מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
שנת 92(סוף) יד ראשונה ללא תאונות נהג יחיד מכני מעולה קילומטראז' נמוך מוכח מטופלת במוסכי היבואן + תיעוד ספר רכב אנגלית + עברית טיימינג טסט עד סוף אוגוסט ללא מזגן אחזקה זולה 8500 ש"ח טל' 03-5347834 054-5347836 אשר
הודעה אחרונה מאת אשר220, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הטאטא שלי מוצעת למכירה עקב שידרוג לטנדר חדש. 4X4,שנת 2000 במצב מעולה,135K אמיתיים יד שלישית. וו גרירה תקני,פגוש היי ליפט,צמיגי שטח רחבים חדשים,מגן חזירים+פנסי ערפל. הרכב מוגבה והקפיצים האחוריים חדשים. הגה כוח,מזגן,אזעקה+מנתק סולר. ללא תאונות(היתחייבות בבדיקה)וללא עבר קשה בשטח. עבר לאחרונה טיפול גדול ומקיף. מחיר נדרש-35K גמיש. ליצירת קשר-052-5582717 או 052-5394494.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה הונדה פרלוד VTI 98 בורדו הגוי 4גלגלים יד2 שמורה במצב מצויין תוספות קיט הנמכה ג'אנטים OZ לאחר צביעה סעפת יניקה מוגדלת סעפת פליטה מוגדלת אגזוז כפול סופרספרינט פילטר אויר זוג כיסאות ריקארו 0503900110 אבירן לא לפנות בה"פ היא של חבר
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה פיג'ו 205 GTI מנוע 1900 סמ"ק שמורה כחדשה שלדה נקייה מתחייב בבדיקה מצב מכני מצוין טסט עד תאריך 13.4.07 22,000 ש"ח האוטו שנת 91 לפרטים 050-5412189 קישורים לתמונות של האוטו למטה http://img439.imageshack.us/my.php?image=o1115200606201106026hu.jpg http://img476.imageshack.us/my.php?image=o1125200606201106038gt.jpg http://img482.imageshack.us/my.php?image=o1135200606201106057qq.jpg
הודעה אחרונה מאת Tomer^David, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
אוקיי, אז הרכב שלי למכירה: ZX 1400 שנת 93, קרבורטור, האוטו עושה 1:17 בנסיעה בין עירונית, וזה לא שקר והספידומטר לא מזייף !!! מבחינת מנוע: הרכב מניע בנגיעה, גם אם לא הונע שבוע, המנוע עובד עגול חלק שקט לא שורף שמן לא כלום, בקיצר, ממש מצויין. מבחינה פנימית: שמור מאוד, הדש שלם, הכל שלם, הרכב כמובן גיר רגיל. מבחינה חיצונית: הרכב היה שייך לאישה, יש אי אילו מעיכות בפח, אז לא לצפות לאוטו במצב של יציאה מהחברה בקטע הזה. יש מזגן, צריך לסדר שסתום וואקום ולמלא גז, יסודר על חשבוני עד המכירה יש 4 צמיגים בני שבוע + כיון פרונט מאותו יום. האוטו צבע כסוף, עבר 175 או 176 אלף (לא זוכר בדיוק), בעלים קודם 06 נראה לי שכיסיתי הכל, אם מישהו שואל למה אני מוכר: בקרוב אופנוע …
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
ברנדה לחלקים!!!
מאת פרה- 0 תגובות
- 903 צפיות
תמונות של הרכב.. http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.as...A54734FC &alid= יש הכללל חוץ מגיר לכל המעוניין ... יש לי ברנדה שלמה ויפה!!! ללא רשיונות.. לחלקים בלבד!! חלקי פה פנסים גריל חלקים מכאנים יש הכלל.... חוץ מגיר!!! גלגלי ברקסים לוח שעונים הכללל 0577541412
הודעה אחרונה מאת פרה, -
למכירה רנו 19
מאת mimoni9- 0 תגובות
- 727 צפיות
רנו 19 שנת 1994 טסט בדצמבר נפח 1400 ידני 5 דלתות גמיש 0506353688 חני
הודעה אחרונה מאת mimoni9, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמורה כחדשה 100.000 ק"מ... פרטים: 0546371034
הודעה אחרונה מאת matan_bit1, -
- 0 תגובות
- 821 צפיות
טסט חצי שנה + רכב שלם לפירוק. לא בשבת 052-2498609 יעקב
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה ZX וולקן שנת 93 2000 סמ"ק ידנית כמובן. שלדה נקיה בהתחייבות. אחרי טיפול גדול מאד שכולל ראש מנוע .. טיימינג.. קלאצ' ושיפוץ מערכת הקירור. פנים הרכב במצב חדש! גמיש.. אלירן 0526599998
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כ…
הודעה אחרונה מאת דינו, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה אוודי A-4 טורבו יד ראשונה, 75,000 ק"מ שמורה כחדשה, טסט לשנה כל התוספות,חלון בגג,גיר טיפטרוניק מטופלת במוסך מרכזי צ'מפיון מוטורס. לפרטים נוספים: אמיר 0505247804
הודעה אחרונה מאת avihay, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה ניסן לארגו קומבי, מודל 2000, מנוע 2300 דיזל, יד ראשונה, ידני, כל הטיפולים בזמן במוסך מורשה, 268 אלף ק"מ, 7 מקומות לנוסעים + נהג, צבע לבן, נ"מ, ח"ח, כרית אוויר לנהג, מזגן חזק מאוד, מצב מצוין. מכירה עקב מעבר לרכב יותר מפואר. המחירון כרגע לאחר הק"מ והכל עומד על 39,100 ש"ח, המחיר שאני דורש הוא 35,000. האוטו בדיוק אחרי טיפול ברקסים גדול ונמצא בשיגרת טיפולים קבועה. 054-7781482 או בה"פ. שי.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עקב הצעה מפתה אני מוכר את המנוע...mi16 d6c לפרטים 0528685747 נתן.
הודעה אחרונה מאת נתן24, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש כמעט את כל הרכב לחלקים למכירה. הכל במצב מצויין,מחירים נוחים. אפשר להשיג אותי ב0506716566 אני מהמרכז.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
ניסן אלמרה 99
מאת etz301- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
SLXI יד ראשונה 112000 ק"מ אחרי טיפול גדול טסט לשנה. הרכב שמור ומטופל 53000 ש"ח רומן 0504777012 0544662569
הודעה אחרונה מאת etz301, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חלקי מנוע במצב מצוין, רדיאטור חדש, קרבורטור חדש חלפי פח ושמשות במצב מצוין, 4 צמיגים חדשים ושאר מכלולי הרכב לפרטים: 0545389655
הודעה אחרונה מאת Raz323F, -
למכירה מרצדס 220 שנת 97 אוטומטית מונית לשעבר שמעון 0522694614 אפשרות החלפה עם מרצדס אספנות.
הודעה אחרונה מאת sam1, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בד אסבסט 9 מ' . חדש . לא היה בשימוש . ( לבידוד צנרת גדישה או סעפת מהרדיאטור ) 100 ש"ח בלבד ברז גדישה מכאני . חדש ! 50 ש"ח בלבד פילטר אוויר פתוח , ענק ! הקוטר כניסה 10 ס"מ... ( חדש בשקית !!! ) 250 ש"ח בלבד אינטרקולר גדול , מידות : 60 ס"מ אורך על 30 ס"מ גובה על 5.5 ס"מ עובי . גילוי נאות - האינטרקולר קיבל מכה בעבר אך תוקן ( הצלעות "קשתיות" מאז אבל אין בריחת גדישה . נבדק בלחץ אוויר ואף נסעתי איתו ללא ירידה בגדישה כחודשיים . יצא מהרכב לטובת אינטרקולר גדול יותר... ) פילטר פתוח ע-נ-ק עם קוטר כניסה 10 ס"מ !!! ( חדש !!! ) בגלל שהוא לא אסטטי אני דורש 400 ש"ח בלבד מתאמי סיליקון לצנרת גדישה : 2 מתאמים בגודל : 2.75 אינץ ( ישרים ) . 100 ש"ח לאחד …
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
מודל 95 צבע לבן מנוע 1.8 נישאר מנוע+גיר צמת חוטים +מחשב מחשב מאוורר מושבים אחוריים כמעט כל חלקי הפח פלסטיקה פנימי+פסי קישוט חיצוניים פרונט הגה ספורטיבי בקליות אחוריות-הדגם המעוגל רדיאטור/רדיאטור מזגן חיצוני ופנימי/רדיאטור חימום אלטרנטור/מדחס מזגן/סטרטר ועוד כאלה ואחרים הכל נימכר במחירי מציאה לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
מעונין למכור סט 4 ג'אנטים + צמיגים במצב מעולה במידות 185 65 14 הג'אנטים כמו שאמרתי במצב מצויין אני דורש עליהם 1000 ש"ח תאימות לקמאת כל הדגמים של פיג'ו וסיטרואן וראיתי את אותו הג'אנט בדיוק על פולו למרות שאני לא בטוח אם מרווח הברגים שונה אני מניח שבעלי פולו אמורים לדעת הנה תמונה של כל ה-4 למעונינים ניתן לשלוח הודעות בה"פ או בטלפון 0528800083
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
פיג'ו 106 XSI
מאת gsi- 0 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
פיג'ו 106 XSI... מודל 1994 מנוע 1400 יד 5 185000 ק"מ ידני רכב במצב מצויין.. למבינים בלבד.. אפשרות החלפה על אופנוע 0544250717 שריף
הודעה אחרונה מאת gsi, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת bmw700, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה פיאט אונו שנת 93 כל הפרטים בקישור הזה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=160106 טל.
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מנוע שירד מהאצבק ESI המנוע עבר 180,000 אלף 0502157081 רק בטלפון
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
#סט בלימה שלם של 206 GTI, הכולל קליפארים\רפידות(מקוריות)\צלחות, ששני הראשונים חדשים. ספורטיבי וקל משקל משמעותית מהברלינגו. האלטרנטיבה לצרפתיות. מחיר טוב. יש אפשרות החלפה על דברים מעניינים, ואפילו הוספה מצידי. תלוי במה. כל הפרטים- בה"פ. אביחי
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
וולוו S40T4 שנת 2002,יד שניה עם 118,000 ק"מ. זה דגם הטורבו עם ה-200 כוח סוס. הרכב בצבע כחול ומגיע ברמת איבזור גבוהה כגון: ריפודי עור בצע ב'ז קרוז קונטרול גאנטים מגנזיום עם צמיגים חדשים ספויילר מקורי ציינגר ועוד... הרכב ללא תאונות,שמור ומטופל בחברה בלבד,טסט ל-10 חודשים. מבחינת מחיר גמיש לרצינים. לעוד פרטים 054-7441818 מאור
הודעה אחרונה מאת maor172, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה רביעיית ג'אנטים של RSI,חסרה קאפה אחת,מגיעים עם צמיגים 14 אינץ' של פאלקן. לא לבנות על הצמיגים הם יבשים. המחיר 400 שקלים,אני מירושלים,פרטים בהודעה פרטית. תודה.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. יש מצב טוב שאני מביא רכב חדיש קצת(106 ראלי),מה שאומר שכנראה שאני אאלץ למכור את החיפו 64 לטובת העניין. האוטו עובר בימים אלו פחחות וצבע ברמה הכי גבוהה שיש.האוטו היה אמור לשמש אותי ליום יום ולג'ימיקאנות והיה אמור להיכנס אליו מנוע טייפ4(מנוע זהה לשל פורש914,לאחר השינויים שנעשו בו-קרבורטורים כפולים ומערכת קירור מיוחדת).כרגע ישנו מנוע 1200 במצב מעולה,המקורי של האוטו.כל האוטו פורק לגורמים למטרת הפחחות.האוטו נשלח לפחחות ומקבל עבודה כמו שצריך.כל גרגיר חלודה הוסר מהאוטו וקיבל טלאים.על האוטו יורכב סלון מקורי של חיפושית,ויעבור שיפוץ פנימי גם כן.זה אומר-שטיחים,פאנלים,דשבורד והגה חדשים. זאת אומרת,האוטו יהיה במצב חדש לחלוטין.המנוע יעבור טיפול לפני ההרכבה חזרה,שכולל גם ניקוי …
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כאמור 309 שנת 1993, מנוע 1600, מצב מכאני מצויין, מצב פנימי טוב, מצב חיצוני היה מצויין עד לפני כמה חודשים כשמישהו "שיפץ" את כנף קדמית שמאלית ולא טרח להשאיר פתק. פגיעת פחחות שניתנת לתיקון בכמה מאות שקלים (לפי הצעת מחיר שקיבלתי אבל לא טרחתי לתקן). העברתי את האוטו טסט במאי, ככה שיש לקונה שקט לכמעט שנה, ובמכוניות כאלו זה שווה לא מעט. זה אוטו שעבר מיד ליד במשפחה, חמותי החזיקה אותו על שמה בשביל החזר הוצאות מהעבודה או איזה משהו בסגנון, ועכשיו בכלל אף אחד לא צריך אותו. החברים שלי כבר רוצים לשרוף אותו ביום הבסטיליה כי אנחנו שונאים צרפתים באופן כללי. אפילו מציעים לי כסף, אבל לא מספיק. אז נשאר בערך חודש למישהו שרוצה לקנות תחבורה בסיסית ואפילו כיפית לנהיגה, עם מזגן מקפיא…
הודעה אחרונה מאת נמרוד33,