Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוותר על העיניין של דבק מגע, שמתי דלק מגע על הפס קישוט חיכתי 2 דקות לחצתי, באמת הפס נידבק.

למזלי, יום אחרי אני מגיע בבוקר, אני מגלה את הפס על הריצפה ועל הפח של הרכב נזילה של דבק מגע שעד היום (זה היה לפני חודשיים) אני לא יודע איך להוריד, כי אני מפחד על הצבע.

אחי, נדפקת קצת היתי אומר...סתאאאם, לי היתה בעיה של שרף על האוטו - מעט פוליש מוריד את זה.

איך תיקנתי? פשוט מאוד הלכתי לפירוק הבאתי *** הבאתי = רכשתי ***פס קישוט חדש מגולף מפורקת, הקליפסים עליה היו חדשים למעט אחד בצד, שאותו הבאתי *** הבאתי = שלא לקחו לי עליו אפילו אגורה (נחמד מצידם) *** ממוסך של פולסוואגן שלא לקחו לי עליו אפילו אגורה (נחמד מצידם) ועד היום זה מחזיק יופי.

בהצלחה, יוסי.

לא אצל כולם יש קליפסים, אצלי לדעתי העניין מודבק מראש.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...