Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לרעש שאני שומע כאשר הרכב חם ואחרי נסיעה ארוכה.

מדובר במזדה 97 מנוע 1800 ורק כאשר המנוע חם ואחרי נסיעה ארוכה אני שומע רעש כאילו מנוע דיזל

כמו דפיקות קטנות מהמנוע. מה אתם חושבים שזה ומה כדי לעשות. (החלף גם שמן בחברה לפני 5000 ק"מ וגם הוספתי תוסף לשמן מנוע מסוג BG לא יודע אם זה קשור).

צונזר.... :?

פורסם

מה שאתה שומע הוא ככל הנראה הדפיקות של מרימי השסתומים.

נתחיל מהכי בסיסי שיש, בדקת שמן לאחרונה?

אולי השמן נוזל מאיפשהו...

אופציה שניה תהיה צמיגות לא נכונה של שמן אבל אני בספק.

מוטי

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עשיתי חיפוס אבל לא היה תשובה מדוייקת. תוסף לשמן מנוע של BG מה הוא אמור לעשות למנוע כלומר מעלה קומפרסיה, גורם לשמן להיות סמיך יותר, שומר שלא יהיה רעש של מרמים , מזעיק למנוע????

הוספתי במוסך מורשה של מזדה בכדי לנסות ולהתפתר מהרעש של מרימים הדראלים שדופקים.

פורסם
עשיתי חיפוס אבל לא היה תשובה מדוייקת. תוסף לשמן מנוע של BG מה הוא אמור לעשות למנוע כלומר מעלה קומפרסיה, גורם לשמן להיות סמיך יותר, שומר שלא יהיה רעש של מרמים , מזעיק למנוע????

הוספתי במוסך מורשה של מזדה בכדי לנסות ולהתפתר מהרעש של מרימים הדראלים שדופקים.

התוסף אמור לנקות שאריות פייח. די טיבעי שמנוע של מאזדה עושה רעשים מהמאימים ההידראולים, אך בכל זאת כדאי לבדוק במוסך..

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

בדקתי וזה התוסף שאמרו לי להוסיף. אבל שעשיתי לחיפוש לא ראיתי בדיוק מה התוסף הזה אמור לעשות.

פורסם

התוסף מוריד פיח מתא השריפה, ואין לו שום קשר לנדנדי שסתומים, ערוך חיפוש בקשר לצמיגות השמן

המומלצת למכוניתך כמדומני ש 5/30 .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

צביקה..הוא רשם שהוא מילא תוסף שמן! ולא דלק, למיטב ידעתי התוף לשמן של bg שממלאים בדלק מוטורס אמור להמיס ולנקות שיירי שמן שרוף ופיח שהצטבר במערכת השימון ובין היתר לשחרר מרימי שסתומים, ולא תא השרפה.

• תוכן חדש...