מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,581 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יד 4 160,000 ק"מ לבנה סט חצאיות ג'אנטים טורבו T3, אינטרקולר חזית ועוד... מעל 200 כ"ס מחיר מציאה. טלפון 050-6758531
הודעה אחרונה מאת Avia, -
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת רוניר, -
לאנסר לפירוק
מאת זיו 626- 0 תגובות
- 745 צפיות
רוב המכלולים חדשים יש הכול.... 0543049543 זיו
הודעה אחרונה מאת זיו 626, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גיר 2000 שקל מנוע+צמה+מחשב+BSI+מפתח 7000 שקל סרן אחורי 206 GTI כ 1800 שקל 206 אנטי רול קדמי 21 מ"מ כ 800 שקל לוח שעונים לבן של ה 206 כ 750 שקל סט דוושות אלומיניום + REST FOOT , כ 250 שקל גנטים מגנזיום 206 15 אינצ כ 1450 שקל, אפשרות עם צמיגים גשר קדמי של 306 XSI מודל 98 כ 450 שקללמכירה גם סט מגנזיום של 406 סלון של אימפרזה GT אגזוז פתוח נירוסטה של GT איירפלומטר של GT ספייסרים של איביזה 20 מ"מ של OMP+ברגים ספייסרים של OZ לפורד 20 מ"מ + ברגים ארוכים חצאית אחורית של איביזה 20VT
הודעה אחרונה מאת zigi, -
סיירה לפירוק
מאת rgunv- 0 תגובות
- 862 צפיות
כמו בכותרת בחלקים או שלמה רוב המכלולים חדשים 054-4553650
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זוג כסאות+מסילות+ברגים כסאות במצב טוב! חגורה 3 נקודות של חברת סבלט מצב חדש! דשבורד עליון לקליאו ציפ מקורי של קליאו RSI איתות צד שמאל של קליאו RSI תושבת רדיו+כיסוי לפרטים ומחירים בטלפון 062-4412465
הודעה אחרונה מאת גילRSI, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יונדאי אקסנט 2001 למכירה תיבת הילוכים ידנית מנוע 1500 יד שניה 100,000 ק"מ אפורה שמורה היטב, מצב מעולה!! 0506286977 מתי
הודעה אחרונה מאת sbrvr, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מאזדה 121 שנת 95 יד רביעית מנוע 1300 אוטומטית ללא תאונות צבע אדום 200,000 ק"מ השכרה לשעבר הרכב במצב מצויין, הכל תקין כולל מזגן, קודנית, ריפודים חדשים. מחיר מבוקש 17000 ש"ח. להתקשר לקרן - 054-5613369 הרכב לא שלי אלא של ידידה, נא לא לפנות בהודעה פרטית אלא רק לטלפון הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל: לא מדובר ברכב שלי אלא ברכב של חבר! כאמור מרצדס 190E שנת 85 מנוע 2000 סמ"ק גיר אוטומטי (גיר ומנוע חדשים) חיצונית הרכב ללא מכות או תאונות, צבע חום כהה מטאלי סן-רוף, ג'נטים 16" מקוריים (של מרצדס) מזגן תקין וכנ"ל שאר האביזרים החשמליים של הרכב תקינים פנים הרכב שמור מאוד, פנלים מעץ (בדשבורד). מחיר נדרש:15,000 ש"ח לפרטים נוספים: 0545288884 ולבקש את שלמה.
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה שעון לחץ דלק חדש עדיין בניילון לא שומש אף פעם עם כול המתאמים והצנרת המחיר שאני דורש הוא 200 שקל לא גמיש בכלל או אפשרות החלפה בשעון למדא, לחץ שמן, חום שמן משומש בה"פ בלבד
הודעה אחרונה מאת try me in 3rd, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כנף APC מקרבון אמיתי מלה קיט לניקוי פילטרים פתוחים מראות M3 לסיוויק 92-95 קופה ולנטיס 2000+ חשמליות עם איתותים.צבע קרבון. כנף קיט ניקוי מרואת יש גם איתותים שקופים לסיוויק אנגלי (5דלתות) CRV ופרלוד תמונה גריל מוגן לכל הסיוויקים 99-00 תמונה לוח שוענים לסיוויק 92-95 גיר רגיל -96-00 גיר אוטומט שעונים של חברת APC באכות גבוע. תמונה
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
- 0 תגובות
- 917 צפיות
ג'אנטים של 205 GTI 1900, צבועים בלבן, נועלים דאנלופ SP ספורט 8000 במידה 195/50/15. 3000 ש"ח, קצת גמיש. 052-4577039.
הודעה אחרונה מאת armitage, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אזעקת MVP-375 חד כיווניות של חברת רב בריח המצויינת רק 350 ש"ח. חדשה באריזה חתומה!!! עם חיישני נפח בשווי 100 שקלים כלולים בערכה! אזעקת ביפר של רב בריח דגם MVP-625 חדשה באריזה ואחריות. 750 ש"ח בלבד!!! ערכת נעילה מרכזית להתקנה עצמית עם שלטים, של חברת Dragon Fly המצויינת, חדש בקופסה!!! *שימו לב שהערכה הנ"ל כוללת שני סולונואידים שולטים ולא אחד כמו בערכות הזולות! הערכה כוללת: 1- מוח נעילה מרכזית + צמה ל4 סולונואידים. 2- שני סולונואידים שני חוטים ושני סולונואיד חמישה חוטים (שולטים). 3 - כל המחברים הדרושים. 4- זוג שלטים מחיר 200 שקלים! **אפשרות לנעילה ללא שלטים 150 ש"ח! (לבעלי אזעקה).
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
יש לי חצאיות קימיות שתי הצדדים ל205 GTI (החצאיות שמעל הגלגלים) הצעות לפרטי או בפלא 0577731262
הודעה אחרונה מאת אודי ע, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
וולוו s40 טורבו שנת 99 117,000 קמ צבע כסף שמורה יפה ומטופלת! לא בפרטי 050-8876114
הודעה אחרונה מאת almog, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
WRX שנת 2001 מצב מדהים , כולל תוספות של פרודרייב ( רק חיצוני ) + ספויילר 77,000 ק"מ שמורה ביותר . מנוע עשה רק 11,000 ק"מ ברקסים חדשים ! שיפורים : קיט סטרוקר 2.2 - שכולל קראנק מחוסם של 22B בוכנות של JE טלטלים פוטר מייסבי טלטל משופרים + מייסבי קראנק רצועת טיימינג משופרת משאבת דלק WALBRO צינורות סיליקון של SAMCO ווסת דלק של AEROMOTIVE פיצול בחנוכייה FCD של HKS צנרת 3" HKS + דוד HKS פרופק של GREDDY E01 3 שעונים - EGT , BOOST ,OIL TAMP קפיצי הנמכה של TEIN פורק HKS SSQV תוספות : קיט קסנון 6000K פלסטיקים קרבון בפנים הרכב …
הודעה אחרונה מאת Scooby T, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אין לי קשר אל הרכב אני רק יודע שהוא מסתובב הרבה בראשון לציון ואישה נוהגת עליו מספר : 0546728777
הודעה אחרונה מאת תמיר61, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמורה פנימי וחיצוני, צמיגים רחבים, 054-6658006
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
106 xsi שנת 96 מצב מכני מעולה עם כל התוספות + סאן רוף ( תקין לא נוזל ) שמורה ומטופלת לפרטים : 0577444839 לא להתקשר בשבת
הודעה אחרונה מאת ILANAS, -
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
נתונים: ק"מ: 100,000 יד: רביעית נפח: 1400 צבע: שחור מזגן: יש מחיר: 10000 ש"ח תוספות: ריצפת ניקל כסופה (לא גומי) מושבי עור ופנים הרכב מעור אמיתי אורות נאון אדומים מתחת לרגליים מגנזיום של פורד צמיגים של KENDA ספויילר אגזוז זרימה חופשית של סובארו+צנרת פליטה מורחבת טיפולים: טסט לשנה משאבת מים חדשה רדיאטור חדש צנרת מזגן חדשה אחרי טיפול 10K רצועת טיימינג חדשה מערכת: רדיו דיסק פיוניר רמקולים קדמיים PIONEER 120W טוייטרים PIONEER 120W רמקולים אחוריים PIONEER 250W סאב PIONEER 500W מונובלוק LIGHTNING AUDIO BOLT 250.1 מגבר 2 ערוצים לרמקולים אחוריים לפרטים רק בטלפון: 052-8984098 דניס
הודעה אחרונה מאת yyakuzaa, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן. מדובר על קרבורטור תוצרת הולי האמריקאית, בעל 4 לועות, כולל צ'וק חשמלי תקין. CFM- אינו ידוע. מצב כללי- כנ"ל, לא ידוע. ממבט חיצוני - נראה שבמצב בריא, אם כי קיט שיפוץ אינו יזיק לו. הקרב' הזה ירד מCJ עם מנוע סטנדרטי שנסע איתו חזק מאוד, ויכול להתאים גם לCJ וגם לסופה, עם סעפת יניקה יעודית (clifford). הסעפת המקורית לא מתאימה. כמובן שמתאים גם ובעיקר למנועי V8. על השיפור שהוא נותן למנוע 6 טורי אני לא אפרט כאן כי זה לא המקום. תמונות של הקרב': זהו בגדול. מחיר- 600 ש"ח. 050-7700247 052-5402602 שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת six 4 life, -
למכירה מזדה 6
מאת מקסים- 0 תגובות
- 864 צפיות
מזדה 6 Luxury שמורה ומטופלת בקנאות מודל 2003 יד ריאשונה טסט חודש דצמבר 73.000 ק"מ בקרת שיוט מההגה שליטה על הרדיו דיסק מההגה בקרת החלקה ג'נטים מגנזיום 16" צמיגי דנלופ SP SPORT 9000 מרימי חלונות עם נעילת הרכב צ'נג'ר מקורי מהחברה מותקן בתוך הדשבורד חיישני רוורס של קוברה הותקנו בחברה שמשות כהות כל הרכב מאוד איכותי (לא הציפוי של ה-50 ש"ח ) אזעקה של פוייטר גבריאל 7+קודן בשלט הרכב מערכת איתור רדומה ספר טיפולים ועוד כאלה ואחרים........ טל: 0575-715715 מקסים
הודעה אחרונה מאת מקסים, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
שנת 89 צבע תכלת שמורה יפיפיה אפשרות למערכת בתוספת תשלום מחיר דרוש 8000 ש''ח אפשר ה''פ ואפשר טל' 0506568603 אפשרות החלפה
הודעה אחרונה מאת יוסי אסולין, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1400 מצב חיצוני ופנימי פצצות! שנת 93. זקוק לשיפוץ ראש מנוע - אין לי זמן להתעסק עם זה. זה הרכב של אישתי. אני מבקש לא להתקשר סתם. הרכב נמצא בנתניה. 0528-333137 עמית מחיר אטרקטיבי מאוד!
הודעה אחרונה מאת amitush, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה, אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות…
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מאזדה 323F שנת 93 ידני צבע לבן ללא תאונות שסי נקי .. שמור וללא בעיות 14000 ש"ח 0525268050
הודעה אחרונה מאת itzik191, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה: מאזדה לאנטיס, מודל 1996, יד ראשונה, 175,000 ק"מ. טסט לשנה. פרטים במספר הטלפון (של אבא שלי - אהרון): 052-2641694. בתודה, שחף בן צבי.
הודעה אחרונה מאת Shahaf, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פרטים ותמונות באתר האינטרנט: http://www.bmwisrael.com
הודעה אחרונה מאת bmwisrael, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, למכירה רנו מגאן 2006 במצב חדש - נוהג עליה נהג יחיד - אבא שלי - נסיעות בינעירוניות כל יום אשקלון-אשדוד (הוא מורה אם זה עוזר) עקב מעבר למקום עבודה באשקלון הוא חושב שהאוטו לא ייסע הרבה כי הבית ספר ליד ביתנו אז הוא מעדיף ללכת ברגל על כל מקרה אוטו במצב חדש, הכל כמו ביום הקניה ריפודים חדשים צבע נשאר חדש אין שריטה על האוטו כמובן שבלי תאונות משום סוג לא חניה ולא כלום - האוטו חונה בחניה שמורה ורחבה יש עליו 15 אלף ק"מ טיפולים עושים כל 30 אלף ק"מ בקיצור אוטו חדש דנדש שמור ואהוב אני מתעסק עם המכירה כי אין לו כוח לכאב ראש (אני הבן) 0547672710 מיכאל. נ.ב. אין בעיה לקחת את האוטו לבדיקות אפילו שאני חושב שזה סתם בזבוז כסף מצד הבודק אבל לצורך העניין מוכן להתח…
הודעה אחרונה מאת מיכאל86, -
- 0 תגובות
- 920 צפיות
שלום מנוע לGT הדרסים לGT צנרת "2.5 ואגזוז 3" ציפ וסת ומשאבה מראות מיוחדות לאימפרזה טורבו מקורי של GT ללא חופשים קיט אינטרקולר קדמי פנסים קדמיים עגולים בקליות אחוריות אדום לבן טמבון מיוחד לאינטרקולר קידמי חצאיות כונסים של אסתי סט כסאות דמוי אסתי מזרקים 850CC פנסי ערפל לGT בוכנות משומשות JE גלגל תנופה קל קלאץ מחוזק פלאפון TELIT עם מצלמה ורמקול במצב חדש 600 שח לפנות רק בטלפון אני מפרסם בשביל חבר 0547597492
הודעה אחרונה מאת jetta,
-
מי מחובר 18 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,222 אורחים (הצג רשימה מלאה)