Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי אונו 93 צבע לבן שהטמבונים צבע שחור .

בא לי לפנק אותה בטמבונים לבנים שיתנו מראה אחר ..

האם טמבונים לבנים של אונו טורבו יתאימו ?

מישהוא מכיר פירוקיה באיזור המרכז שאם אני הולך 100 אחוז יש שם ? כי לא בא לי להתרוצץ בפירוקיות ולחפש .

תודה רבה לעוזרים

אני לא חותם על שום דבר עד שאני לא רואה את העורך דין שלי .

פורסם

אם אתה רוצה טמבונים לבנים אני ממליץ לך לצבוע רק את החלק התחתון של הטמבון בלבד, לא את כולו.

בשביל מה לך להתחיל להסתובב בפירוקיות?

פורסם

אבל בשביל לצבוע אני צריך להחליק אותו בעזרת פחחות כי הטמבונים של האונו הרגיל הוא מחומר לא חלק חומר יענו קצת פיספסי כזה .. [=

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה של Fiat_Uno_1100 vbmenu_register("postmenu_696523", true); אבל קצת אחרת..יש לי פיאט אונו שחורה שנת 91 ואני רוצה להחליף את הטמבונים למשהו אחר כלומר, משהו במקום פלסטיק כי האוטו כולו פח ופתאום הטמבונים הם פלסטיק וגם הם דהויים קצת

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

הפתרון הכי טוב/קל/נוח/יפה לצבוע את הטמבונים הקימים.

אם יש בהם פגמים ניתן לשייף ולהחליק ותם, ובמקרה הכי גרוע לשים קצת חומר מילוי..

אחרי צביעה טובה - הם נראים יותר טוב מכל דבר שתמצא בפירוקיה...

...Carpe Diem

פורסם

אוקיי ..

בעזרת מה אתה ממליצים לי להחליק את הטמבונים השחורים שלי כדי לצבוע אותם ללבנים ?..

ובאיזה זוג צבע ?...

האם ללכת אולי לפחח ?! מה עלות העבודה ל 2 הטמבונים ?

פורסם

תמיד כדאי טמבונים רק חצי לבנים - הרבה יותר יפה... (ראה שרשור של STIO אם אני לא טועה - שם בוצע סקר מקיף מה יפה יותר).

תוכל לעשות בעצמך - החלקה עם נייר שיוף ומילוי עם בונדו או משהו דומה, וצביעה עם צבע או ספריי לבן, אבל עבודה טובה ביותר תתקבל אצל פחח/צבע טוב... ולא יקר מדי...

...Carpe Diem

פורסם

קנה ספריי לבן שניתן לצביעה על פלסטיק. בגוון האוטו (לא קשה למצוא, זה לבן ). וצבע לבד.

ההוראות על גב הבקבוק. ייצא לך בין 10 ל30 שקל סה"כ.

(גם ככה זה אונו - הנה בעלי האוטו "נדלקים").

פורסם

ואיך הספריי הזה עמיד מפני חום ולכלוך ?..

כמה יעלה לי פחחות + צבע לטמבונים ?..

פורסם

אני אוהב לבזבז על האוטו שלי כמה שיותר ..

ואחי בגלל זה שאלתי על פחח ..

רפי ליין תודה על התשובה זה עזר לי מאוד אני אגש לשם .

• תוכן חדש...