מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה אצלי על האיביזה אך יצר בעיות ולכן הוסר. לפרטים 0545369911 אנטון
הודעה אחרונה מאת Paradoxx, -
- 7 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
טוב, אז נראה לי בגדול שרוב האנשים כאן מכירים\שמעו\ראו את הרכב, למרות זאת - אני אצרף חלק מרשימת השיפורים והתוספות למי שחייב לדעת את כל הפרטים. אז קודם כל , מדובר ב-RS מקורית לחלוטין מיובאת מגרמניה."לקחתי" אותה מיאשה והבנתי שהרכב קצת גדול עליי במידות (ואני ממש לא צוחק...). מאז שהרכב אצלי , הוחלפו צלחות+רפידות קדמיות ל-MOTORCRAFT מקוריות, קלאץ' RACING חדש של HELIX (ארבע רפידות קראמיות) ועכשיו הרכב גודש "בבטחה" 1.8 באר . כמה כ"ס? - שאלה ממש טובה, לא בדקתי - מפאת דיפרנציאל מוגבל החלקה ומחסור בדיינו נורמאלי בארץ. לאלו שמתעקשים , ההערכה גסה - ~300 כ"ס. כל שאר התוספות ומעט תמונות עדכניות בהמשך. יד 4 ( 03 ברישיון ) שנת ייצור 1989 נפח 1.85 בלוק : בלוק …
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה סט פנסי ערפל מקורי למיאטה NB אך מתאים לכל רכב הסט חדש בקופסא לא נעשה בו כל שימוש כולל כל החיווט הריליי והמפסק גוון 4300K כחלחל נקנו בארה"ב. איתי 052-3928550
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
מדף אחורי לסיטרואן קסארה שנת 98. מכיל שני חורים לרמקולים. כל התפסנים במקום, הכל שלם. במצב פיזי מעולה. ייתכן ומתאים גם לפיז'ו 306. המחיר: 50 ש"ח בלבד. לפרטים נוספים: 0546266747 דודו.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר בחיה מוטורית יוצאת דופן וגם-הייתי אומר-ממש מפחידה. הרכב שייך לבחור שאני מכיר, מהשרוטים ביותר שאני מכיר בתחום. הבסיס-פיאסטה שנת 88', XR2, צבע לבן. מנוע-קוזוורת', 2 ליטר טורבו..אני לא בקי בפרטים הטכניים אבל זה מנוע זהה למנוע שבסיירה ה"ידועה" והרכב נוסע פשוט-גיהנום. ההערכה היא בסביבות ה-400 כ"ס במצב הנוכחי כשבשינוי קטן בגדישה אפשר לקפוץ בעוד כ-100 סוסים.. ברכב נבנתה מערכת הנעה כפולה מתכנון ובנייה עצמית שמעבירה 40% מהכח לגלגלים האחוריים. הרכב מונמך ומוקשח על קוילאוברים, הותקנה קשת התהפכות בתוך האוטו על מנת להוסיף חוזק מבני. בקיצור-הרכב בורח לאופנועי ליטר מגלגול.. המחיר, מחיר מציאה אמיתי-40,000 גמיש. תמונות יעלו מחר. אבל היום זה, …
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רכב שנת 96 ידני מנוע 1600 מזגן טסט לשנה מטופל ושמור ללא תקלות ללא תאונות יד שלישית פרטי בקיצור שווה. לפרטי נוספים 0526676805 איציק גמיש במחיר
הודעה אחרונה מאת itzik191, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
באיזור ירושלים. לפנות ל-052-4036565-חגי.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הראלי למכירה שנת 98 צבע כחול (צבע מקורי) ללא תאונות! יד 3 בולמים: BILSTEIN B8 קפיצים:EIBACH 35 PRO בלמים:מחוררים של OMP רפידות: FERODO DS 2500 מוט מייצב עליון OMP מערכת פליטה 4-1 של GMC MOTOSPORT מערכת יניקה RAM AIR של GREEN הרכב שמור ברמה מואד גבוהה מבחינה חיצונית ומבחינה מכנית מי שמכיר את הרכב יכול להעיד. המחיר לא במקצת קרוב למחיר המחירון אז למחפשי המציאות...לא לטרוח. אין יישור קו שצריך לבצע ברכב! 0524-707709 שחר לתמונות והערות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186561
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 4 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הרכב יד 5,נקנה לפני 4 חודשים ממשפחה שם היתה לתקופה של 7 שנים. לרכב ספר טיפולים מלא,---מקורית לחלוטין--- נדירה במצבה,לא אגזוזים ובולמים-מקורית. מנוע הוחלף ל-חדש- לפני כ30K(יש חשבוניות) מתנהג בהתאם,אין נזילות הכל נקי טפו,טפו,טפו. קלאץ' הוחלף לחדש בנוסף גם ברקסים,תפוחים,מייסבים בגלגלים,חימום חדש,וסטארטר. טסט לשנה מלאה. מערכת סטריאו PIONNER הכל(קומפוננטים,סאב,מגבר,מע',6*9)הכל הותקן לפני4 חודשים! מע' אזעקה GUARD. נקייה בהתחייבות,(הוחלפה דלת בגאז' מחנייה לא מדוייקת,וגם את הקיימת צריך להחליף,יש עליה חלודה...) הרכב מטופל באהבה מתי שצריך. אמינה חזקה יציבה וחסכונית מאוד-חבילה מושלמת. אני דורש על הרכב 54K ומוכר כי קיץ,שמש,והגיע זמן לדו גלגלי. שוב אגיד כי אני מתחי…
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
למכירה בהזדמנות זוג כסאות ל106 ראלי דור שני כולל הכל 300 ש"ח בה"פ נוי.
הודעה אחרונה מאת noy17, -
חלקים ל rsi
מאת art69- 0 תגובות
- 729 צפיות
למכירה 4 גנטים מקוריים ל rsi 400 שח גנטים בלי צמיגים הגה מקורי של rsi 0508843125
הודעה אחרונה מאת art69, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פרטים: מודל 08, צהובה, יד ראשונה, מאובזרת (SPORT - סאן רוף מקורי, חישוקי 16' על צמיגי 205/45, ESP וכו'). הרכב גמע כ-5800 ק"מ. מחיר: מחירון +. לפנות בה"פ בלבד. מצורפות תמונות.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה וולקסווגן גולף 1.6 גיר אוטומטי משנת 2001. הרכב בא עם חבילת Generation (צמיגים רכבים, מושבי ספורט, סאן-רוף). קילומטראז' של 63000 ק"מ. יד ראשונה. הרכב מושקע ושמור מאוד. תוספות רבות: צ'יפ פילטר פתוח אגזוז לחץ מהדגמים הגבוהים של Remus ספוילר עליון + גריל קדמי + גבות + חלונות כהים מערכת אודיו High-end: סט קומפוננט 3 חלקים של מוראל Elite רדיו-דיסק Clarion DRX-9255 שני מגברים של Helix מדגמים A1 ו-A4 חיווט איכותי של Daxx איטום מאסיבי של הדלתות וכל הרצפה סאב 10 אינטש של JL Audio בניית פיברגלאס בסגנון stealth על הקורות הקדמיות והדלתות בניה אסטטית בבגאז' עבור המגברים ותיבת סאב בכנף מערכת אזעקה של ביפר מעוניין למכור לאנשים שמחפ…
הודעה אחרונה מאת govnopromisel, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה פורד אסקורט שנת 92. ידנית מנוע 1600, עברה 100K. טסט הבא בינואר 09.[טסט לשנה]. ברב הולפו החלקים הבאים[בחודש האחרון, במסגרת ישור קו]: * הוחלף מסרק ההגה הישן באחד משופץ * איתו כמובן הוחלפו תפוחי הגה וזורעות המקשרות בין המסרק לתפוחים. * משולשים הוחלפו לאחרונה ע"י הבעלים הקודם, והוגדרו במצב מושלם. * כל הרצועות ברכב הוחלפו לחדשות, וגם הטיימינג כדי להיות בראש שקט בנושא הזה. * הקרבורטור קיבל טיפול ניקיון מקיף, וכיוון ע"י מומחה. * הוחלף אלטרנטור באחד משופץ, ואיתו הוחלפו 70% ממערכת החשמל הקשורה למנוע. * הוחלפו השטנגות בגיר, ותוסף גיר לשימון גלגלי השיניים. * שני צמיגים חדשים, שנתרמו ע"י חבר שהחליף את שלו במידה גבוהה יותר הולבשו על הגלגלים הקדמיים.…
הודעה אחרונה מאת AlmerA, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה שעון EGT של חברת אוטומטר ללא חיישן ב200 שקל בלבד לפרטים 0547231270
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 0 תגובות
- 795 צפיות
רנו מגאן שנת 2003 , נפח מנוע 1600. רכב שמור. מצב מכני מצויין. ללא פגיעות בשילדה(רק עבודת פחחות קלה בפגוש האחורי). מטופל אך ורק במוסך מורשה של היבואן, טיפולים תקופתיים, מעבר לזה לא מכיר מוסך. כל התוספות המקוריות: חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, קודן, מערכת שמע. טסט לשנה ק"מ: 112000 יד: 2 תיבת הילוכים: אוטומט צבע: לבן מחיר: 54000 (מחירון) - אך תמיד אפשר לדבר לפרטים נוספים: דורית - 050-5577878
הודעה אחרונה מאת dorg, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
כאמור דייהטסו שרייד שנת 98 1300 סמ"ק יד שניה אצלי (01 ברישיון) נמצא אצלי כ-חצי שנה (יש מסמכים להוכיח). אוטו מציאה - ללא תאונות, מוכן להתחייב בבדיקה. כל הטיפולים שלו היו אך ורק במוסך מורשה של דייהטסו (יש מסמכים קבלות הכל). שמור מאוד מבפנים ומבחוץ, נהג יחיד כל הידיים פרטיות. הסיבה היחידה שאני מוכר הינה בגלל שקיבלתי רכב מהעבודה, לקח לי הרבה זמן למצוא אחת כזאת ומי שיקבל אותה יהיה בר מזל. הרכב עם אזעקה ואימובילייזר, 4 חלונות חשמל, רדיו דיסק חדש של פיוניר MP3 עם שלט רחוק, דיבורית בלו טוט' שמתאימה לכל הפלאפונים (בלי חורים בדש בורד), 4 צמיגים חדשים של אליאנס וטסט לשנה (עבר ב20 למרץ טסט). על הרכב היום 165000 ק"מ - אין חשש לזיוף ק"מ הכל מתועד בספר טיפולים לפי הזמן, עושה 1 ל18 בין…
הודעה אחרונה מאת מיכאל86, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
למכירה לנצ'יה תמה 2000 סמ"ק מטופלת היטב אחרי ראש מנוע אני לא המוכר למיתענינים נא לפנות ל 054-9770256 הרכב נמצא ברמלה
הודעה אחרונה מאת ariel_nir, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות רכב נדיר ביופיו,מושקע ומטופל מעל ומעבר וכולל תוספות שונות: רכב נדיר ביופיו,מטופל ב"מאזדה" מרכזי-ת"א,לאחר טיפול גדול+ברקסים,ספר טיפולים חתום,טסט ל9חודשים,מערכת אזעקה ביפר+10חיישנים,טיפול ווקס כל 4 חודשים,מושקע עד הסוף,לא להתקשר סתם!מעל המחירון. תוספות:6כריות אוויר,בקרות אחיזה/שליטה,ABS,EBD,DSC,מגנזיום 17" חתך-נמוך,צמיגי בריג'סטון במצב מעולה,כסאות ספורט,הגה חשמלי מעור+שליטה,גיר מעור,מערכת קסנון,סאן-רוף מקורי,מרימי חלונותאזעקת GUARD עם 10 חיישנים ואופציה להנעה מרחוק.נדיר ביופיו. פלאפון:0543-170074/0544-799475 שי http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=180&FromYear=2005&UntilYear=2006&Hand=2&Auto=1…
הודעה אחרונה מאת shainov2, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
סובארו לגאסי 1992 1600 DL גיר אוטומטי. יד 3 לבנה, 160,000 ק"מ במצב מצויין, טסט לשנה מטופלת במוסך מורשה. כדאי לראות, מחיר מבוקש 12,000 ש"ח. 054-5648998 גדעון
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מסגרות ניקל ללנד קרוזר כיסוי למיכל דלק הניקל משופשף טיפה ויש סדק קטן שלא רואים . מחיר ריצפה רק 150 שח אני מהקריות 0525702260 לירוי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב מצויין היו בשימוש רק 3 חודשים רקע לבן מסדרת כסופה 800 שח 0525201193
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 9 אלף צפיות
במצב מכני מצוין, מנוע 1,800 מקורי שעבר אוברול לפני 3 שנים, כל השעונים עובדים, נוסעת כמו שד ! בוצעה החלפת כל השמנים והפילטרים, במצב נדיר מאוד + טסט + אזעקה, מהבודדות שנשארו בארץ, מצויינת לאספנות. נמכרת בצער בעקבות שלילה. המחיר הוא 6,000 ש"ח. 4593016 - 054
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
1) גריל מקורי בצבע שחור + סמל של גולף MK4. 2) ספליטר קדמי מקורי של גולף MK4 (לא V6). 3) פילטר אוויר פתוח אוניברסלי,משומש כחדש. 4) 4 ג'אנטים ברזל + צמיגים במידה 175/80/14 (מקוריים של גולף 1.6). 5) סט טאסות מקוריות של גולף MK4 במידה 14". 6) סמל VW אחורי גדול מקורי של גולף MK4. 7) זוג איתותים שקופים מקוריים של גולף MK4. אזור אשקלון. 054-6969000 או ה"פ.
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
307 XSI שנת 2002 , נפח מנוע 2000 עם 140 כ"ס. רכב שמור. מצב מכני מצויין. ללא תאונות(פרט לעבודת פחחות שנעשתה בעקבות שפשוף פח שמעל לגלגל השמאלי האחורי). מטופל אך ורק במוסך מורשה של היבואן. כל התוספות המקוריות: ריפודי עור,גג נפתח, מערכת שמע מקורית הכוללת צ'יינג'ר ושליטה מההגה. חישוקי מגנזיום 17 אינץ'. ק"מ: 102000. יד: 3. תיבת הילוכים: ידנית. צבע: כסוף. לפרטים נוספים: רן - 0547662238.
הודעה אחרונה מאת WildArt, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מוכר בוקים 3 טון שלא עברו שימוש מעולם, נפתחו פעם אחת במועד הקנייה כדי לוודא שכל החלקים בפנים ושהם תקינים, ומעולם לא עברו שימוש כזה או אחר! מחיר קנייה 180 שקל בחנות (יש לי אפילו קבלה). מחיר נדרש 120 שקל 054-4868087 נדב
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רובכם כבר מכירים את האוטו שלי וכמה אני אוהב אותו... האוטו המצב מצוין מבחינה מכאנית ועם טסט עד אפריל 2008. המזגן מקרר ברמות מטורפות. כשאני נוסע עם החברה שלי אני צריך לכבות אותו כמה דקות לפני שהיא נכנסת. הדשבורד לא נראה ממש טוב אבל אפשר להחליף אותו. מקסימום אני אעשה את זה בעצמי אחרי חתימה על זכרון דברים. הצמיגים במצב טוב והוחלפו לפני 4 חודשים. כידוע מתבצעות נסיעות כל יום שישי וגם במהלך השבוע מהקריות ועד תל אביב למפגש של מועדון החמש בלי שום תקלה. יש גם בניית פיבר של רמקולים מקדימה וטוויטרים, ומערכת עם MP3 שאפשר לדבר עליה גם במחיר. הוחלף מנוע לפני כמה חודשים. להסבר על הסיבה. יש היסטורית טיפולים מהיום שבו קניתי אותו באוקטובר 2006, ורו…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 851 צפיות
למכירה זוג כיסאות של ראלי דור 2 . כיסא נהג דורש שיפוץ הכיסאות ללא התופסנים של החגורות! דורש 150 על זוג כיסאות. 0544608383
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, 1. טורבו גארט T3-T4 משומש, במצב חדש. הטורבו עבר בדיקה, החלפת כל המיסבים/אטמים ואיזון דינמי. פליטה: A/R-63. יניקה: A/R-50. מתאים למנועי 1.6 עם סל"ד גבוה(הונדה למשל), ולמנועים מ-1.8 עד 2.4 ויותר, תלוי ביעוד. המחיר: 2700ש"ח, אפשרות להרכבה/התאמה ואחריות לרציניים. 2. קיט ניטרו רטוב של חברת NOS, משומש(פחות מחודש) במצב תקין לחלוטין. הדיזות הקיימות קטנות יחסית ולא חסרים חלקים, לכן אפשר להתקין אותו באופן מיידי, ועל רוב המכוניות. המחיר: 2500ש"ח. אפשרות להרכבה ומילוי. סיבת המכירה, כלכלית. ליצור קשר בה"פ בבקשה.
הודעה אחרונה מאת R5T, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
למכירה מנוע 1400 +גיר ידני מ-306 שנת 95 (עבר 140000 ק"מ) חלקי פח ,פלסטיקה,ועוד....... מרכב שירד מהכביש....נשארו רק חלקים... לא להתקשר סתם גוף הרכב נזרק נשארו חלקים בלבד. לפרטים נוספים: 0546870587
הודעה אחרונה מאת EDDIER,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 954 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- zaf
- ezuf
- Cycleman
- lanosforce
- broitman
- Stav132
- makatuvkan
- gadik6
- spidrman
- blackice
- JohnnyEnglish