Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי 106XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי 106 שנשמעת נהדר (האמת, מודל 95' עם 80 אלף ק"מ נשמע טוב מדי, אבל נבדוק את זה). בכל מקרה, יש לה סופר צ'יפ ודוד, ורציתי לדעת אם כדאי ללכת על זה או אולי לקנות ולעיף את התוספות. זה לא שה-XSI היא סופר ספורטיבית, אבל זה בדיוק מה שאני צריך, ואני לא רוצה תוספות שמגדילות את הבלאי וצריכת הדלק.

פורסם
מצאתי 106 שנשמעת נהדר (האמת, מודל 95' עם 80 אלף ק"מ נשמע טוב מדי, אבל נבדוק את זה). בכל מקרה, יש לה סופר צ'יפ ודוד, ורציתי לדעת אם כדאי ללכת על זה או אולי לקנות ולעיף את התוספות. זה לא שה-XSI היא סופר ספורטיבית, אבל זה בדיוק מה שאני צריך, ואני לא רוצה תוספות שמגדילות את הבלאי וצריכת הדלק.

בקשר לרכב אני לא יכול להגיד לך כי לא נהגתי עליו ...

אבל בקשר לתוספות אני כן יכול לעזור, הצ'יפ לא תמיד מגביר את הצריכת דלק אלא בדיוק ההפך, בד"כ הוא מוריד את הצריכת דלק ובמקביל משפר את ביצועי המנוע ...

עכשיו בקשר לדוד, זה ממש שטויות לשים דוד מקורי, אני בטוח שגם תוכל לקנות אותו בגרושים ממישהו ששם אגזוז FREE FLOW כי רוב האנשים שקונים את האוטו ישר מתחילים לשר עם זה ...

בוא נגיד שבהגזמה זה יעלה לך 1K ש"ח לשים דוד מקורי, לפי דעתי חבל לוותר על רכב במצב כזה טוב בגלל שטויות קטנות כאלה ...

מה שכן, דוד מקורי לא יעשה לך דפיקות לב בטסט וכל פעם שעוצרים אותך לבדיקת רישיונות/טסט ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תבדוק טוב טוב את האוטו כי הקילומטראז' לא נשמע לי הגיוני במיוחד לאור העובדה שאתה אומר שהאוטו משופר. (בשלב זה הקילומטראז' צריך להיות כפול ממה שציינת)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קח ת'אוטו לבדיקה בקומפיוטסט ועדיף בנוסף גם במוסך מורשה של פיג'ו

אם האוטו יוצא טוב בבדיקה תקנה אותו

זאת מכונית ספורטיבית וסביר מאוד להניח שיהיה לה אגזוז משופר כלשהו

בעניין הצ'יפ אחרי שתקנה ת'אוטו תבדוק ת'צריכת דלק עם הצי'פ ובלעדיו ובהתאם לכך כבר תחליט אם להוריד אותו

בכל מקרה הק'מ של האקזמפלר שציינתה הוא באמת מחשיד,תן על זה ת'דעת :roll:

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טוב חברה.

אז בדקתי את האוטו (ראיתי ונסעתי עליו, לא לקחתי אותו לבדיקה), ואם הוא עשה רק 85,000 ק"מ אז אני אוכל את הכובע(ון). האוטו ממש טחון, וכנראה שהצ'יפ בכלל מסרס את המנוע בראשון (בהילוכים יותר גבוהים הוא נוסע מהר אבל האוטו חורק ומרגיש לא טוב בנהיגה).

בקיצור אני ממשיך לחפש, ואם אתם יודעים על מישהו שמחפש למכור 106 XSI במצב דליקטס, אולי אני אפילו אשלם קצת מעל למחירון (אם היא במצב ממש טוב).

064-412214.

תודה בינתיים.

דודי. 8)

• תוכן חדש...