Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סובארו GL 88 אוטומטית

1.רציתי לדעת איזה צמיג בא עם הרכב במקור (שלי 175/70/13)

2.הקפיצים נמוכים מדי בגלל העמסה לשעבר של האוטו רציתי לדעת אם אני אחליף את הקפיצים הרכב יהיה יותר גבוה?? עכשיו הוא ניראה כאילו עשו לו הנמכה (תמונה מצורפת)

בהעמסה של 4 אנשים באוטו כולל נהג בפניות הגלגל משתפשף ולכן אני מעוניין או להגביה את הקפיץ או להקטין את הצמיג במידה וזה אפשרי

כמו כן בפסי האטה וכל בור או מכסה ביוב בולט או שקוע שהעיר רחובות נתברכה בהן הגלגלים משתפשפים (האחוריים) מה שיוצר בגלגל השמאלי חתך ,ורציתי לדעת גם האם יכול להיות שנהרסו הבולמי זעזועים בגלל שגובה הרכב קטן כמו שראיתי באיזה שרשור שהעירו למישהו שחתך את הקפיץ

תודה וסליחה על הכתיבה המבולבלת (נהג חדש גם בפורומים)

עומר

חתך בצמיג.JPG

גובה רכב.JPG

פורסם

לפי מה שזאהר אומר, הרי שכרגע יש לך צמיג גדול יותר. בדוק מה כתוב ברשיון ודווח.

בולם גמור לא משפיע על גובה הרכב כיוון שהוא לא נושא בעומס. קשה לי להאמין שהקפיץ נחלש.

מידת הצמיג נראית בעייתית ויכולה לגרום לבעיה שתארת.

dirty old man

need love too

פורסם

אין קשר לצמיג זאת המידה שלו וזה תמיד כמו שלי בלנסר (מידה) קפיצים וכמה שיותר דחוף

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אז אתם אומרים שכדי להחליף את הקפיצים ולא את מידת הצמיג

את הצמיגים אני אחליף בטוח לאחר שהבעיה תיפתר

למישהו יש מושג אם זה קפיצים מיוחדים לסובארו DL או שאפשר להשתמש באחר

ומה מחירו של קפיץ חדש כי בפרוק רוצים 150 לאחד ואי אפשר לדעת מה המצב שלו

אודה אם תוכלו לסייע לי

עומר

פורסם

150 הוא מחיר סביר לקפיץ חדש.

אני חושב שבפירוקיה תוכל לסגור איתו גם בפחות.

מידות הצמיגים שיש לך הן אלה שבאות במקור על דגם ה-GL.

מעבר ל155 יעשה רק טוב לצרכית הדלק שלך.

בקיצור - טפל בזה, זה לא בטיחותי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...