Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהי זכרו ברוך.

לקרוא את התגובות של אנשים ברשת, או באתרי החדשות, אשר שמחים על זה שהוא נפטר, זה פשוט מגעיל.

הפסיקו שידור של איזו תוכנית טלוויזיה, ואנשים פשוט מנוולים את הפה (יותר נכון את המסך), כאילו הבן אדם היה כלום, ולא עשה

כלום אלא רק רע, איפה הכבוד לבן אדם?

הרבה מאוד מהמגיבים אלו ילדים, או בני נוער, ואני שואל את עצמי, היכן ההורים שיסבירו מי היה האיש, ומה הוא עשה, לטוב ולרע?

שרון עשה מה שהוא חשב לנכון באותה תקופה, נכון לא כולם מסכימים, אבל עדין הוא עשה במה שהוא האמין, קשה להגיד את זה על הרבה אנשים בימנו.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נתקלתי בתגובות כאלו מישראלים, אני כן רואה את הפגנות השמחה של שכנינו הערבים, ואני חושב שאם האויבים שלנו כ"כ שמחים על לכתו, כנראה שהוא עשה לפחות משהו אחד טוב...

אולי יהיו כל מיני תגובות הזויות של הימין הסהרורי, כשקוראים תגובות כאלו, צריך לזכור שמדובר באנשים לא בריאים בנפשם.

פורסם

יותר ממשהו אחד, אם בכל מקום באירופה פטירתו של אריק שרון בכותרות, בטלוויזיה ובאתרי החדשות.

לא חסר בפייסבוק, תגובות של ישראלים, שפשוט מגעיל לקרוא אותם, הבעיה שזה לא רק מילים מספיק לעבור בארץ באתרי הנצחות ולראות מה עושים לאנדרטות.

פורסם
מה שמשותף לכולם הוא האמונה שלו שהוא פועל נכון לטובת המדינה ולא לטובת אריק שרון.

חד ומדויק. איפה הוא ואיפה הנבחרים של היום. עזבו ימין-שמאל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תעזוב אותך, אנדרטאות זה גנבי מתכות שספק אם הם מבינים מה מסמל הברזל שהם עוקרים.

ועוד משהו על אנדרטאות באופן אישי, עד היום אני לא יכול לעבור ליד אנדרטה כלשהי של הלח"י בלי לרצות לעקור אותה, מה שהם עשו בזמן השואה פשוט מחליא אותי.

פורסם

כל ראש ממשלה שילך לעולמו,תמיד יהיו את אלו שיהיו שמחים על לכתו ,אין מה לעשות.

ומבלי להכנס יותר מדי לפוליטיקה,חוץ מטעות אחת שהוא עשה שאין סיבה לנטור לו טינה על כך,הוא היה ראש ממשלה טוב וכמו שהגדירו אותו-מנהיג אמיתי.

Miata ND2

פורסם
תעזוב אותך, אנדרטאות זה גנבי מתכות שספק אם הם מבינים מה מסמל הברזל שהם עוקרים.

ועוד משהו על אנדרטאות באופן אישי, עד היום אני לא יכול לעבור ליד אנדרטה כלשהי של הלח"י בלי לרצות לעקור אותה, מה שהם עשו בזמן השואה פשוט מחליא אותי.

ומה הקשר לאריק שרון ז"ל?

האם ברצונך לגרור עכשיו את השרשור לוויכוח פוליטי?

פורסם

אני מנסה לחשוב על עוד "דינוזאור" כמוהו, שפעל מקום המדינה ועד לתחילת המאה ה21, ולא ממש מצליח להיזכר.

כנראה שהוא באמת היה אחרון הדור ההוא שעדיין היה פעיל בשנים האחרונות.

יהי זכרו ופועלו הרב ברוך.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מה שמשותף לכולם הוא האמונה שלו שהוא פועל נכון לטובת המדינה ולא לטובת אריק שרון.

חד ומדויק. איפה הוא ואיפה הנבחרים של היום. עזבו ימין-שמאל.

שמע, לא מדברים סרה במת ובד"כ צובעים את עברו בוורוד אבל אריאל שרון דאג טוב מאוד לתחת האישי שלו, חוות השיקמים ופרשת האי היווני הן רק שתי פרשיות ככה בשליפה מהראש וזה עוד לפני שהזכרנו את השמות משולם ריקליס, דודי אפל, סיריל קרן, אליעזר פישמן, נמרודי ועוד רבים וטובים.

אם אפשר לתאר את שרון בתיאור אחד בודד זה שהוא היה בולדוזר מטורף, אם הוא החליט על משהוא, זה מה שיהיה ובכלל לא משנה מי ולמה מתנגד, ההתנתקות היא רק דוגמא אחת מסוף תפקידו אבל כל ההיסטוריה שלו רצופה בהחלטות שהוא קבע, בין אם הוא היה בתפקיד הרלוונטי להחליט (יהוד הגליל והנגב) ובין אם לא (חציית התעלה וכל ההתנהגות שלו בשלום הגליל) או שלא היו חוקיים וזה עניין אותו כקליפת השום (קבורת לילי אשתו בגבעת הכלניות).

בכל מקרה, יהיא זכרו ברוך.

מבלי לההפך ל"עוכר ישראל", די ברור לי על מה שונאינו חוגגים, הוא עשה להם הרבה צרות.

זה לא שהישוב היהודי בישראל הזיל דמעה כשנאצר או אסאד מתו.

בתור ילדים היינו שמים בובה של נאצר על המדורות בל"ג בעומר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה, הוא ממש לא טלית שכולה תכלת אבל השחיתויות שלו לא נגעו לקבלת ההחלטות הציבוריות שלו.

ועם כל הכבוד למת הוא נשאר אותו אדם שהיה בחייו. שרון הוא ממש לא כוס התה שלי והייתי מאוד רחוק מדיעותיו (פרט להתנתקות) אבל אני עדיין יכול לא להסכים איתו ובו בזמן להעריך את אמונתו האמיתית בדרכו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אפשר להגיד עליו הרבה דברים ואפשר לחלוק על החלטותיו, אם זאת לדעתי הוא היה המנהיג האחרון בפוליטיקה הישראל שישב בכסא ראש הממשלה.

האחרון שעשה משהו ולא דשדש במקום ודפק חשבון לכל זב חוטם בעולם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...