Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל שדה פרחים תמצא עשבים וקוצים. זה לא אומר שכל הפרחים הם עשבים... ;-) (למרות שהייתי מעדיף דימוי אחר מאשר פרח...:roll: )

ליאור.

ליאור אני מסכים איתך ב- 100% ואין כוונה ורצון להשחיר את כל העוסקים בתחום אבל וזה אבל גדול.... נציג היבואן לא צריך לומר "הרכב מחר נמסר לבוחנים של...... ואנחנו נכנסים לכוננות ספיגה לקראת חזרת הרכב" או לשמוע מהם משפטים כמו "תראה אנחנו מודעים למצב (שמכסחים את הרכב) אבל אם נעיז לצייץ הם יפרעו מאיתנו מעל דפי הירחון / עיתון".

התיחסות מקצועית מצד העושים במלאכה והתיחסות ליבואן כפרטנר תוסיף לענף ולא תגרע ממנו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
אתה מוזמן להקריב את הרכב האישי שלך להמצא בסביבת המנתק למשך 30K ק"מ (ולא 50K) של נהיגה סופר אגרסיבית ונראה איזו צורה תהיה למנוע ולגיר שלך.
ואיזה אינטרס יש לי "להקריב" את האוטו שלי? אני יבואן?!

את האוטו שלי "קרעתי" מספיק, לא החלפתי הילוכים לפני 4.5K, החלפות הילוכים מהירות, נסיעות בשבילי עפר, הוא עבר אצלי יותר מ200K (וקניתי אותו עם 70K) ובסוף איזו חברה שהיתה לי גמרה את המנוע אחרי שהיא לא שמה לב שהוא התחמם לה (וגם לא בדקה מים וכו') בנסיעה ארוכה...

המנוע + הגיר החזיקו מאוד יפה עד אותה "תקרית"...

תאמין לי, שאת הרכב שאני מקבל מהחברה אני לא "מנקנק" ככה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ואיזה אינטרס יש לי "להקריב" את האוטו שלי? אני יבואן?!

את האוטו שלי "קרעתי" מספיק, לא החלפתי הילוכים לפני 4.5K, החלפות הילוכים מהירות, נסיעות בשבילי עפר, הוא עבר אצלי יותר מ200K (וקניתי אותו עם 70K) ובסוף איזו חברה שהיתה לי גמרה את המנוע אחרי שהיא לא שמה לב שהוא התחמם לה (וגם לא בדקה מים וכו') בנסיעה ארוכה...

המנוע + הגיר החזיקו מאוד יפה עד אותה "תקרית"...

תאמין לי, שאת הרכב שאני מקבל מהחברה אני לא "מנקנק" ככה...

גילי

אל תעלב, אבל סיפורים כדוגמאת "קרעתי......" שמעתי כמספר שערותי הלבנות, והן רבות, רבות מידי.

פורסם

אם אני לא טועה גם בזמנו המאייבאך ועוד איזה מרצדס עשו תאונות על ידי כתבים...

ובאמת מעניין מי הכתב שהרס את האוטו...

אני חושב שכתב שלוקח אוטו למבחן מהיבואן והורס את האוטו בתאונה זה חוצפה שאין לה גבול.

פורסם

מישהו רוצה למסור פרטים על ה- B4 שסגרה את הבסטה באיזור הרי ירושלים כאשר היתה נהוגה בידי מי מכתבינו????

פורסם

אם בנושא זה עסקינן,

שמעתי פעם שהיה מקרה עם מיאטה שהתרסקה, למישהו יש הרחבה בנושא זה?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
נחזור למקור השאלה :

מי הכתב ומאיזה עיתון ?

עד יום שבת אני אדע את הפרטים.

זה קרה שבוע שעבר כבר.

ההונדה התהפכה על הצד והושבתה. חבל.

פורסם
יש סיבה למה מעניין אתכם מי הכתב שהתרסק, למעט רכילות מכוערת?
מה רע ברכילות מכוערת? הצהובונים עושים על זה מיליונים :wink:
פורסם
מסקרן-למה לא?
תחשוב טיפ-טיפה לפני שאתה מגיב.

אם אתה היית כתב רכב, והיית מרסק רכב כזה או אחר בגלל סיבות כאלה או אחרות, גם אם כי התפרעת על האמא שלו, וגם אם כי אלה שקרעו אותו לפניך הביאו אותו למצב של שחיקת צמיגים נוראית שזרקה אותך מחוץ לסיבוב ההוא... היית רוצה שידליפו את השם שלך? וזה לא משנה אם התפרעת או לא, הדבר האחרון שהיית רוצה זה שהשם שלך יצוץ באיזה פורום פופולרי.

הרי מהרגע שהשם נכתב זה עניין של שבוע עד שכל קוראי המגזינים בארץ ידעו מי הפך את הרכב,

או במילים אחרות - לנעול.

פורסם
עד יום שבת אני אדע את הפרטים.

זה קרה שבוע שעבר כבר.

ההונדה התהפכה על הצד והושבתה. חבל.

אם אכן ההונדה התהפכה אז זה כבר לא מבחן רגיל...:wink:

(כולם עושים טעויות - אף אחד לא מושלם):?

Veni Vidi Vici

פורסם
צר לי לשמוע, אבל לדעתי חלק לא מבוטל של "בוחני הרכב" מטעם העיתונות מנצל את המכוניות ההדגמה לחבלנות והשתוללות יותר מאשר למבחני דרכים מקצועיים (ושלא נידרש לדוגמאות מכיוון שקל להביא אותן).

אני משוכנע שאותם "בוחנים" מתייחסים לרכבים הפרטיים שלהם בצורה שונה בתכלית.

חבל....

זאת בכלל מאין תופעה במדינה הזו. ראה מכוניות ליסינג/השכרה, חברה, ממשלתיות צבאיות וכו'

האוטו לא שלי, וואלה אני זורק זין, יש מי שישלם. אני משלם לליסינג , אז וואלה, אפשר לעשות מהפוקוס/מזדה3/גטז והחברות אוטו ראלי בשטחים של המושב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...