Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בזמן רכישת רכב,וביצוע בדיקה במכון בדיקה,יש מחויבות מצד מכון הבדיקה לדווח על כך שהמנוע אינו מקורי,ז"א הוחלף? באם כן,איך בודקים אם המנוע "מתאים" לשלדה?

sani

פורסם

אם מס' המנוע שברשיון לא תואם את מס' המנוע שמוטבע על המנוע - על המכון לדווח על כך.

אם המספר תואם - אין להם יכולת לדעת אם זהו המנוע המקורי, או מנוע מפירוק שהורכב בארץ (בהנחה שמס' המנוע כבר עודכן ברשיון הרכב).

במנוע מייבוא ניתן לדעת, ע"פ ההטבעה, שהיא בוצעה בארץ, ולהסיק שהמנוע הוחלף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין איזו שהיא התהמה בין מס' השלדה למס' המנוע?ובמידה והמנוע לא מקורי והמספר ברישיון הרכב לא תואם למנוע מה עושים?איפה מוטבע מס' המנוע?

sani

פורסם
במידה והמנוע לא מקורי והמספר ברישיון הרכב לא תואם למנוע מה עושים?

לא קונים. הרכב לא יעבור טסט.

המספר מוטבע בכל מנוע במקום אחר, תלוי ביצרן ובדגם. (וגם במטביע ...).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הסיבה שאני היא מכיוון שבזמן שרכשתי את הרכב לא דווח לי,לא ע"י בעל הרכב,ולא ע"י מכון הבדיקה(דינמומטר לצורך העיניין) שהוחלף מנוע ברכב.רק לאחר מספר חודשים שיצרתי קשר עם בעל הרכב למספר שאלות נודע לי העיניין.

האם יש פה איזה שהיא עברה חוקית?(המנוע עושה יותר מידי בעיות) או שהכל כשר למהדרין?

sani

פורסם

אם המנוע הוחלף ודווח למשרד הרישוי על כך ורשיון הרכב עודכן בהתאם למספר המנוע החדש אין כאן שום דבר לא חוקי, זה נעשה כל הזמן ברכבים שמנועיהם שבקו חיים.

זה שבעל הרכב הקודם לא סיפר לך שזה לא המנוע המקורי זה אולי מלוכלך אבל חוקי.

פורסם

כל פעולה הקשורה לרישוי הרכב (שינוי מידת צמיגים/הח' מנוע/שינוי נפח/הוספת וו גרירה וביטולו/הח' בעלים/רשיון מיוחד (נכה/מונית/מורה לנהיגה) או כל פעולה אחרת שעולה על דעתך) מתועדת במחשבי משרד הרישוי.

לקבל את הפרטים הללו לא תקבל (לפחות לא בכתב), אבל הכל רשום.

• תוכן חדש...