Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן בסובארו GL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עדכון קצר מהשטח:

אני בשלבי בדיקה של תצרוכת הדלק בסובארו והגעתי ל100 מייל על בערך חצי טנק משהוא בסביבות 1ל6 זה עדיין בבדיקה.

יש לי מס' שאלות נוספות:

1. העלתי בעיה נוספת שלא התיחסו אליה בפורום הרכב הוא 4X4 וכאשר מנסים להעביר את ה"LEVER "

ממצב FWD למצב HI או LO אז הידית עוברת בקלות וללא בעיות.

הבעיה מתחילה כשרוצים להעביר את הידית ממצב HI למצב FWD . (אין בעיה להעביר מHI ל LO ולהיפך)

כשאני מנסה להעביר לFWD מHI הידית ממש בצורה עיקשת מסרבת לרדת למצב HI רק לאחר משחק עם הידית כשאני מעביר אותה מHI ךLO ולהפיך מס' פעמים אז היא לעיתים מצליחה לרדת למצב FWD ולעיתים לא הם זה נורמלי? שאלתי איזה מוסך והוא אמר לי שככה זה ב4X4 וגם ברכב שלו יש את זה

אבל זה נראה חשוד.

2. כמה צריכה לעלות ידית של פנסי התאורה בGL משומש או חדש וכמה זה הרכבה או שמישהו יודע כיצד להרכיב אשמח לקבל הסבר.

3. לשאלה המרכזית של הערב : יש לי מזגן שמקרר טוב קצת חסר גז אבל זה לא קריטי הבעיה מתחילה כשאני מפעיל אותו ומכוון אותו על המקסימיום עוצמה של זריקת אוויר הוא לא מוציא אוויר חזק וכל הדשבוארד רועד והוא מרעיש מאוד ובעוצמה נמוכה הוא לא מוציא אוויר שאפשר להרגיש והכפתןר A/C לחוץ

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ שרשור ישן זה עקב שאלה חדשה בעניין.

אמרו לי שאין לי בריחת גז מצינורות הגז של המדחס , המדחס קצת חלש אבל זה לא גורם הבעיה,

הבעיה היא שיש לי "לחצים מטורפים" "(כדיברי המוסך))במערכת המזגן, המזגן ממש לא מקרר ולא חסר גז, הרדיאטור עבר ניקוי והוא פיקס יש מים פול ומשאבת מים חדשה.

ממה נגרמים הלחצים הנ"ל והאים זה הגורם לבעיית הקירור ?

סובארו GL 87

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...