Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל.

כמו כן הרכב יכול להיות אחלה

בסיס לקאסטום מטורף...

hotrod.jpg_middle.jpg

hotrod.JPG

hotrod.jpg

48fordconvertible.jpg

ויש מלא אקזמפלרים...

בכל מיקרה

שתגיע למעמד של השיפוץ ותתצטרך עזרה ברעיונות ו עזרה טכנית אתה יודע איפה להשיג אותנו...

StudebakerHotRod.jpg

istockphoto_514636_cars_hot_rod_1949_mercury.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרכב הזה יש הרבה אפשרויות.... השאלה מה התקציב וכמה אתה רציני... ובכלל שנות ה50 זה מכוניות קאסטום מאוד יפות.

עוד דבר שאני לא בטוח במאה אחוז הוא שההגדרה של HOTROD זה בדרך כלל למכוניות שנות ה30 ששופרו ושונו ולא ממש שנות ה50.

הנה דוגמאות

51%20Ford%20custom%20primer.jpg53%20Chevy%20yellow.jpg

פורסם
לרכב הזה יש הרבה אפשרויות.... השאלה מה התקציב וכמה אתה רציני... ובכלל שנות ה50 זה מכוניות קאסטום מאוד יפות.

עוד דבר שאני לא בטוח במאה אחוז הוא שההגדרה של HOTROD זה בדרך כלל למכוניות שנות ה30 ששופרו ושונו ולא ממש שנות ה50.

הנה דוגמאות

זה בדיוק הרכב שהעלתי בתמונה אם אני לא טועה ביואיק 50 כמו בסרט קןברה ת רכב מדהים!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
הרעיון הוא להפוך אותה לרכב יפה וחזק.

המכלולים יוחלפו לחדשים וחדשניים.

הדבר היחידי שישאר ישן זה הבודי.

בכל מקרה מדובר עליה, פורד קאסטום 500 שנת 51' :

הפורד הזו עמדה הרבה שנים בחניה של בית משותף בדרך נמיר, ת"א, בין פנקס לז'בוטינסקי. היא היתה במצב יפה - נראה שהיא התדרדרה קצת בשנים האחרונות. אגב - היא מודל 50 ולא 51.

אישית אני בעד לשפץ אותה למצב מקורי, אבל כמובן שרצונו של אדם - כבודו. קח רק בחשבון שקסטומיזציה רצינית (מנוע, הנמכות וכו') יכולה להיות מאד בעייתית מבחינה חוקית ותגרום קשיים בטסטים, ביקורות של בוחני משטרה וכו'.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

למה להרוס רכב יפה כל כך???? למה??? אני שונא הוט רודים בכלל לא יכול לראות אותם אבל כל אחד לפי הטעם שלו, וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ואוהב ובהצלחה במציאת הפרוייקט שלך.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

חברים, אינני חפץ במכונית אספנות גרידא, בטח שלא אמריקאית משנות ה50 המוקדמות, הוטרוד הוא אחד הדברים שהייתי רוצה לממש.

סה"כ הסברים לגבי עלויות לא קיבלתי, אין לי תקציב קבוע מראש ואני אעשה את זה באהבה ועם סבלנות מרובה (רק ככה - אם בכלל), בכל אופן פירוטי עלויות מאוד יעזרו לי, כללים ככל שיהיו.

יום תפוז שמח,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
חברים, אינני חפץ במכונית אספנות גרידא, בטח שלא אמריקאית משנות ה50 המוקדמות, הוטרוד הוא אחד הדברים שהייתי רוצה לממש.

סה"כ הסברים לגבי עלויות לא קיבלתי, אין לי תקציב קבוע מראש ואני אעשה את זה באהבה ועם סבלנות מרובה (רק ככה - אם בכלל), בכל אופן פירוטי עלויות מאוד יעזרו לי, כללים ככל שיהיו.

יום תפוז שמח,

דניאל.

תכין מינימום 25,000 ירוק....

פורסם

תחפש פרויקט של אוטו כמו שאתה רוצה לעשות.

תראה איך צריך לחזק אותו, איזה מנוע, איזה שינוים, ואז תוכל להיכנס לסאמיט ולראות מחירים.

פרויקט כזה עוד לא נבנה בארץ לדעתי.

מה שכן, אולי תלך בכיוון של שברולט, כי נראה לי שזה יהיה קצת יותר זול מפורד.

הוספו סימני פיסוק, באדיבות מנהל הפורום.

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

בכל מקרה כדי לקבל תוצאה איכותית כמו בחו"ל זה הרבה יותר מ25 אלף $$$

משיחה קצרה עם קובי והערכה כללית מאוד שלי רק הבודי והמכלולים לא כולל מנוע שזה סיפור אחר לגמרה יעלה לך 100 אלף שקל...

תחשוב הרבה חלקים צריכים לעשות במיוחד לאוטו שלך, זול זה לא יהיה.

פורסם

אם אתה מחפש רעיונות לפרוייקט שלך, אז יש תוכניות בטלוויזיה בשם Overhaulin או rides אפשר להוריד אותם באימיול או בdc, הם הופכים קלאסיות לאוטרודים ממש יפים אתה יכול לקבל מהם השראה.

ללא שם.JPG

d.JPG

4.JPG

m.JPG

45.JPG

233.JPG

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

על יבש אפשר לחשב לעשות עלויות , בדומה לחישוב שעשינו לפרויקט של C10 של אחד מ Fuel slut:

30 אלף ש"ח מינימום על עבודת פחחות וצבע ברמה שלתצוגה (ואפשר לספור אולי על יד אחת אנשים שמסוגלים לעשות את זה בארץ כולל עבודה עם מברשת אויר ). (אחד מהם זה אבי אביב).

ג`אנטים + צמיגים במידה 20R (בסגנון DUB או קאסטום אמרקאי, הכי זול שמצאנו בארץ אצל "18 אינץ יבוא צמגים וג`אנטים ) כמעט 15 אלף ש"ח.

הנמכה בולמים וכו (תלוי אם אתה הולך על AIRRIDE או לא אם כן תוסיף 1500$) איזה 5000 אלף ש"ח.

פנים הרכב (שעונים מושבים ריפודים דיפון וכו) עוד כ 8000 ש"ח.

מנוע וגיר (פה אין סוף לאופציות) אבל נניח שאתה הולך על V8 וגיר של פורד, אז זה באזור ה 15 אלף ש"ח למנוע וגיר תקנים ודיי סטנדרטים.

קיצור זה ככה על יבש.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא בשביל להשבית את המסיבה אבל....

פרויקט כזה בארה"ב, ארץ שראתה ועלתה כל סוג של סטיה מוטורית על הכביש....הוא פרויקט שמתחיל בכמה עשרות אלפי דולר...(שם)... ומסתיים בסכומים שרק רוקיסטים מזדקנים, וחברי מועדון ההיפ הופ והראפ המקומי מסוגלים לשלם, במטרה להלבין כספים מפוקפקים.....הוסף על כך משלוחים, מכס, חלקים, גרירות, ועוד לא נגענו בעבודה...

אצל הגויים, יש סדנאות המתמחות בסוג זה של קסטומזיציה, בעלי מקצוע שונים ילכו איתך ויסייעו בידך להגשים כל חלום, מטורף ככל שיהיה....התנאים והיכולת שם אין סופיים....אולם קשה לי להאמין כי פה בארץ, ניתן יהיה להרים פרוייקט יחודי שכזה...וסופו שיהיה פסל סביבתי, כי בתנאים הנוכחיים אין אפשרות אמיתית להעלות רכב כזה על הכביש. לא ניתן להגיע לרמה של הרכבים שבתמונות ללא מוסך אוהד המכיר את הקשיים והצרכים של רכב כזה, וזהי סוג עבודתו הרגילה...רוב החלקים הנדרשים עבור הרכב מיוצרים ביצור עצמי תוך התאמה קפדנית נסיונות ואין ספור וכשלונות בדרך...גם לפרויקט כזה בחו"ל בסדנה מקצועית לוקח להבשיל מס' חודשים ויותר עד לקבלת התוצאה הסופית...החשש שעולה אצל כל חובב רכב הוא מהשמדת הרכב הנדיר יחסית במקומותינו...לצורך חלום גדול שלא יתממש...ההמלצה שלי....קח חיפושית נחמדה (סליחה למועדון אוויר עגול ולדרור) ובנה לך חיפושית באחה או מפלצת אחרת...תוכל לרדת איתה לשטח ולהינות.... תהינה גם מזמינות חלקים....את התקציב לפרויקט תוכל לממן ממכירת הרכב שלך למישהו שישקם אותו למצבו המקורי....אבל זאת רק דעתי האישית - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

סוגיית החוקיות היא הסוגיה הכי חשובה... אין בארץ אפשרות חוקית להנמיך את הגג, או לשים מנוע V8 במקום 6 טורי נניח...

או גלגלים גדולי קוטר...

בקיצור, מוגבלות זו לא מילה גסה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...