Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בביקור במוסך הונדה המרכזי נדהמו עיני לראות האצ'בק חדשה ( ומהממת לדעתי ) מרוסקת.

איך זה הגיוני : הרי לא מוכרים אותה עדיין ....

שאלתי את החברה במוסך והתברר שאיזשהו כתב רכב ריסק אותה ...

רוני , צוקרמן : אתם נמצאים בברנז'ה העיתונאית ,האירו עיניינו : מי הכתב ומאיזה עיתון ?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

צר לי לשמוע, אבל לדעתי חלק לא מבוטל של "בוחני הרכב" מטעם העיתונות מנצל את המכוניות ההדגמה לחבלנות והשתוללות יותר מאשר למבחני דרכים מקצועיים (ושלא נידרש לדוגמאות מכיוון שקל להביא אותן).

אני משוכנע שאותם "בוחנים" מתייחסים לרכבים הפרטיים שלהם בצורה שונה בתכלית.

חבל....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני ראיתי לפני כמה ימים הונדה סיוויק מרוסקת בחיפה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
צר לי לשמוע, אבל לדעתי חלק לא מבוטל של "בוחני הרכב" מטעם העיתונות מנצל את המכוניות ההדגמה לחבלנות והשתוללות יותר מאשר למבחני דרכים מקצועיים (ושלא נידרש לדוגמאות מכיוון שקל להביא אותן).

אני משוכנע שאותם "בוחנים" מתייחסים לרכבים הפרטיים שלהם בצורה שונה בתכלית.

חבל....

אני מניח שאתה אומר את זה על סמך מחקר מדעי בדוק? על סמך התנסות אישית? על ססצך עדות ראייה? שמיעה? או שזו אולי באמת, כמו שאמרת, "לדעתי" כי סתם בא לך לחשוב שכך נוהגים "בוחני הרכב"....

ליאור.

גילוי נאות - הנ"ל הינו כתב רכב או כמו שהגדיר כותב ההודעה המקורית "בוחן רכב".

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הטון המזלזל מצד "בוחן הרכב" ממש מוסיף......

מס' דוגמאות בשביל הכייף של כולנו.

קליאו 172 דור שני - מידע מהיימן ביותר שנמסר ע"י נציג היבואן (נזקים לקלאץ לגיר ומנוע)

פיגו 106S16 - היתה בבעלותי ובעברה היתה רכב המבחן של פיגו (בולמ"ז, קלאץ ונזק למתלה)

הונדה אקורד טייפR - מידע מהיימן שנמסר ע"י נציג היבואן.(מנוע נהרס)

פורסם

קליאו 172 דור שני - מידע מהיימן ביותר שנמסר ע"י נציג היבואן (נזקים לקלאץ לגיר ומנוע)

פיגו 106S16 - היתה בבעלותי ובעברה היתה רכב המבחן של פיגו (בולמ"ז, קלאץ ונזק למתלה)

.

חלילה לא מזלזל, אל תבין לא אותי נכון, ניסיתי להבין מתוך מה אתה אומר את הנ"ל.

שאלה לי אליך, אתה קורא/צופה בתוכניות/מגזיני רכב מעבר לים? ראית איך בוחנים רכב? במקרה ראיתי שבחנו לפני שבוע באנגליה את המכוניות הקטנות והזולות המומלצות. לקחו 6-7 מכוניות קטנות ויומיומיות למסלול קטנטן, שם בחנו את התנהגות הכביש שלהם, יכולות הבלימה שלהן בחרום, האצות חזקות, סיבובים חדים וכו'. אתה קורא לזה "לקרוע" את הרכב. כתב קורא לזה לבדוק את הרכב במצבים קיצוניים אשר נהג עלול להגיע אליהם ולשם כך הוא בוחן את הרכב. אחרת, אם לא היו נוהגים "קצת" פחות "רגיל", כל המכוניות היו מתנהגות בדיוק אותו דבר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

הרכבים האילו (OK, חוץ מהקליאו והפג'ו :wink:) אמורים להחזיק עשרות אלפי קילומקרים בלי שזה יעשה להם נזק...

אלא אם אותו "כתב רכב" ניסה לישבור שיא בלשמוע את המנתק אין סיבה שרכב שלא מלאו לו 50K ישבוק... אני מאמין שאותם בוחנים לא מכניסים את המכוניות האילו לשבילי טנקים. הם עושים להן את מה שכל אחד היה מצפה ממכונית בעלת אופי ספורטיבי לעשות.

אם הוא שבק סימן שהוא לא כל כך אמין... אנחנו לא חיים בתקופה שמכוניות שהיו מחזיקות מעל 100K היו נחשבות "כאמינות מעל הממוצע"... כיום רכב + טיפול סביר יכול להגיע ל 200K כמו כלום...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ליאור, אני חוזר בי ממה שאמרתי למעלה.

להערכתי אתה מבין יותר ממני בכל הקשור למכניקה של רכב, מתלה של רכב לא מצריך החלפה ב- 30K ק"מ ראשונים של הרכב, גם הקלאץ לא אמור להיות מוחלף ב- 20K ק"מ הראשונים.

קרוב לוודאי גם תסכים איתי שה- 172 לא היתה אמורה להחליף שני גירים ב- 35K ק"מ וקלאץ על הדרך.

תסכים איתי גם שפיצוץ מנוע ההונדה לא היה קשור לניסויי אחיזה על משטח סטרילי.

אין סיבה שרכב מבחן יחליף צמיגים כל 10K ק"מ כתוצאה משחיקה.

אני יודע ממקור ראשון שהרכבים הנ"ל ננהגים במשך השאלתם לאותם כתבים בצורה מאד מאד אגרסיבית כנראה לצרכי שעשוע לאחר שעות הפעילות במסגרת העבודה.

ליאור גם אני חובב נהיגה ועושה שימוש זמן רב במכוניות ספורטיביות ואני יודע מה ההבדל בין מיצוי יכולות הרכב לטובת מבחנים כאלה ואחרים וכיסוח הרכב.

פורסם

הרכבים האילו (OK, חוץ מהקליאו והפג'ו

:wink:) אמורים להחזיק עשרות אלפי קילומקרים בלי שזה יעשה להם נזק...

אלא אם אותו "כתב רכב" ניסה לישבור שיא בלשמוע את המנתק אין סיבה שרכב שלא מלאו לו 50K ישבוק... אני מאמין שאותם בוחנים לא מכניסים את המכוניות האילו לשבילי טנקים. הם עושים להן את מה שכל אחד היה מצפה ממכונית בעלת אופי ספורטיבי לעשות.

אם הוא שבק סימן שהוא לא כל כך אמין... אנחנו לא חיים בתקופה שמכוניות שהיו מחזיקות מעל 100K היו נחשבות "כאמינות מעל הממוצע"... כיום רכב + טיפול סביר יכול להגיע ל 200K כמו כלום...

גילי

אתה מוזמן להקריב את הרכב האישי שלך להמצא בסביבת המנתק למשך 30K ק"מ (ולא 50K) של נהיגה סופר אגרסיבית ונראה איזו צורה תהיה למנוע ולגיר שלך.

פורסם
ליאור, אני חוזר בי ממה שאמרתי למעלה.

להערכתי אתה מבין יותר ממני בכל הקשור למכניקה של רכב, מתלה של רכב לא מצריך החלפה ב- 30K ק"מ ראשונים של הרכב, גם הקלאץ לא אמור להיות מוחלף ב- 20K ק"מ הראשונים.

קרוב לוודאי גם תסכים איתי שה- 172 לא היתה אמורה להחליף שני גירים ב- 35K ק"מ וקלאץ על הדרך.

תסכים איתי גם שפיצוץ מנוע ההונדה לא היה קשור לניסויי אחיזה על משטח סטרילי.

אין סיבה שרכב מבחן יחליף צמיגים כל 10K ק"מ כתוצאה משחיקה.

אני יודע ממקור ראשון שהרכבים הנ"ל ננהגים במשך השאלתם לאותם כתבים בצורה מאד מאד אגרסיבית כנראה לצרכי שעשוע לאחר שעות הפעילות במסגרת העבודה.

ליאור גם אני חובב נהיגה ועושה שימוש זמן רב במכוניות ספורטיביות ואני יודע מה ההבדל בין מיצוי יכולות הרכב לטובת מבחנים כאלה ואחרים וכיסוח הרכב.

בכל שדה פרחים תמצא עשבים וקוצים. זה לא אומר שכל הפרחים הם עשבים... ;-) (למרות שהייתי מעדיף דימוי אחר מאשר פרח...:roll: )

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

קודם כך אני רוצה לדרוש בשלומו של "הבוחן",ולאחל לו החלמה,אם נפצע.לגבי הדיון הפורה שהתפתח כאן,דעתי בנושא היא כמו של ליאור,בוחני רכב חייבים לקחת למקומות קצת יותר קיצוניים את הרכב בכדי להכיר אותו טוב יותר ודרך כך להעביר את הדברים,אלינו הקונים הפוטנציאלים.לבי ההבדל בין בדיקה לגיטימית לבין "קריעה",ו"התעללות",העניין כאן סמנטי וכל המגיבים כאן רואים מנק' מבט אישית שלהם.

בוחן אשר פוגע ברכב הנבדק בזדון,פוגע בקודים האתים,ובשמותיהם הטובים של חבריו למקצוע..אך אל לנו להיחפז למסקנות..:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...