Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית חושב שמכיוון שאנחנו חיים במדינת עולם שלישי ולפי מה שרואים בצמרת הפוליטיקה כל דבר אפשר לקנות בכסף. וזה עצוב אבל נכון.

haters will hate

פורסם

תהיה לך בעיה לבנות הוט רוד בארץ מכל מיני סיבות(חוקיות).

הייתה תקופה שהיה תכנון לבנות רפקליקה של לוטוס אליס(אבל הדגם הפתוח...לא זוכר את שמו) והפסקנו את זה עוד לפני שהתחלנו כי יש חוק בארץ שאוסר על גלגל להיות חשוף או להיות לצידי הרכב(=הוט רוד).

אז תשקול את הכל לפני שאתה נכנס לבור ללא תחתית.

דעתי?קח את האוטו ובמקום לשפוף כסף על הוט רוד, שסיכוי נמוך מאוד שיגיע לרמה שתרצה(בגלל שאנחנו חיים בא"י),תשקיע את הכסף בשיקום של האוטו ותביא אותו למצב תצוגה.אבל זאת רק דעתי!

עוז.

פורסם

oooza, כמו שראית בתמונות הדגם המדובר הכנפיים הם חלק מהאוטו ולא חלק נפרד כמו בשנות ה20\30, גם אם הוא ירצה מאוד לוותר על הכנפיים הוא לא יכול.

אני ממש בעד הרעיון, להנמיך טיפה את הגג, להוריד את האוטו לרצפה, צבע שחור, ניקלים בוהקים בפנים ובחוץ ויש לך חתיכת מכונית....

haters will hate

פורסם

שמע אני לא התקול היחידי.

יש פה את מר ברוך , את דייגו את דודי...

ואותי..........

דרך אגב אודי היה פעם אחת ומאז הוא לא אותו בן אדם...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

זה לא בדיוק רכב שבוחני המשטרה והטסטרים מכירים! גם אם תנמיך לו את הגג ותנמיך את האוטו לריצפה שום בוחן לא יודע איך נראה אחד מקורי!

זה לא כמו לקחת הונדה סיוויק שיש ל30 אלף איש ולשים לה קיט, ספויילר...וכל בוחן יודע אם זה מקורי או לא.

וג'אנט אפשר לאשר כל גודל שתרצה...צריך לדעת רק איפה.

פורסם
זה לא בדיוק רכב שבוחני המשטרה והטסטרים מכירים! גם אם תנמיך לו את הגג ותנמיך את האוטו לריצפה שום בוחן לא יודע איך נראה אחד מקורי!

זה לא כמו לקחת הונדה סיוויק שיש ל30 אלף איש ולשים לה קיט, ספויילר...וכל בוחן יודע אם זה מקורי או לא.

וג'אנט אפשר לאשר כל גודל שתרצה...צריך לדעת רק איפה.

כאן הטעות שלך...

הרבה בוחנים נולדו וחייו וגדלו עם המכוניות האילו... תמיד ניתן להבחין בשינוי במיבנה, לא משנה עד כמה אתה מנסה להסתיר את זה... חוץ מזה, פעם, לא היו חלונות בגובה 20 ס"מ... חלון נורמאלי הוא 40 ס"מ בערך...

הגובה הוא גם עניין די ברור...

הגענו למנוע, אתה באמת חושב שתרוץ כמו "כן, האוטו הגיע באורגינל עם מגדש על מחובר לי ככה ויוצא מהמיכסה מנוע"... והבוחן יאמין לך... אהה, כן, רגע...

כאן ניכנסת השיטה של "מתן בסתר" והכר את הבוחן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אתה בהחלט לא יכול לקחת רכב ולשנות לו את המבנה החיצוני באופן בולט , אתה בטח יודע זאת.

אבל ההוט רוד הישראלי יכול להראות כמו רכב קלאסי משופץ , מונמך במידה הנכונה, ג'אנט יפה ,צמיג רחב וכמובן עוד דברים לא בולטים בימיוחד.

אל תצפה לקבל הוט רוד אמריקני , אנחנו חיים בישראל...

אני אישית מכיר מספיק רכבים אשר שונו במידה כזאת או אחרת , זה לא חלום מטורף כמו שאתם חושבים.

אחלה פרויקט , כיף גדול.

ישר כח.

אסף.

פורסם
אם כבר אז...

רכב כזה בדיוק יהיה לי עוד כמה שנים!!!

יש כבר כוונות...

פורד מרקיורי?

ואם כבר מרקיורי, אז אם יש מישהו שרוצה להגשים את החלום של הקאסטום הוטרוד (sort of)

http://cgi.ebay.com/JADA-DUB-OLD-SKOOL-1951-FORD-MERCURY-1-18-DIECAST-RED_W0QQitemZ7010551254QQcategoryZ223QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

ועוד אחת:

http://cgi.ebay.com/JADA-DUB-OLD-SKOOL-1-18-1951-FORD-MERCURY-2-TONE-BLACK_W0QQitemZ7010331097QQcategoryZ47194QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

בתור אחד שמתלהב מהוטרוד'ס אני לא רוצה לקלקל את המסיבה, אבל אני היחיד ששם לב שהרכב הוא 4 דלתות?

הוטרוד 4 דלתות? נשמע לי קצת מאולץ.

פורסם
בתור אחד שמתלהב מהוטרוד'ס אני לא רוצה לקלקל את המסיבה, אבל אני היחיד ששם לב שהרכב הוא 4 דלתות?

הוטרוד 4 דלתות? נשמע לי קצת מאולץ.

יש לך רעיונות יותר טובים ? אני אשמח לשמוע. גם אני חושב כמוך, זה לא בדיוק זה. אבל זה מה יש ועם זה ננצח (?)

לא כל יום יוצא לי לראות רכב משנת 50 שמוצע למכירה במחיר שאני יכול לחשוב על להפוך אותו להוטרוד.

בכל מקרה חברים, מניסיון לא עשיר במיוחד, המחירים שזרקתם נשמעים לי גבוהים עד כדי הגזמה. לפי מה שהבנתי מכם פחות מ100 אלף שקל אני לא מתחיל פרוייקט כזה. אני חוזר, מאה אלף שקלים.

אולי אני טועה וזה מחיר נורמלי והגיוני, אבל איפה הכסף הגדול הולך ? מה כל כך יקר שהסכום 25 אלף דולר הוא רק התחלה ?

סוף שבוע נעים לכולם,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...