מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
למכירה פיאט פונטו ספייס אוטומטית 2003 צבע אדום מטאלי. מטופלת במורשה פיאט בלבד כולל כל הקבלות מיום הרכישה. נקיה מתאונות כולל כל המדבקות המקוריות (club, automatic). יד 4 - כל הידיים פרטיות , קילומטראז' 130K. טסט עד דצמבר 2012. במצב מצויין ללא כל תקלות/בעיות וכמובן חסכונית בדלק. ברכב לא מעשנים, לא אוכלים, ולא מובילים בעלי חיים . שימשה כרכב שני במשפחה מאז ספטמבר 2009. כולל חישוקי מגנזיום מקוריים, נעילה מרכזית מקורית עם שלט (שני סטים מקוריים), קודנית ואזעקה. מחירון יד 2: 20,000 ש"ח. טלפון: 054-4509845 (הרכב בפ"ת/הרצליה)
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
אבא שלי רוצה למכור את האוטו, כמו בכותרת. הרכב יד ראשונה, בצבע אפור כהה, עלה לכביש בדצמבר 2005 וצבר עד עכשיו 51 אלף ק"מ (!). טופל לפי הספר במוסכי יבואן (פליקס). אעלה תמונות בהמשך. לפרטים איצ'ה 0546-830005
הודעה אחרונה מאת carless driver, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מוכר את הטווינגו שלי בעקבות נסיעה היא במצב טוב, אחרי יישור קו עצבני כשקניתי אותה וחצי שנה של טיפול אוהב. אני לא מוכר בכל מחיר ולא מתמקח. בפחות מהמחיר המתבקש לא שווה לי למכור. אני פשוט אשבית אותה עד שאחזור לארץ עוד שנה-שנתיים אם לא אצליח למכור. זו לא גרוטאה, זה רכב נוסע כמו שצריך. בגלל זה המחיר. יש טסט עד אפריל-מאי. האוטו בשימוש יומיומי ולא עושה בעיות. טיפולים שנעשו מאז שקניתי אותה (חצי שנה): החלפת סופית אגזוז: 150 ש"ח. החלפת מצבר: 383 ש"ח ראש מנוע: 2000 ש"ח רדיאטור חדש + כל הצנרת של הקירור: 1500 ש"ח בלמים חדשים ב4 הגלגלים: 1060 ש"ח מצמד (קלאצ') חדש: 1700 ש"ח מיסב זרוע מזגן: 195 ש"ח צמיגים חדשים: 1000 ש"ח טיפול 10000: 300 ש"ח…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
ספיה שנת 1998 אוטומט ,הגה כח,חלונות חשמל,נעילה מרכזית ,מזגן,רדיו דיסק,צמיגים חדשים,טסט עד 11.12 במצב מצוין,251000 ק"מ. 4500 ש"ח קובי 0522781004
הודעה אחרונה מאת קובי .ו, -
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שקודה יטי 1.2TSI105 ידנית (6 הילוכים), רמת גימור Ambition וצבע לבן "ממתק". עלתה לכביש ב-6/1/12, מאז גמעה 3300 ק"מ, וכמובן ללא כל פגע או שפשוף. הרכב באחריות מלאה עד 1/14 ועם טסט עד 1/13 מן הסתם. לרכב ישנן תוספות: השחמת חלונות אחוריים, מגני בוץ מקוריים, ספי דלתות מקוריים, תא עליון למשקפי השמש, הגה עור 3 צלעות מקורי, דוושות אלומיניום מקוריות וסופית אגזוז מקורית. בנוסף, ברכב מותקנת מערכת שמע משודרגת - קומפוננט Rainbow SAX265, מגבר Sundown SAX50.4 וסאב Image Dynamics ID8 וכמובן מנחת של Gensis. הרכב ימסר עם הר"ד המקורי מדגם SWING, הכולל גם AUX במשענת היד. תמונות עדכניות וחוו"ד על הרכב - כאן. הרכב מוצע למכירה לפרק זמן מוגבל של כחודש, לאחר מכן לא יהי…
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 872 צפיות
סובארו B3 דלתות4 יד:1 יצא מהחברה שנת:2009 טסט עד מאי קילומטרז:15 וחצי אלף!!! רכב במצב מצוין טיפל בהילוך שישי 3שנים אחריות של היצרן צבע כסוף,בקושי נסע תוספות:חישני רוורס,בקרת שיוט,שליטה מההגה על המערכת,מערכת מקורית של הרכב מבית פנסוניק כולל USB הרכב במצב חדש מלבד 2 מכות פח מהחניה.הוחלף גם מצבר לפני חודש. מתחייב בבדיקה על שאסי גיר מנוע.איזור המרכז לעוד פרטים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת עוזי תפוזי, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
מחירון בערך 44,000 אני מוכן לתת בפחות תנו הצעת מחיר קילומטרז' 165,000 שנת 2007 אחרי ליסינג מצב מעולה מזגן חזק נוחה ויציבה אני אוהב אותה אבל לא אוהב את מחירי הדלק חחחח 0548826085 עוז
הודעה אחרונה מאת עוזבוז, -
- 0 תגובות
- 954 צפיות
למכירה קופרה 2007. 66,000 ק"מ. יד 5. טסט לשנה. שמורה ומטופלת ללא תאונות. 58,000 שקל. יוני - 0544861926
הודעה אחרונה מאת yonimiata, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
קטנוע יפה מאוד. במצב מצויין. 25,000 ק"מ בלבד! (שזה ממש מעט). 4,000 ש"ח 054-8181717
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
למכירה ג'ימני מודל 2008 אוטומט, יד ראשונה (ליסינג תפעולי) בצבע לבן. הרכב עם 28,300 קילומטרים בלבד ומטופל כמו שצריך במוסך מורשה סוזוקי. לפרטים צרו קשר עם אורן - 052-6898689
הודעה אחרונה מאת otonet.co.il, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה סיאט איביזה FR 2005 . יד 7 130000 ק"מ הרכב טופל בצ'מפיון ולאחר טיפול ממש גדול הכולל טיימינג/ ברקסים/וכ'ו.... הרכב כולל ג'נטים של O Z Racing Ultra leggera. מותקן על הרכב קויילאובר של Weitec קדמי ואחורי. נעשה על רכב פוייקט של Dynmet Extrim . הוחלף דוד אחורי ל - REMUS RACING . הותקנה מפה של APR St1 . מותקנת על הרכב מערכת הכוללת: Heartz 3 way heartz high energy . sub - Heartz SPL show . מגבים Heartz - דגם EP1\EP2\EP4 . סאונד פרוססור - Bit1 . ראש של pioneer bt 3250 הכולל GPS I-GO וגן DVB . מי שמיכיר את הרכב יודע שהוא רכב מושקע מבחינת סאונד ותחזוקה מכנית. טלפון: 054-5887063 054-901264 ניתן להתקשר בכל ימות השבוע
הודעה אחרונה מאת zuza, -
- 0 תגובות
- 871 צפיות
שלום , הרכב כרגע עומד עקב כשל בגיר ( נהרס הדפרנציאל ) . הרכב טופל טוב כולל נוזל פארפלו, לפני כשנתיים עבר ראש מנוע . הרכב לא שלי לכן יש לפנות בטל' : 0544504799 מיכאל . הרכב נמצא בנצרת עלית ולא במצב נסיעה .
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 0 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
נתחיל בלנסר .. יד 3 1600 114 כ"ס נועלת ג'נט 14 וצמיגים מקסיס חדשים עם קבלות ומאושר ברשיון כמובן .. 200 K אחרי טיימינג טיפול גדול רפידות וסנדלים (הברקסים ב 197 K קילומטר) וכל השאר על ה200
הודעה אחרונה מאת -SH-, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
*מפרסם בשביל חבר, נא לא לפנות אלי אלא רק למס' שבסוף ההודעה* כאמור בכותרת, מאזדה 6 פרימיום מנוע 2300 שנת 2007, צבע כסוף מטאלי, 85K ק"מ יד 2 טסט לשנה. רכב יפיפה ומגיע עם המון איבזור כגון ריפודי עור, סאן רוף, מושב חשמלי, חימום במושבים, גיר טיפרוניק, ג'אנט 17 (מקורי כמובן) בקרת שיוט ועוד! לעוד פרטים: איתי 054-6461058
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפרסם לידידה סקודה פאביה שמורה שנת 2011 קילומטר 24000 מחיר מחירון תכלת עם גג לבן 0547878917
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות נדירה: שברולט מאליבו 2.4 2012 יד ראשונה פרטי 0 ק"מ. צבע שחור מרימי שמשות, חיישני רוורס וקודנית מקוריים. מחיר אטרקטיבי מאוד. ליצירת קשר נא לשלוח ה"פ.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה רנו קליאו אוטומט. נפח מנוע 1390. יד 4 (ברשיון כתוב בעלים קודמים 03). דגם אליזה שנת 1998 טסט בסוף חודש מאי. רכב נוסע. מנוע טוב מאוד. אין לי שום בעיה לנסוע עם הרכב גם לים-המלח וחזרה. צבע אדום בורדו - הצבע כבר שרוף ומתקלף. הרכב אצלי כבר יותר מ-4 שנים והוא רכב שלישי בבית. 120,000 ק"מ. נא להתקשר אחרי 16:00 בבקשה לא להתקשר בשבת. 5,500 ש"ח. עוד לא בדקתי אם אפשר להעלות תמונות, אבל אני מקווה לצלם בימים הקרובים ולהעלות 057-6332233
הודעה אחרונה מאת אוקסימורון, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
למכירה- הגרנדה פונטו של אמא יד 1, צבע אפור כהה, 15,090 ק"מ פרטית ושמורה. ללא תאונות/ניגוחים/נשיקות בחניה ושאר מפגעים. דגם 1.25 אקטיב, ידנית, חסכונית מאוד בדלק (משולב 1:14.5, בעיקר בדרך רמת ישי-חיפה עם הפקקים ביגור כל יום) עליה לכביש- נוב' 2010 טסט לעוד 11 חודש נועלת צמיגי מישלן הרכב עוד באחריות עד לנובמבר 2013 מיותר להגיד שאין שום בעיות, לא חשמל לא מנוע לא כלום, והרכב גם לא לקראת טיפול. דלק ולנסוע. תוספות- רדיו דיסק פנסוניק, את הדגם המדויק ניתן לראות בתמונות קודנית חיישני רברס+צג מרחק דיבורית bluetooth מטופלת בהרבה אהבה, נשטפת אחת לשבוע, בבית בחניה פרטית כמובן, ובמקום העבודה בחניון תת קרקעי בתשלום (ליד בניין ביהמ"ש בחיפה) סיבת המכירה: אחר…
הודעה אחרונה מאת Pika007, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
01 ברשיון (יד שניה) 190000 ק''מ בשנתיים שהאוטו היה אצלי הוחלפו בולמים , משאבת מים , טיימינג , מפלג , בוקסות לחלונות קידמיים ציריות , צינור של הפילטר לסעפת יניקה , ברקסים , מצמד (קלאטץ') תוספות: קסנון 6000K בוש ג'אנט 16 ( 205 50 R16 ) מאושר ברישיון! החלקה מקדימה ומאחורה. פיצול אגזוז ל2 יציאות ניקל. הגבהה אחורה של האוטו. השחרת חלונות כולל אחריות ל5 שנים. מחיר : 20,000
הודעה אחרונה מאת volde, -
- 0 תגובות
- 817 צפיות
סקודה פליסיה 1.3 ידני 1998 יד-4 טסט עד חודש 09/12 237.000 ק"מ מצב סביר לשנתון צבע כחול (פנים הרכב שמור ) מאוד חסכוני , במחיר מצחיק 3000שח בלבד איגור 0506376807 מאיזור הצפון
הודעה אחרונה מאת shonik23, -
- 0 תגובות
- 845 צפיות
פיג'ו 309 שנתון 92. נפח מנוע 1360 רכב בצבע בז' שמור ומטופל, מזגן וחימום עובדים. אין לי שימוש ברכב וחבל לי לגרוט אותו, לכן יימכר במחיר הגריטה. 0506433533 ירון.
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
למכירה וולקן 3 דלתות. לא קופה !!! שנת 95 במצב מדהים 188.000 ק"מ יד 5 עם ספר טיפולים ותיעודים לכל מה שנעשה וקרה באוטו מיומו הראשון והיד הראשונה שלדה נקיה לחלוטין, לא קצה לא אוזניים ולא נעליים. דברים שנעשו בחודשיים שלושה האחרונים: ראש מנוע+יחס דחיסה, טיימינג, משאבת מים, ניקיון יסודי למערכת המים כולל פירוק רדיאטור, רביעיית צמיגים R1R. מנוע בריא מאד והרכב נוסע חזק יחסית לכל וולקן או XSI התנהגות: בולמים בילשטיין B8, קפיצי אייבך, סטרט ברייס קדמי, הסבה לברקסים ברלינגו מלאה. פנים הרכב במצב חדש, סלון מקורי קטיפה, כרית אוויר,מזגן מקפיא 8 מעלות בתריס בדוק, יש גם סאנרוף מקורי אבל לא עובד. אזעקת ביפר. האוטו מושקע מכל האה…
הודעה אחרונה מאת eran mizrahi, -
- 0 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למכירה MG V V C קבריולט מודל 1998 במצב חדש ומקורי!!!! לרצניים בלבד! ערן 0549729721
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 0 תגובות
- 932 צפיות
ניסן טידה, סדאן, צבע לבן, אוטומטית יד ראשונה, נהג יחיד 43,500 ק"מ חיישני רוורס, מערכת עם BLUETOOTH ושליטה מההגה, 4 מרימי חלונות שמורה ומטופלת במוסכים מורשים בלבד 92,000 ש"ח 054-3251530 שאול
הודעה אחרונה מאת ishc, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
159,000 ק"מ מנוע 1.6 אוטומט יד 4 אלה היו הפרטים היבשים. בנוסף, הרכב מטופל כהלכה עם ספר טיפולים וקבלות. הגיר הוחלף לאחרונה אצל אורן שירותי רכב בחולון. למי שלא מכיר אז זה הוא יש טסט לעוד 9 חודשים. פנים הרכב שמור וזה רכב ללא מעשנים ויש גם מערכת סטראו. חשמל הרכב תקין (!) הרכב עבר כמה ידיים ידיים בתוך המשפחה הרכב לא שלי. הרכב שייך לחבר שהוא לא חבר פורום. אני יכול להעיד על האיש שהוא פדאנט ברמה יוצאת דופן, אז כשאני אומר שהרכב שמור, זה understatement הטלפון שלו הוא 054-491-0616, אייוורס (Aivars). הרכב בחולון אפשר לפנות גם אלי בהודעה פרטית ואני אעזור במה שאוכל המחיר הוא 12,800 ניתן להתגמש לפי מידת הרצינות של הקונה מי שרוצה ל…
הודעה אחרונה מאת travian, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במצב מצוין , סאנרוף ,מגנזיום, מערכת וכו.. 89000 ק"מ יד 4 הכל פרטי מתחיב על שילדה מטופל בחברה יש ספר טיפולים 0522692206
הודעה אחרונה מאת LIORWAGNER, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום רב, עקב רצון להתקדם בחיים ותוך כדי הרבה כאב אני מוכר את היקירה שלי. ברכב הוא שנת 2004, עם מנוע 2000 בשרני ומלא עוצמה. שמור ומלוקק מכל הבחינות. חסכוני בדלק (אני לא אומר סתם, יותר חסכוני מ-307 עם מנוע 1600). 6 כריות אוויר, ABS, קודן מקורי. הרכב עבר 124,000 ק"מ, יד שניה ופרטי לחלוטין, נקנה מלובינסקי טרייד לפני 3 שנים במחיר מופקע עקב מצבו המעולה. צמיגים הוחלפו בשנה שעברה ומלאים בשר (GoodYear). כשאני קניתי את הרכב ובדקתי אותו לא היו בו תאונות, אני לא דפקתי את האוטו מעולם כך שיוצא שעד כמה שאני יודע הרכב לא עבר תאונות בכלל!! רכב מצויין למשפחה טרייה ב-3 חודשים האחרונים נעשה ברכב טיפולים על סך של 4,000 ש"ח כך שמי שיקנה את הרכב לא צריך ליישר קו בכלל …
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מטופל במוסך מרכזי, ללא שום תקלות, ללא תיקוני פח וצבע, ללא תאונות, רכב חסכוני במיוחד אך עם זאת רכב חזק - 105 כ"ס. נמכר עקב התרחבות המשפחה, מחפש משפחתית גדולה, ככה שאם למישהו יש איזה טויוטה קורולה פרטית עם ק"מ נמוך אז אפשר לארגן החלפה. סט ניקלים חיצוני, משענת יד ייעודית לסוויפט, הדגם המפואר GLX, הכולל גלגלי מגנזיום מקוריים, בקרת שליטה מההגה, רדיו דיסק MP3 מקורי, חיישני רוורס מראה. ממש מציאה!! ועכשיו ההכרזה: מחיר : 69000, רוצה למכור.
הודעה אחרונה מאת biton2, -
- 0 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שברולט לומינה במצב מכני מעולה, מטופלת תמיד בזמן עם היסטוריית טיפולים מלאה מ-UMI. מחיר מבוקש - 5000 שקל. 0524-253234 - ניסים.
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום חברים, הגיע העת להשתדרג הלאה ולכן אני מוכר את הCBF האהוב שלי. בערך 6000 ק"מ, טסט עד אפריל 2012, ללא החלקות או תאונות. טופל אך ורק במרכזי, ואני נותן איתו גם מנעול דיסק, שרשרת 12 וכיסוי. המחיר המבוקש הוא 16500 ניתן להתקשר אל 0526660236
הודעה אחרונה מאת Lowdez,