Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

ידיעה טריה אריק שרון אושפז בעין כרם אחרי שעבר ארוע מוחי לא קטן הוא מורדם ומונשם ולדעתי המצב לא טוב.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה הפעם באמת לא טוב

כי הוא מורדם ומונשם והפעם קראו לזה שבץ משמעותי

נקווה שיהיה טוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

1. ללא קשר לדעה פוליטית אני מקווה שהוא יהיה בסדר :-(.

2. לא הייתי רוצה להיות הלילה אחד מהשרים/ ח"כים שפרשו ממפלגותיהם על מנת להצטרף לקדימה (הייתי רוצה לומר כמה דברים ציניים על מספר פיגורות שלדעתי כן ירוויחו מהמצב הנ"ל אך זה לא נראה לי הולם שארחיב בעניין בשלב הזה מפאת חוסר רצון לבזות את השרשור).

3. אני מעריך ששרון כבר לא ימשיך בזירה הפוליטית.

פורסם

ניגשתי לטלויזיה כדי להתעדכן. לפי הבאלגן בדיווחים שם אפשר לחשוב שהכתבים ניזונים ממידע בפורום הזה.

בכל מקרה - החלמה מהירה וקלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשבן אדם מונשם בד''כ (שזהו אחד הצרכים הבסיסיים שלו) בצורה מלאכותית זה באמת מצב רע, כי המערכות לא יכולות לבצע תפקידים בסיסיים, נקווה שיהיה בסדר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

נקווה שיתאושש ויהיה בסדר.

אירוע מוחי זה דבר נורא, ובחלק מהמקרים כבר עדיף למות מאשר להישאר עם הנזקים.

(ואני לא מצביע "קדימה" ובכלל אני חושב שעדיף ששרון יצא לפנסיה כבר יחד עם שמעון פרס, זה בטח לא מועיל לבריאות שלו הלחץ של תפקיד ראש ממשלה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

חבל מאד...

יש האומרים ששרף את עצמו כבר בארוע הראשון, אני הבלגתי, אבל עכשיו וכל זה. גם אם יחלים וישוב לזירה הפוליטית איני יודע מי יתן בו את אמונו. זה לא עסק שראש ממשלה ככה.

בכל מקרה אדם מבוגר לא הכי בריא עוד מעט סוגר 80 כל ניתוח קשה לו להתמודד איתו, ומה עם הצינתור??

בקיצור לדעתי גמר את הקריירה. לא נראה לי שישוב לזירה הפוליטית וחבל. ואם כן ספק מי מהבוחרים יצביע למפלגה החדשה שהעומד בראשה לא בריא בכלל.

ערב הבחירות וכל זה קורה, איזה מזל שלא אחריהן.

ונימה פסימית ומציאותית זו, שתהיה לו החלמה מהירה בכל אופן.

יונתן :|

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
כשבן אדם מונשם בד''כ (שזהו אחד הצרכים הבסיסיים שלו) בצורה מלאכותית זה באמת מצב רע, כי המערכות לא יכולות לבצע תפקידים בסיסיים, נקווה שיהיה בסדר
זה לא בהכרח המקרה.

בCVA מבצעים לפעמים היפרונטילציה בשביל לצמצם נזק נוירולוגי, אולי זאת הסיבה להנשמה.

נקווה לטוב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לפי הדיווחים, מצבו של שרון דיי קריטי, הוא משותק במחצית מחלקי גופו וכן נגרם לו נזק דיי משמעותי בדיבור !

לפי דברי הרופאים סיכויי החלמתו קלושים, אך כולם מלאי תקווה.

איחולי החלמה מהירה ושאריאל שרון ישוב לתפקד.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

בד"כ לפני תקופה של בחירות הבורסה מתאפיינת בחוסר וודאות ובמגמות מעורבות. לא כך היה בתקופה האחרונה - הברסה זינקה, והרבה. מעניין איך יפתח המסחר היום, אני צופה ב-ל-א-ג-ן.

• תוכן חדש...