Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנכ"ל הדסה: מצבו של שרון קשה אך יציב

"יצאתי כדי לעדכן אתכם במצבו של ראש הממשלה וכדי להזים את חרושת השמועות שנפוצה במדינה", אמר פרופ' שלמה מור-יוסף לעיתונאים הרבים, שהתקבצו כבר אמש בשער בית-החולים "הדסה עין-כרם" . זאת לאחר שבכמה מקומות כבר דווח על מותו. מנכ"ל בית-החולים: "כל הפרמטרים הם כצפוי לאחר ניתוח מסוג כזה"

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם דניאל וההערה בקשר לבורסה. מי ישמע כולם מחזיקים מניות ואופציות של מליונים.

אני מקווה שיהיה נס, במצב הבריאותי שלו.

אני מעריך את שרון על דברים שעשה לאחרונה, ולא על דברים לפני 24 שנה...לכל מי שדיבר על מלחמת לבנון. סה"כ עכשיו אין עבור מי להצביע. בכלל.

מהניסיון של עם האתר "עניין מרכזי" - אני זוכר שאמרו שלעופרה חזה יש איידס, אז באתר הזה זה פורסם לפני שדיברו על זה בתקשורת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הערה בקשר לבורסה. מי ישמע כולם מחזיקים מניות ואופציות של מליונים

אם אתה לא מבין, למה לקפוץ?

לא חייבים להחזיק מליון ש"ח במניות

על אופציות מעוף שמעת?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מאחל החלמה.

יש לי להגיד כמה דברים:

א.לדעתי אם הרופא הפרטי שלו היה מחליט להעביר אותו לבית חולים הקרוב ביותר, היו יותר סיכויים לדעתי לפחות נזק, ואף להעביר אותו במסוק. הרופא שלו בטח יעבור הרבה הרבה חקירות

ב.אני חושב שהצינתור שהיה אמור להיות היום תרם מאוד למצב. שרון היה מאוד לחוץ מהצינתור , אפילו בדיקות דם שעבר בשבץ הראשון הוא לא הסכים להם. הוא חי כבר כמעט 80 שנה עם מום בלב הוא היה חי כנראה גם עד 120 איתו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
מאחל החלמה.

יש לי להגיד כמה דברים:

א.לדעתי אם הרופא הפרטי שלו היה מחליט להעביר אותו לבית חולים הקרוב ביותר, היו יותר סיכויים לדעתי לפחות נזק, ואף להעביר אותו במסוק. הרופא שלו בטח יעבור הרבה הרבה חקירות

QUOTE]

עוד דובר אתמול שלמרות שמסוק טס נמוך יכול להיות שיש בעיה עם לחץ האויר וכאלה דברים(אולי זה שטויות אני אומר מה שראיתי בטלויזיה)

to finish first first you have to finish

פורסם

ב.אני חושב שהצינתור שהיה אמור להיות היום תרם מאוד למצב. שרון היה מאוד לחוץ מהצינתור , אפילו בדיקות דם שעבר בשבץ הראשון הוא לא הסכים להם. הוא חי כבר כמעט 80 שנה עם מום בלב הוא היה חי כנראה גם עד 120 איתו.

אני חושב שאנשים חושבים לא מביעים דעה בנושאים שאין להם מושג בהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אופל אל תדבר שטויות אל תשכח מדובר באדם שלא כמוך לפנות אותו הכל הד תקשורתי ומלא מאבטחים.

אל תשכח שכמו כל זקן ובטח זקן ראש ממשלה איזה סירוב היה לו להתפנות ובטח לקחו אותו בכח.

אל תשכח שבבית שלו כולה היו לו כאבים בחזה, אולי חשבו שהו זקוק לצינתור, קשה היה לחזות את הבאות, לפעמים מצב של אדם מדרדר. הרבה חשים כאבים בחזה.

נכון שברפואה השיקול של הרבה רופאים מתבטא בדיעבד כמוטעה אבל הרבה במקרים כאן זה ניחוש והימור ואין לדעת באותו רגע מה הולך בתוך גופו. בקיצור הכי קל לשפוט, אני מכיר מלא מקרים שהפנו אצבע מאשימה על הרופאים אבל זה ענף מאד קשה להוכיח שיקול מוטעה כי רפואה זה גם מדע.

תאר לך שהיו מזמינים לו מסוק בבהלה וכל הפמליה בדרך ואז היה מפסיק לו הכאב בדרך אז מה אז היו אומרים על הרופא? שיקול דעת מוטעה. בקיצור הענף הזה של רפואה משפטית ורשלנות משפטית זה ענפים שרופאים מקצועיםם לא יכולים וקשה להם לתת את הדעת, אז אחת כמה וכמה אנשים מהיישוב כמוני וכמוך שלא מבינים פרור ברפואה.

בקיצור לשפוט זה הכי קל, ועוד בתחום שאתה לא מבין בו. בדיעבד אחרי מעשה כל ההחלטות קלות

בקשר ללחץ היה לו הרבה

ההרשעה של עומרי

כל ההתנתקות

עניין קדימה וחיזוקה

הקונפליקט בין ציפי לאולמרט

ההתקף הראשון

הצינתור

האי וודאות בתקשורת עקב מצבו

גילויים חדשים בפרשת סיריל קרן

הבחירות ואיך החמאס בתוכן

וכהנה וכהנה ועוד מה שלא עולה לי בראש ועוד דברים שהאזרח הקטן לא יודע.

אל תשכח שמדובר באדם מבוגר מאד שמצבו ונתוניו לא מזהירים

מום בלב, כולסטרול גבוה, דב וכדומה.

כל הסלט ביחד יצר מה שיצר.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

החלמה מהירה לאריק שרון, מי יתן והוא באמת יבריא.

לעניין הבורסה, הבורסה ירדה היום ב6 אחוזים, נקווה שמהגמה השלילית תיפסק. :(

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
לדעתי אם הרופא הפרטי שלו היה מחליט להעביר אותו לבית חולים הקרוב ביותר, היו יותר סיכויים לדעתי לפחות נזק, ואף להעביר אותו במסוק. הרופא שלו בטח יעבור הרבה הרבה חקירות

מאידך ניתן לומר ש:

1. בביה"ח בי-ם יש תנאים טובים יותר לטיפול הדחוף.

2. יתכן שהרופאים כבר היו באזור ולכן היה חכם יותר להביא את שרון לי-ם.

3. יתכן שבשל הבדיקות הקודמות של שרון והכרת והבנת הרופאים הדסה (גם אם היה מדובר בזמו בהר הצופים) את מצבו הבריאותי של רוה"מ זו סיבה מספקת להביאו דווקא לי-ם.

4. יתכן שהזנקת מסוק הייתה לוקחת זמן רב ואח"כ היו באים בתלונות לאחראים על רוה"מ למה לא החישו אותו לביה"ח ברכב.

ישנם הרבה שיקולים שונים ולא הייתי מתיימר כרגע להכריע בהם. עם זאת כן אציין עניין אחד שלדעתי כן יש לדקדק בו וזו השאלה למה לא היה מסוק בסטנד ביי ליד שרון אם היה ידוע כי מצב בריאותו לא ברור וזאת בייחוד לאחר המקרה והכוונה לערוך צינתור.

פורסם

יש לי להגיד כמה דברים...

לדעתי....

אני חושב...

גם לי יש כמה דברים להגיד.

לדעתי חבל שאתה מפרסם את חוות דעתך המלומדת סתם ככה ברבים פה בפורום.

אני חושב שכדאי שתחכה. קברניטי המדינה בוודאי יפנו אליך לקבלת דו"ח מלא בנוגע לטיפול נכון של האירוע הזה. תוכל לגבות את שכר הטירחה הנפוח שאותו אתה רגיל לקבל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה יש לכם? מה אמרתי בסה"כ?!

אתם לא חושבים שנסיעה של שעה וחצי במקום חצי שעה הייתה תורמת להסדר מצבו?!

אתם לא חושבים שלחץ נפשי גם משפיע?!(צינתור שכה חשש ממנו)

פורסם

אני לא מתיימר לנבא מה היה קורה "אם" ו"אילו". בטח לא בדברים שאני לא מומחה בהם.

בכל מקרה, אתמול שמעתי איזה פרופ' בטלויזיה שאמר שלדעתו זה לא היה משנה אם הוא היה מגיע לסורוקה שעה קודם, התסריט היה עדיין אותו תסריט. הוא אחד מהנוירולוגים הטובים בארץ. אתה רוצה להתווכח איתו ?

לחץ? אז לפי התיאוריה שלך עדיף לא לנתח מום בלב שדרכו תסחיפים מגיעים למוח וגורמים לTIA רק בגלל שהבנאדם שרוי בלחץ? מאוד הגיוני.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

דרכו מגיעים תסחיפים למוח? אתה רוצה להגיד לי שאם לא היה את המום הנ"ל הוא לא היה מקבל שבץ? הקריש דם יכול היה ליווצר בכל מקום בגוף בלי קשר למום. אז אומרים שחושבים שהוא עבר שם,אז מה? אז אם לא היה את המום אז הוא עדיין היה יכול להגיע למוח רק שהוא לא היה עובר שם.

בקשר לשזה לא משנה מתי הוא היה מגיע, יכול להיות, אי אפשר לדעת. אבל אם הדימום שלו החל כבר באמבולנס אז אתה לא חושב שאם בזמן הזה הוא היה כבר בבית חולים היו מספיקים לטפל בשרון מוקדם יותר, במיקרים כאלה כל דקה חשובה.

אני לא יודע איפה שמעת את זה, אני רואה חדשות משעה 3 ואני לא שומע כמעט פרטים רפואים, כל הזמן טוחנים את אותו הדבר.

פורסם

אנילא זוכר איזה מום יש לו אבל אם זה מה שאני חושב, שיש לו חור קטן במחיצה בין הצד השמאלי לימני זה

בדר"כ גורם לכך שהדם יהיה עשיר בפחות חמצן. ושרון הגיע עם החור הזה לגיל 77

heart_small.gif

• תוכן חדש...