Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שאתה מתעקש לדבר על דברים שאתה ממש אבל ממש לא מבין בהם.

תהנה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מרצה בבי"ס לרפואה. מצטער.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

בני,

*תקן כותרת אם=ל עם (ארוע מוחי)

להוסיף דברים מעבר למה שנאמר כאן אין לי, מלבד למסור איחוליי החלמה מהירה למנהיגנו, מה גם שאני לא הכי אופטימי לגבי מצבו...הלוואי ויזכה לחיים ארוכים וימשיך לחיות את חייו אפילו לא בתור מנהיג, אלה בתור אזרח חשוב שתרם רבות למען המקום שכל אחד ואחד מאיתנו יושב עכשיו (טוב נו חוץ ממוטי :-) ..)

Honda hornet 600

פורסם

חבר'ה אל תשכחו שהאכילו את מנהיגנו האהוב בנוגדי קרישה במשך שבועיים לקראת הצנתור. זה מה שגרם לדימום בגזע המוח

ואני לא רוצה להיות פסימיסטית, אבל ממצב כזה יהיה קשה לחזור למה שהוא היה פעם.

החלמה מהירה ובטוחה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כנראה שעוד לא הבנתם

זה נגמר :-(

מחכים ליום ראשון להוציא הודעה מסודרת וכדי שיוכלו לארגן הלוויה שאליה יגיעו על מנהיגי העולם

פורסם

בואו לא ניכנס לספקולציות. יש מספיק אתרים שעוסקים בניחושים.

כל מי שמסוגל לחבר 1+1 יכול להבין מה ההשלכות של מה שעבר על ראש הממשלה , ומי שמעוניין באינפורמציה נוספת יכול לשבת ימים שלמים ולקרוא כל מה שהוא רוצה לדעת על מוח באופן כללי , והאירוע הזה באופן ספציפי.

תשאירו בבקשה את משחקי הניחושים והשמועות מחוץ לפורום.

פורסם
כנראה שעוד לא הבנתם

זה נגמר :-(

מחכים ליום ראשון להוציא הודעה מסודרת וכדי שיוכלו לארגן הלוויה שאליה יגיעו על מנהיגי העולם

איזה שטויות!

האחות שאתה מכיר מבית חולים בטח גם מקושרת לכל היועצים שהיא יודעת את הסיבה למה מחכים עם ההודעה נכון?

to finish first first you have to finish

פורסם

פתחו באוף-טופיק בפורום בריטי בנושא רכב/אודיו לרכב ת'רד בנושא אריאל שרון.

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?p=1685263

חלק מהתגובות לא לרוחינו כמו:

"About time he died, modern day hitler as far as im concerned"

"Sharon is one of history's biggest war criminals"

אני כבר רשמתי תגובה להודעה.

כמו שאומרים... צריך תגובה ציונית הולמת, צריכים להוסיף תגובות שיאירו את עיניהם.

לטיפולכם...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

נהנתי לקרוא את תגובתך המתונה (לא אומר את דעתי לעניין דבריך לכאן או לכאן) אך לטעמי אתה נלחם בתחנות רוח ומנסה לשכנע אנשים שלא מבינים מה קורה כאן בארץ (וחושבים שהם כן מבינים) ושמתבססים על דעות וחומר של אנשים/גופים שגם לא ממש מבינים ו/או שהם אנטי ישראלים ומציגים את העובדות באופן מעוות.

על אף דברי לעיל, אני מברך את פעולתך ואת נסיונך לשפר את תדמיתנו. במידה ואתה רציני ורוצה לפעול בנושא עם גב וסמכות, יתכן וכדאי שתפנה למשרד החוץ במסגרת התנדבות לקחת חלק בתהליך ההסברה של מ"י.

פורסם

חבל על הניסיון וההסברה, ברגע שכתבים מחפשים סקופים הם מעוותים את המציאות, תוסיף לזה קצת אנטי ציוניות, אנטי יהודים, אנטי ישראל, ובמילה אחת אנטישמיות והרי לך כל ערוצי התקשורת הבנלאומיים מכפישים אותנו ללא הרף, לא פעם דיברתי עם תיירים ואמרו שאם הייתי רואה מה יש אצלם בטלויזיה עלינו הייתי המום, אני עניתי שזה לא חדש לי.

מה גם שתמיד היו רגילים בעולם שישראל העם הכובש עם ההתנחלויות וכל הפשעים, רק לאחרונה שהטרור מכה בעולם אז העולם מתחיל להבין לליבנו וזה גם בלשון הגזמה.

הדוגמה הכי יפה זה העיוותים בתקשורת שמצלמים ילד בן 12 מול טנק, אבל מנגד לא מצלמים חמולה של פלשתינאים זורקים אבנים על גיפ אחד, על הלינץ בזמנו אף אחד לא דיבר, שילד בן 13 החזיק מטען אף אחד לא דיבר, גם טוענים שאנחנו מונעים מהפלשתינים חופש תנועה וכך פוגעים במצבם הרפואי, אבל לא אומרים שפעם אישה נכנסה עם מטען במחסום ולא עברה בדיקה כי יש לה "פלטינה" ברגל, לצערי ראינו מה היה לה ברגל-מטען.

יש אינספור דוגמאות ומצבים, ככה העולם רגיל, וסטיגמות קשה לשנות אם רוצים אבל אם לא רוצים הם לא ישתנו לעולם, במיוחד שהתקשורת המקומית בעולם לא מציגה את הדברים בפרופורציה, באופן שווה.

רוצה לענות בפורום שם? בבקשה, לשנות משהו? בכלל לא.

מבלי להיכנס לפוליטיקה זה המצב, משרד החוץ לא יכול לעשות הרבה וחבל.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

• תוכן חדש...