Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא יותר גדולה מהחלון WTF??

תודה, שי.

הקונסולה קרובה ותפוסה עם חוט סגול למעלה אם תסתכל טוב.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר'ה, אולי זה רק אני, או שזו השעה... אבל בתמונה שיוסי-alpine צרף, הקונסולה המרכזית לא ממש גדולה?!?

היא יותר גדולה מהחלון WTF??

תודה, שי.

ההודעה הזאת היא אחת הטובות - ללא ספק :-D

איציק.

פורסם

כמה פעמים אמרתי לך לא לאכול עלי קנביס (מריחואנה...) לפני שאתה מתקלח ונכנס לפורום!!!

שים לב שהפאנל מצולם ממש מקרוב וכן, הוא תלוי על חוט... והחלון והבית רחוקים יותר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וחשבתי שרק אני דפוק.....לא העזתי אפילו לדבר על זה....

תמיר

פורסם

חבר'ה אני מצטער, זו הייתה השעה.

בכל אופן עכשיו אני רואה את זה, תודה.

ואני אפסיק עם הקנביס-מבטיח :-P.

שי.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל המדוכאים מהסדקים :wink:

גם אני כמוכם סובל מאותם תסמינים של שלמות ברכב הישן שלי

יש לי רעיון

הוא קצת מסובך מבחינת עבודה אבל התוצאות .....במילה אחת ח ד ש ואפילו יותר יפה

לכל הסובלים מסדקים בדש בורד

קבלו רעיון :idea:

1. לפרק את כל הדש בורד כן כן לפרק ( שווה ביותר )

2.סיבי זכוכית ( פייברגלס )

3. לשייף את כל החלק הפגום עד להחלקה מלאה ומילוי הסדקים בסיליקון

4.מניחים יריעה של פיברגלס על המשטח ויוצרים את התצורה המדוייקת ע"י חומר שמקשה אותו

5. נותנים לחומר להיתקשות

6. חותכים את פתחי המזגן או מה שלא יהיה ומסירים אותו מהדש בורד

7. לאחר מיכן מדביקים שכבה דקה מאוד של ספוג אני מדבר על משהו כמו מילימטר ספוג

8. בוחרים את סוג הציפוי שרוצים דמויי עור או לבד ואיזה צבע שרוצים

9. מורחים דבק על שני המשטחים על הספוג והציפויי מחכים 2 ד"ק ומדביקים ומותחים בקטנה את הציפויי בכדיי שישב כמו שצריך

לאחר שסיימתם את כל הכאב ראש תתכוננו לשינויי הגדול

10. הינו השלב שלו מייחלים. מורחים דבק סיליקון על הדש בורד הישן ניתן לחזק עם סוג נוסף של דבק אשר מתאים להדבקת חומרים אלה

מלבישים את החלק המחודש על הדש בורד הישן

ומעלים חיוך ענקי על השפתיים

11. מרכיבים את הדש בורד בחזרה ושיהיה לכם בהנאה

*** נ"ב ניתן לעצב את הדש בורד להכנה לטויטרים של המערכת ועוד דברים נוספים

הפיברגלס הוא חומר שניתן לעצב איתו ברמה שלא חלמתם

בהצלחה למי שהחליט ללכת על הדרך הזו

פורסם

אהה - לא נעים לי לאמר - אבל קצת יותר מאוחר מהת'רד המאוד ישן הזה תיקנתי את הקונסולה בעזרת סופרגלו וקצת חומר פחחים וצבע - תריץ חיפוש.

למען האמת - הנה הלינק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105647&highlight=%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רעיון מצויין

אצלי גם הקונסולה המרכזית בקורולה 95 סדוק בכל מיני מקומות

נעשה את אותו הדבר

הבעיה שגם מלא קליפסים אצלי בתוך הקונסולה המרכזית פשוט נישברו מיובש זה גם בעיה

השאלה האם יש פיתרון לחורים של הדיבורית ?

לפני שקניתי את האוטו הייתה התקנה מגעילה של דיבורית עם ה4 חורים

ממש גועל נפש

והחורים נישארו , יש דרך למלות אותם עם חומר כולשהו אבל שיהיה בצבע של הדש בורד?

פורסם

לגבי הגמישות והקושי החומר הוא סוג של גומי סנטטי הוא נמדד ביחידות שנקראות SHOR בקפיצות של 10 זה בעצם הגמישות שלו ....

מה שאתה צריך לעשות אדי.... צריך היות לחנות שם סרגל לא ממש סרגל כמו מחיזק מפתחות שנקראה סרגל שור ... יש עליו איזה 10 חתיכות קטנות של החומר בקושי שונה .... אתה לוקח את זה לרכב ומשווה ידנית לדש שלך .... לגביי ממיס פלסטיק לאיחוי של החומר תשתמש בכלורופורם ... עם פגעת בקושי דומה לדש אני לא מאמין שתצטרך להשקיע יותר מדיי בגימור .....

לדעתי בונדו לא יהיה טוב בגלל התכונות של הפלסטיק לעומת המתכת או הפיבר ... הפלסטיק זז הרבה בדלתא טמפ קטנה ...

פורסם
שלום לכל המדוכאים מהסדקים :wink:

גם אני כמוכם סובל מאותם תסמינים של שלמות ברכב הישן שלי

יש לי רעיון

הוא קצת מסובך מבחינת עבודה אבל התוצאות .....במילה אחת ח ד ש ואפילו יותר יפה

לכל הסובלים מסדקים בדש בורד

קבלו רעיון :idea:

1. לפרק את כל הדש בורד כן כן לפרק ( שווה ביותר )

2.סיבי זכוכית ( פייברגלס )

3. לשייף את כל החלק הפגום עד להחלקה מלאה ומילוי הסדקים בסיליקון

4.מניחים יריעה של פיברגלס על המשטח ויוצרים את התצורה המדוייקת ע"י חומר שמקשה אותו

5. נותנים לחומר להיתקשות

6. חותכים את פתחי המזגן או מה שלא יהיה ומסירים אותו מהדש בורד

7. לאחר מיכן מדביקים שכבה דקה מאוד של ספוג אני מדבר על משהו כמו מילימטר ספוג

8. בוחרים את סוג הציפוי שרוצים דמויי עור או לבד ואיזה צבע שרוצים

9. מורחים דבק על שני המשטחים על הספוג והציפויי מחכים 2 ד"ק ומדביקים ומותחים בקטנה את הציפויי בכדיי שישב כמו שצריך

לאחר שסיימתם את כל הכאב ראש תתכוננו לשינויי הגדול

10. הינו השלב שלו מייחלים. מורחים דבק סיליקון על הדש בורד הישן ניתן לחזק עם סוג נוסף של דבק אשר מתאים להדבקת חומרים אלה

מלבישים את החלק המחודש על הדש בורד הישן

ומעלים חיוך ענקי על השפתיים

11. מרכיבים את הדש בורד בחזרה ושיהיה לכם בהנאה

*** נ"ב ניתן לעצב את הדש בורד להכנה לטויטרים של המערכת ועוד דברים נוספים

הפיברגלס הוא חומר שניתן לעצב איתו ברמה שלא חלמתם

בהצלחה למי שהחליט ללכת על הדרך הזו

מה פה חידוש רעיוני? לא מבין למה צריך להקפיץ נושא כל כך ישן?מילא היית מעלה תמונות ותהליכים אני יכול להבין.
פורסם

אין לי מה להגיד לגבי התיקונים, אבל אחריהם לא יזיק לשים שטיח על החלק העליון של הדש בורד.

לפני כמה שנים קניתי רכב חדש וכבר בשבוע הראשון שמתי שטיח. חבל, יולי-אוגוסט הורסים את כל החלק הזה ברכב.

גם לך וגם לאחרים כדי לשים שטיח. ברוב המיקרים גם מוסיף ליופי.

השטיח הוא ממש על פי דגם הרכב ורמת הגימור (כי אצלי עשו גם חור לחיישן גשם).

ב-2005 עשיתי את זה בחולון. אצל חברה בשם TOP CAR.

פורסם

הדש-בורדים במכוניות סבירות החל מאמצע שנות ה90 עשוי מפלסטיק מוקצף שלא נסדק ולא נהרס מאור השמש וממש אין שום צורך בשטיח שבעיני זה דבר ששייך לדור שמבוגר ממני ב20 שנה ואל תשכח שאני בעצמי נחשב לאחד מזקני פורום האודיו (בן 31 - איזה ת'רד היה על זה...).

מה שמתן רשם זה מידע מאוד מועיל ואני אשתמש בו בעתיד.

Pioneer TS-X150

פורסם
את הסדקים אתה יכול לתקן בעזרת הלחמת פלסטיק, פשוט לקחת מלחם ופלסטיק דומה להמיס את המקום בעזרת מלחם ולמלא עם פלסטיק. אחר כך לשייף קצת ושוב להוסיף עוד פלסטיק לשייף שוב. לשם הגימור אפשר להשתמש בחומר פחחים וכמובן בסוף לצבוע. ברכב של עופר הקונסולה המרכזית הייתה שבורה (מחלה ידועה של פולו) כך שנאלצנו לעשות "פרוייקט" כזה, הנה תמונה של התוצאה הסופית.

סחטיין על ההשקעה ואיכות העבודה. אני צריך בדיוק כזה, אפשר לקנות? 8)

ואגב, אצלי גם ידית ההילוכים (ידני) התפרקה. זה עשוי מחומר ספוגי מוקשח.. יש לזה פתרון?

פורסם

בד"כ הפיתרון הינו רכישת ראש [תפוח] ידית הילוכים חדש מקורי [אלא א"כ עלותו כ600 ש"ח כמו אצלי :cry:] או לנסות להתאים ראש ידית אוניברסלי, בחנויות אביזרי רכב.

אבל בוא נשמע עוד פיתרונות, למרות שלדעתי פתרונות אחרים יהיו למשל בניה בתבנית כלשהיא מחומר מוקשח, שלדעתי אינו מתאים ואינו נעים לתחושת האחיזה ה"ספוגית" קצת, שאמורה להיות.

פורסם

ועוד פתרון טוב הוא לגשת ליוסי ולתת לו ליצוק צורה חדשה לידית ולרפד אותה בשכבת ספוג דקה וריפוד עור איכותי

:-P

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...