Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי מעוניין בחוות-דעת לגבי שני הסוגים. אני אישית מעדיף לקחת את הפולס בגלל שהוא יותר זול ב500 ש"ח. האם ההבדל הוא קיצוני והאם הוא שווה את הקפיצה במחיר?

פורסם

לדעתי אם שניהם עם הגברה בריאה יש ממש הבדל בינהם , אני לקחתי לי לאוטו את הדוטק אחרי ששמעתי

אותם והם נשמעו ממש טוב (לדעתי..) , אצל אחד החברים שלי מותקן הפולס וזה עולם אחר לגמריי.

אם יש לך את התקציב לך על הדוטק.

פורסם

ההבדלים בין הרמקולים הוא קודם כל בתחום התדר - שניהם מגיעים עד 22 קילו הרץ אבל הפולס אם אני לא טועה יורד ל45 הרץ ואילו הדוטק יורד ל40 הרץ

הפולס 120 אר-אמ-אס ואילו הדוטק מדורג 140 אר-אמ-אס

אבל ההבדלים הרציניים הם בטוויטר - בפולס הטוויטר הוא TW1 שזה טוויטר פשוט יחסית של מוראל עם טווח תדר 2200 קילו הרץ עד 22 קילו הרץ

אבל הדוטק זה MT11 והוא יורד נמוך יותר ל1800 הרץ עד 22 קילו הוא בעל הספק גבוהה יותר.

וההבדל הכי חשוב - החיתוך של הקרוס בדוטק בין הטוויטר למיד מתבצע ב3.2 קילו ואילו בפולס ב3.8 דבר שנותן לטוויטר בדוטק להפיק תחום רחב יותר של צלילים בלי לעוות. וגם בקרוסים של הדוטק אתה יכול להפוך את הפאזות של הטוויטרים ב+/- 3 דציבל שזה מאפשר יכולת טובה מאוד לשחק בבמה האקוסטית ברכב...

לא סתם הדוטק עולים חמש מאות שקל יותר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקיצור אם אתה מעוניין בסאונד טוב בהרבה תשקיע בדוטק,

לטעמי אין מה להשוות בין שני הסטים מבחינת איכות ועדיף להשקיע את ה-500ש"ח

האלה עכשיו מאשר לקנות פולס ועוד חצי שנה להביא דוטק,

לסיכום דוטק שווה את ה-500ש"ח הנוספים בלי לחשוב בכלל.

פורסם
ההבדלים בין הרמקולים הוא קודם כל בתחום התדר - שניהם מגיעים עד 22 קילו הרץ אבל הפולס אם אני לא טועה יורד ל45 הרץ ואילו הדוטק יורד ל40 הרץ

הפולס 120 אר-אמ-אס ואילו הדוטק מדורג 140 אר-אמ-אס

אבל ההבדלים הרציניים הם בטוויטר - בפולס הטוויטר הוא TW1 שזה טוויטר פשוט יחסית של מוראל עם טווח תדר 2200 קילו הרץ עד 22 קילו הרץ

אבל הדוטק זה MT11 והוא יורד נמוך יותר ל1800 הרץ עד 22 קילו הוא בעל הספק גבוהה יותר.

וההבדל הכי חשוב - החיתוך של הקרוס בדוטק בין הטוויטר למיד מתבצע ב3.2 קילו ואילו בפולס ב3.8 דבר שנותן לטוויטר בדוטק להפיק תחום רחב יותר של צלילים בלי לעוות. וגם בקרוסים של הדוטק אתה יכול להפוך את הפאזות של הטוויטרים ב+/- 3 דציבל שזה מאפשר יכולת טובה מאוד לשחק בבמה האקוסטית ברכב...

לא סתם הדוטק עולים חמש מאות שקל יותר!

כל מה שאמרת נכון, אבל העניין של תחום היענות אינו משמעותי בייחוד בין 40-45 משום שהמיד יחתך הרבה נעל נקודה זו.

דירוגי הכוח לא משפיעים על איכות הרכיבים.

לגבי תחום התדרים של הטוויטרים, המסקנה הנדרשת היא לא שתחום התדרים רחב יותר אלא שהטוויטר איכותי יותר ובזכות הנדסה, חומרים וטכנולוגיה הוא מתקדם יותר.

נקודות החיתוך נקבעות בהתאם לסט ולרכיבים שבו... על אותה הנקודה אני יכול לומר המיד של הפולס איכותי יותר, הרי הוא נחתך גבוה יותר ומציג יכולות מיד היי טובות יותר. מסקנה זו כאמור שגויה

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

לטעמי אין מה להשוות בין שני הסטים מבחינת איכות ועדיף להשקיע את ה-500ש"ח

האלה עכשיו מאשר לקנות פולס ועוד חצי שנה להביא דוטק,

לסיכום דוטק שווה את ה-500ש"ח הנוספים בלי לחשוב בכלל.

אני לא אוהב את הצליל של מורל באופן כללי,

אבל אין מה להשוות בין דוטק לפולס.

ממה שאני שמעתי, הדוטק נשמעו לי יותר טובים , הההפרש שווה 500 ש"ח.

ZZR

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

תישמע אחי(עם אחים שלך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט) אצלי ברכב מותקנים עכשיו מורל פולס עם הגברה של מגנט 100 וואט עכשיו אני לא בא להיתלהב אבל הם נישמעים סבבה לגמרי מפציצים הכל טוב ויפה אבל מה שהחברה אמרו נכון אין מה להשבות בין הפולס לדוקאט שכן ביגלל זה גם טווח המחירים השאלה היא אם אתה רוצה להיסתפק בסבבה או לתת בראש וגם קח בחשבון שאת הרמקולים האלו תיצתרך להגביר טוב כדי שתרגיש באיכות

פורסם

מה שאני שמעתי. הדוטק בהחלט שווים את הפרש המחירים בין הפולס אליו. אולי בעוצמה יש שיגידו שאין הבדל (אני אומר שיש הבדל וגדול) אבל האיכות, האיכות של הדוטק הרבה יותר גבוהה משל הפולס. דוטק בעיניים עצומות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא עיניים עצומות ולא כלום.

תשמע, את האמת לא שמעתי שום דוטק ( חוץ מאשר אצל ברמונדו שהיה נשמע כמו שלי בערך , אבל אצלו הטוויטר צווח), שהמיד שלו היה באמת יותר טוב מהפולס שאצלי.

ב500 שקל ופחות אפשר לנסות למצוא טוויטרים כמו MT22 ולשלב עם הפולס.

אני לא כ"כ אוהב את הטוויטר של הדוטק, ולא של הדוטק אוביישן. אם כבר אז מMT22 ומעלה, אם לא, אז פולס.

גיא, אתה מחיפה עד כמה שאני זוכר, ויש לך כבר מערכת ברכב.

ככה שזה מוזר לי שאתה רוצה לקנות פולס, אבל סביר להניח שזה לא בשבילך.

אם אתה מעוניין, אני בכיף מוכן להיפגש איתך, תישמע את הפולס אצלי שיתן לך עוד נקודת מבט וזהו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
תישמע אחי(עם אחים שלך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט) אצלי ברכב מותקנים עכשיו מורל פולס עם הגברה של מגנט 100 וואט עכשיו אני לא בא להיתלהב אבל הם נישמעים סבבה לגמרי מפציצים הכל טוב ויפה אבל מה שהחברה אמרו נכון אין מה להשבות בין הפולס לדוקאט שכן ביגלל זה גם טווח המחירים השאלה היא אם אתה רוצה להיסתפק בסבבה או לתת בראש וגם קח בחשבון שאת הרמקולים האלו תיצתרך להגביר טוב כדי שתרגיש באיכות

טוב שלא הקפצת תר"ד יותר ישן!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...