Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במספר הימים האחרונים שמתי לב באוטו שלי נוטה לתת היגוי וכמעט הפסיק לחלוטין לזרוק תחת.

בדקתי לחץ אוויר (26 בכל הצמיגים) והוא היה תקין.

צמיגים הוחלפו לפני חודש וחצי.

מה יכול לגרום לתופעה המרגיזה :?: האם כיוון פרונט (לא נעשה מזה שנה וחצי) יפתור את הבעיה :?:

תודה מראש :!:

פורסם
במספר הימים האחרונים שמתי לב באוטו שלי נוטה לתת היגוי וכמעט הפסיק לחלוטין לזרוק תחת.

מה יכול לגרום לתופעה המרגיזה :?: האם כיוון פרונט (לא נעשה מזה שנה וחצי) יפתור את הבעיה :?:

1. הגיע הזמן לכיוון פרונט

2. אם אתה נוסע לתחנת הדלק מרחק שעולה על 1.5 ק"מ, תמלא קצת יותר לחץ אויר, בין 1 ל 2 PSI יותר, במיוחד במזג אויר חם כמו בשבוע האחרון.

3. פרט לנושא כיוון הפרונט, תמיד טוב לוודא שהכל שם תקין.

4. בולמי הזעזועים שלך, עד כמה שזכור לי, במצב של מוות קליני. כדאי להחליף.

שבוע טוב :-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

3. פרט לנושא כיוון הפרונט, תמיד טוב לוודא שהכל שם תקין.

שבוע טוב :-)

איציק

מה צריך לבדוק שם?

• תוכן חדש...