Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פיאט אונו שנת 95 מנוע 1400 הזרקה חד נקודתית ישנה בעייה מתמשכת של ניסיון בהנעה בבוקר יש סטרטר הכל מצבר טוב רק לאחר כמה ניסיונות מממושכים הרכב מניע לבסוף וזאת לאחר כמה פימפומים על ההגז.... ואני יציין שכאשר האוטו מניע לבסוף הוא מראה כאילו עומד להכבות ורק לאחר השארת הרגל על דוושת הגז הוא מתחזק.....בעייה שנייה כל תקופה בערך כל שלושה שבועות כאשר אני נוסע ואז מאט ונכנס להילוך שני האוטו מתכבה פתאום...אציין שלא מזמן הוספתי לאוטו תוסף דלק(גולד לייבל) ולא נראה שזה עזר....

בתודה!!!!!!......

פורסם

החלף כבלי הצתה ופלגים העלות נמוכה,זה הדבר הראשון שצריך לעשות.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם הורכבו מצתים לא מתאימים, בבצוע הטיפול, יתכן וזאת הסיבה.

אם לא זאת הסיבה יש להתחבר אל מחשב ההזרקה עם מחשב/סורק אבחון ולקרוא את נתוני המע'.

יתכן וחיישן טמפ' מיים מזייף ועקב זאת מחשב ההזרקה אינו מבצע העשרת דלק של מנוע קר (כעין פעולת משנק, צ'וק).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יאיר קבל עיצה חינם בעיניין :תתיחס ברצינות לעצות של רפי לין, המומחה לחשמל רכב בפורום באזורהמרכז,

ולדני זומרשטיין ,המומחה לחשמל באזור הצפון (ח)יפה וצפונה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
כן ברור אבל אני חייב עוד תגובות בעניין.......

שלום.

הנה עוד תגובה "תעשה מה שרפי אמר"

אם תרצה עוד תגובות רק תגיד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...