Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה את הרמקולים אני לא מכיר , ואני לא חושב שמישהו מכיר במיוחד , אבל לשלם 1500ש"ח על רמקולים אחוריים ?!!!! מי שמשתמש ברמקולים יקרים למילוי הוא מישהו שהרמקולים הקדמיים שלו יקרים לפחות פי5 עד פי 10 !!!

לשים רמקולים כאלו כשאין לך מגבר , אין לך רמקולים קדמיים טובים ואין לך סאב , תסלח לי אבל זה נראה שטות ממדרגה ראשונה . ואני מקווה שאתה לא נפגע מזה , כי זה לטובתך.

תשתמש ב1500 ש"ח האלו לקנות מגבר וזוג קומפוננטים מקדימה , או קומפוננט סאב ותוסיף עוד למגבר שיגביר את הסאב , בקיצור תשתמש בחכמה בכסף

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חבל על הכסף

אם אין לך משהוא יותר טוב לבזבז עליו את הכסף

פרט מה יש לך ברכב אולי נוכל לעזור לך למצוא לו שימוש יותר טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם
תראה את הרמקולים אני לא מכיר , ואני לא חושב שמישהו מכיר במיוחד , אבל לשלם 1500ש"ח על רמקולים אחוריים ?!!!! מי שמשתמש ברמקולים יקרים למילוי הוא מישהו שהרמקולים הקדמיים שלו יקרים לפחות פי5 עד פי 10 !!!

לא נפגעתי להפך מה שאתה אומר זה שרמקולים אחורים זה למילוי ושהרמקולים שכדי להשקיע בהם זה רמקולים קדמים?

למה?

פורסם
חבל על הכסף

אם אין לך משהוא יותר טוב לבזבז עליו את הכסף

פרט מה יש לך ברכב אולי נוכל לעזור לך למצוא לו שימוש יותר טוב

אין לי כלום ברכב כרגע יש לי רק PIONEER4850 שקניתיועוד לא הרכבתי כי אני מחפש רמקולים איכותים

אני לא מחפש ווליום אלה איכות

(הייתה לי הרגשה שקפצתי מעל הפופיק)

פורסם

כי כשהלהקה/זמר/תזמורת מופיעים אתה יושב בקהל והם לפניך , כל ההקלטות של מוסיקה , גם תקליטורי אולפן נעשים ע"מ לדמות מצב זה . ולכן אתה צריך לשמוע את המוסיקה מקדימה ולא מאחורה .

יש אנשים שכל כך הרבה זמן נסעו עים רמקולים מאחורה שכבר קשה להם לוותר אז הם זקוקים למילוי הזה , אבל להתחיל מהתחלה בזה זה שטות

מקווה שהסברתי טוב . יהודה

עריכה :

נ"ב ראיתי מה שכתבת , אז רציתי להמליץ בפניך שתוכל לקנות קומפוננט טוב בסביבות 500 ש"ח (מגנט ,פולס)

מגבר 4 ערוצים חזק בסביבות 800-1400 ש"ח (פייל , לנזר, סאונדסטרים)

וסאב מעולה בסביבות ה750 ש"ח (פינקס גולד קסנון )

עכשיו אני מודע לכך שזה יותר מ1500 (זה מתקרב ל2250-2500 ), אבל תוכל אולי לקנות במשך זמן ותקבל מערכת חבל"ז ממש טובה

אבל תגיד תקציב ונעזור לך בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

במחיר הזה אתה קונה מגבר כמו GTO 75.4 ,

וגם קומפוננט של אינפינטי רפרנס (שניהם בדיוטי 320$).

ממש לא כדאי לשלם 1.5K ש"ח על רמקול אחורי , ובטח של MAC-AUDIO,

אף רמקול אחורי לא שווה כזה סכום, תנסה להתרגל לשמוע בלעדיו, תבין שזה ממש לא חיוני.

זו סתם הגזמה של האתר אינטרנט , כנראה כדי להרוויח יותר כסף מאנשים.

גם אם החלטת לרכוש את השטות הזו, אני בטוח שזה הרבה יותר זול במציאות.

ZZR

• תוכן חדש...