מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שנתת 77 במצב טוב+מלאי חלפים אפשרות החלפה 050-2606162 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר, נא לא לפנות בה"פ. סיאט איביזה FR שנת 2008 יד 2. 80,000 ק"מ, שמורה ומטופלת. לרציניים בלבד, פרטים בפלאפון :050-7-444442 בלבד. תמונות נוספות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
106GTI מקורית שנת 97. 181,000 ק"מ על השעון. יד 6. הרכב שנתיים בבעלותי. אחרי פרוייקט מקיף. הכל הוחלף!! TD04. 1.4 באר באמינות. ניהול מנוע. קלאץ' קראמי. משולשים חדשים. ציריות לאחר שיפוץ. אלטרנטור שופץ. סטרטר שופץ. תושבות מנוע. מיסבי גלגל. בתי בולם + מיסבים. בולמי קוני. קפיצי המכה 50 מ"מ. מוטות קישור. קוויק שיפט. שטנגות. רדיאטור ולאו חדש. פנסים קדמיים חדשים. פנסים אחוריים חדשים. בוסט קונטרולר של greddy. שעוני Boost + EGT. צנרת 2.5 דוד אחורי שקט של STI. סלון הרכב במצב מושלם, ללא קרעים! סאן רוף מקורי עובד ולא נוזל. גאנטים 15' כולל צמיגים חדשים לפני חודש TOYO T1R. ספייסרים 16 מ"מ עם מירכוז. …
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פיקנטו 2011 יד ראשונה 17000 ק"מ אחרי טיפול צבע טיטניום מרימי שמשות, קודנית, חיישני רוורס. כחדשה ננהגה בעדינות 2נהגים בלבד. 58500 ש"ח 0547710470
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר... שנת 97 טסט עד 12-2012 המד כרגע עומד על 230,000 נעשה טיימינג+טיפול לפני שבוע הוחלפו מייסבים ורצועת אביזרים. הרכב במצב נדיר . שמור בצורה מדהימה . יש תבדיקה שאני עשיתי לפני קניה ששם רואים שאין שאסי ובנוסף אני מתחייב על היד שלי . יד נמוכה ... הרכב עבר יישור קו ב10 אלף ועשה טסט לפני כמה ימים . בנוסף נעשה טיפול עם שמנים מהטובי ביותר פילטר שמן מקורי פילטר דלק של בוש ופלאגים מקוריים . המים הוחלפו לחדשים ברדיאטור . הרכב לא מתחמום לא נוזל ונוסע חזק וייציב . על הראש נעשה פורטינג וייחסי דחיסהקומפרסיה 230 בבוכנה . סלון חדש משנתון גבוהה יותר . סאן רוף מדהים של גנות ללא נזילות וכו' . בולמים קוני ואייבך פרו קיט . ביפר …
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הרכב המדובר הוא WRX 2001 מוסבת במלואה ל STI (גיר 6 הילוכים, מנוע מאושר ברישיון, סקאלה, פנסי חזית, ברקסים ברמבו מקוריים בקיצור הכל) . כמו כן לרכב חבילת פרודרייב הכוללת שעונים מקוריים של סובארו, ספוילר וכו'.. צבע כחול, ק"מ 115,000 אמיתיים. יד 07 ברישיון גבוה אבל לא משקף את מצב הרכב בטיפה. מנוע חדש עם 12,000 ק"מ (יש קבלה). כשקניתי את הרכב לפני שנה הרכב היה תחת פרוייקט כבד ובוצע בו מנוע STI מחוזק (ע"י אלי מקס פאוור) יש קבלות על הכל. כמו כן, פחחות וצבע, ג'נטים OZ אמיתיים, צנרת של חברה יפנית מוכרת ועוד.. תחזוקה של טיפול כל 5,000 ק"מ (יש קבלות) ותדלוק רק של אוקטן 98 (יש קבלות) יש מצבר חדש של שנפ וטסט לשנה. הכל נעשה במוסך מקס פאוור. מחיר בבקשה ב…
הודעה אחרונה מאת davidovic18, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב שלי למכירה מודל 07 יד שניה 91,000 חברה לשעבר הרכב היה צמוד של אמא שלי בעבודה ואני קניתי אותו טסט עד 7-12 טיפול לפני חודש מצב מכני מעולה מתחייב בבדיקה מצב חיצוני לא משהו צריכה פחחות וצבע,יש גאנטים דורש 47 יש על מה לדבר 054-2226384
הודעה אחרונה מאת raptor, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הפולו החביבה שלי למכירה. הרכב שנת 2003, דגם קומפורטליין המפואר, יד רביעית עם 125000 ק"מ. ללא תאונות שלדה. צבע כחול-אפור מטאלי. מטופלת באהבה במוסכים מורשים,הכל כמובן מגובה בקבלות. לאחרונה הרכב עבר טיפולים גדולים, בין היתר הוחלפה רצועת טיימינג עם כל מה שמסביב,הוחלפו פלאגים,שמנים פילטרים ממיר קטליטי ועוד. הרכב נועל רבעיית GOOD-YEAR חדשה,ועוד. טסט לשבעה חודשים. רכב חסכוני מאוד ואמין,נוח ובטיחותי לנסיעה. יש ברכב רדיו דיסק של פיוניר עם תמיכה בבלוטוס,וקודנית. מחיר מחירון גמיש לזריזים ורצניים! טלפון: 050-3303093 גידי.
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה גולף רמת גימור ג'נריישן, מודל 2002, מנוע 1600 גיר ידני, צבע כחול כהה. 210 אלף קילומטר יד 3 ללא תאונות סאנרוף וכל התוספות שמגיעות ברמת הגימור אחרי טיפול גדול אצל רון, צמיגים לפני חצי שנה וטסט לכמעט שנה מחיר גמיש 050-7577523 *הרכב לא מפורסם ביד 2
הודעה אחרונה מאת naor205, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו בכותרת לאון אפ אר שנת 2008 יש שניה טסט לעוד 10 חודשים 65000 קילומטר צבע כסף גיר dsg הרכב שמור ומלוקק מתחייב על מנוע גיר ושילדה כל החלקים בקכב מקוריים !!!! תוספות : קולר אס 3 , הזרקת מתאנול , קיט יניקה של סימוטה , דאון פייפ ותוכנה של giac עם שלט ו4 תוכנות ,משאבת דלק . מבחינת ישור קו - שמן גיר חדש , פורק רויזיה אחרונה חדש , פי סי בי חדש , מיכל קניסטר חדש כוסית חדשה הרכב חדש דנדש אפס תקלות . ולכל מי ששואל למה מוכר - משדרג לשירוקו . מחיר 115.000 לשלוח הודעות פרטיות
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה במצב מקורי כחדש הונדה סיויק sr שנת 1999 יד שניה (01) פרטית עם 110.000 ק״מ אמיתיים , מטופל בחברה מיומו הראשון לאחר טיפול גדול הכולל טיימינג וברקסים טסט נעשה לפני שבוע + רביעיית גלגלי מגנזיום מקוריים וצמיגים חדשים . 050-2057825 טל׳
הודעה אחרונה מאת orm7, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה פולו 2006 צבע שחור עברה 68000 יד שניה רכב מאוד שמור נראה מצוין נוסע מצוין רכב מפנק מאוד , למשפחה שלי יש מוסך אז לא נחסך שקל והיה מטופל בחלקים הכי טובים ובזמן , מושבים בצבע שמנת מוסיף המון ליופי ויוקרה צמיגים חדשים .. קשה מאוד למצוא רכבים במצב כזה .. אם אני לא עונה תשאירה הודעה עדיף סמס 0522010405
הודעה אחרונה מאת Jonny2k, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם חברי הפורום, אני מוכר בצער הרב את הצרפתייה המהממת, סיטרואן C5 מבן אדם מבוגר. סיבה מכירה: הרכב היה בבעלות אבא שלי, אך לצערנו הוא נפטר והרכב הועבר לבעלות שלי (בבעלותי כבר 3 חודשיים) נהגתי מאוד מעט (בפעם אחד בשבוע) , משום שאין לי כוונה להשתמש בו עקב עומס לימודים (אני סטודנט) ואני לא במצב טוב להחזיק את הרכב המדהים הזה, מי שיקנה, ירוויח. רכב במצב חדש, מנוע במצב מעולה, הכל חשמל ועובד מצוין. מודל: 2005 יד: שנייה (02) מנוע: 2000 דגם SX אוטומטי. טסט עד אוגוסט 2012. צמיגים חדשים (הורכבו לפני 4 חודשיים). כיסאות מאוד נוחות, מי שמבין בצרפתיות מבין על מה אני מדבר. נמכר מתחת למחירון, דורש על הצרפתייה במחיר מצחיק 25,000 אלף ש"ח. יצירת קשר בהודעה…
הודעה אחרונה מאת שמואל.ג, -
- 0 תגובות
- 774 צפיות
הרבה מאוד חלקים שאפשר להשתמש בהם. לפרטים לפנות לאלי: 0523467462
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בצער רב הZX למכירה ישלה טסט לעוד חצי שנה וצריך לעשות קלאץ' מחיר מצחיק... או אפשרות החלפה על טוסטוס 50/125 סמ"ק ותוספת כסף לי ... שנת 94 3 דלתות, מנוע חדש עם שטר מכר, בולמים חדשים, ברקסים חדשים , ג'אנטים C5 עם צמיגים FALKEN , צבע לבן דורשת פחחות צד שמאל (לא דחוף -כנף עקומה + שריטות) , כל הפנים חדש לגמריי כולל כל הפלסטיקים והריפודים , כסאות C4 VTS, בעקרון למי שלא אכפת מצד שמאל, רק לעשות קלאץ' והיא תיסע כמו חדשה , אין נזילות ולא אוכלת שמן בכלל, צנרת ישירה ללא ממירים,דוד OMP שקט... נ.ב מנגנון חלון צד שמאל שבור יש קרש במקום... טופלה בשמן מוביל בלבד... 08-6727438 זמנית כי הפאלפון שבור או פו בפורום או בפייסבוק הסיבה למכירה אי יכולת אחזקה בזמן צבא...
הודעה אחרונה מאת jeep cj, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
כמו שרשום בכותרת פיז'ו 207 יד ראשונה, אוט' מועד עליה לכביש 3/2010, טסט עד 3/2013 (כן עוד 13 חודשים) 7000 ק"מ בלבד צבע כסוף מטאלי ללא תאונות ללא מכות הרכב חדש לגמרי 80K ש"ח הרכב של אישה מבוגרת שיורדת מהארץ, הזדמנות פז לפרטים נוספים 054-3038181
הודעה אחרונה מאת אוהד, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה. AX-GT שנת 90 במצב מעולה צבע שחור. 5 דלתות. ידנית גיר במצב מצויין. טסט נגמר בקרוב מאוד לכן תמכר במחיר עלות. קרבורטור אחרי שיפוץ והכי חשוב מקורית ! בפרטי בלבד.
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה : Mercedes Benz 450 slc year:1077 5.0 liter test :30-3-12 הרכב בארץ ! מחיר - 60,000 ש"ח דני - 0504499600
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סוזוקי בורגמן 650 שנת 2009 מהדגם הכי מפואר מאובזר מא עד ת' מפרסם בשביל חבר, ומאחר וההבנה שלי בעניניי דו גלגלי שואפת לאפס נא לפנות לפרטים בטלפון 0507314073 0577410685 יניב
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה מרצדס S280 1971 אספנות - במצב מצויין - התמונות מדברות בעד עצמם : מחיר - 45,000 ש"ח - גמיש ממש בקטנה . *הקופה השחורה נמכרה ! טל - 0504499600 דני
הודעה אחרונה מאת danny_koro, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מפרסם בשביל ידידה טובה שלי. יד שניה מבחורה, יד ראשונה הייתה בליסינג. ק"מ 129,000 צבע כחול, רכב שמור, יפה ובמצב מכאני טוב, נקי מפגיעות שילדה. מחיר מחירון 49,000 לאחר שקלול. מחיר מבוקש 42,000 ש"ח (הרכב חייב להמכר). 052-5448431 מירי הרכב נמצא באזור ירושלים
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה סוזוקי אלטו ידנית, 1 ליטר, בצבע לבן מזכייה. תאריך עלייה לכביש: אוגוסט 2011 (חדשה לחלוטין, לא נסעה כלל - עדיין עם הניילונים על המושבים). ק"מ: 30ק"מ יד 2 טסט עד אוגוסט 2013 אחריות יצרן לעוד שנתיים מחיר: 56,000 ש"ח (מחיר חדשה על הכביש מהסוכנות - 62,000 ש"ח) הרכב נמצא בנס ציונה. לפרטים: רון 0544345494
הודעה אחרונה מאת romer-, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר - שנת 2000 , יד שניה , ידנית , 1400 , 210000 ק"מ , בלי תאונות, מושקעת בטעם טוב , כוללת תוספות ייחודיות , צבע מקורי , מצבר חדש, 4 גלגלים חדשים , טיימינג חדש. טופלה בהרבה חום ואהבה בנוסף ימסרו לקונה פנסים מקוריים של הרכב. מחיר : 27000 0529747139 יגאל
הודעה אחרונה מאת ferrari test driver, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלפה בלבד כמו שציינתי ידנית 1.6 צמיגים חדשים ארבע דאנלופ מטופל בחלפים מקוריים בלבד חסכוני אמין . שוב החלפה בלבד לכל המעוניין אין לי כח להתעסק בקנייה מכירה מחפש צרפתייה חמה xsi,VTR,vts או משהו בסגנון בפרטי בלבד תמונות ישלחו למעוניינים
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
106GTI שנת 97. 181,000 ק"מ על השעון. יד 6. הרכב אחרי פרוייקט מקיף. הכל הוחלף!! משולשים. ציריות. תושבות מנוע. מיסבי גלגל. בתי בולם+מיסבים. בולמי קוני. קפיצי הנמכה. מוטות קישור. הכל חדש ונעשה לפני פחות מחצי שנה! גאנטים 15' צמיגים TOYO T1R חדשים מלפני חודש. גודש 1.4 באר באמינות. חזק מאוד! המחיר 40,000 גמיש לרציניים. בהודעה פרטית!
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מפרסם בשביל חבר את הרכב הכי יפה שיצא לי לראות!!! כל כמה זמן אני נזכר שאני לא מנצל כלום מהאוטו המדהים הזה וחבל. האוטו בכמה שנים שהוא אצלי עשה מעט מאוד ק"מ (אגב, נהנתי מכל אחד ואחד מהם) בכל מקרה רובכם מכירים את האוטו, מי שלא מכיר, הרכב מושקע בהמון כסף, דגם מיוחד בארץ, החל את דרכו כרכב אוטינגר מקורי, ועבר הסבה לויאר6. (המנוע מאושר ברשיונות) מלא תוספות שאני לא יודע מאיפה להתחיל, פחחות צבע ברמה מאוד גבוהה כולל החלקת טמבונים והרחבת כנפיים, קוילאוברים ברקסים ג'נטים רחבים (מאוד) ברשיון. מושבי עור, לוח שעונים מיוחד יחיד בארץ, המון חלקים מיוחדים, ללא ספק אחד הרכבים היפים בארץ. השקעתי בו מכל הלב עד התקופה האחרונה שנכנסו לי כמה פרוייקטים נוספים. לפני התמונות אני אגיד שא…
הודעה אחרונה מאת colchao, -
- 0 תגובות
- 727 צפיות
רדיאטור חדש,היה בשימוש במשך 100 ק"מ אומללים עד שהרכב שבק חיים. מראות,חלונות מושחרים אגב...,מלא חלקי פנים וחוץ. 2 צמיגים חדשים, רדיאטור חדש,מראות שלמות לחלוטין. הרכב נמצא באשדוד. 0508500437 מקס.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יצרן:סיאט דגם:איביזה Sport ידני 3 דל' 1.4 נפח:1,400 שנה:2007 יד:4 ת. הילוכים:ידנית מחיר:47,000 ₪ טסט עד:11-2012 ק"מ:88,000 צבע תכלת מחשב דרך , ESP !!!!! מערכת מאוד איכותית ויקרה לא מילד!!! שמור מאווווד!! טסט לשנה . 'גלגלי מגנזיום' חלון בגג חלונות חשמל, יש ספר טיפולים מלא מתחייב על שלדה תקינה!!! רכב פרטי ! 0522692206 ליאור
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שחורה ושמורה , 204,000 ק"מ יד 5 טסט עד 1.12.11 (תימכר עם טסט לשנה) . פילטר פתוח סימוטה + צנרת יניקה , חוטי הצתה 9.5 מ"מ , דוד אחורי רמוס חדש! , צמיגי דנלופ לפני חודש , גאנטים 15 ברשיון מאושרים , סט בולמים +קפיצים וויטק (weitec) נרכשו מפיטסטופ לפני חודש ובנוסף כל מערכת קירור המנוע עברה שיפוץ. מחיר:32,000 ש"ח גמיש מעט לפרטים :רומן 0547601765 (מפרסם בשביל חבר נא לא לשלוח לי ה"פ)
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- 7 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
וולוו 760 טורבו ידנית מקורית שנת 90,הגיעה לארץ ב99 דיפרנציאל אחורי מוגבל החלקה מקורי מתלה אחורי עצמאי בשונה מה740 237,000 ק"מ מנוע מיבוא פחחות וצבע כללי כסאות של S70 T5 מושקעת מאוד אפשרות החלפה על משהו מעניין (עדיף רכב גדול,סטייל S70/S80) פרטים נוספים בה"פ
הודעה אחרונה מאת zobie8,
-
מי מחובר 16 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,463 אורחים (הצג רשימה מלאה)