Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם! אני ארז. גר בצפון. נוהג על ניסאן סאני LX1.6 1993. מת על האוטו, אבל הוא "אוכל" דלק יותר מדי (נסיעה משולבת 1:8). הרכב לפני חצי שנה עבר טיפול גדול וזה לא עזר. זקוק ליעוץ שלכם. האם כדאי ללכת למוסך שינסו למצוא מה בעיה ולשפר את צריכת הדלק או אולי פשוט המנוע כבר "עייף" (247000 ק"מ) ואין כאן מה לעשות והמוסך פשוט יוציא ממני כספים וכלום לא ישתפר. אני רק מציין שכבר הייתי במוסך מורשה והם כולה החליפו צינורות וואקום ואמרו שזה הייתה הבעיה. ישמח לקבל מכם תגובות. תודה מראש!

פורסם

יעוץ: תחליף את האוטו (או לפחות את המנוע).

מילת עידוד: כיפק היי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
הוא "אוכל" דלק יותר מדי (נסיעה משולבת 1:8).

יש מצב שאפשר להגיע עם הרכב הזה ל 1::shock: או אפילו 1::-o

1:8) זה שערוריה.

פורסם

ראשית בדוק את תצרוכת הדלק האמיתית של המכונית בנסיעה במישור בלבד, רק אתה הנהג, מזגן כבוי,

תא מטען ללא חפצים מיותרים ובמהירות שיוט של כ 90 קמ"ש ותופתע לגלות שתצרוכת הדלק האמיתית הנה לא רעה כפי שתארת.

חבל סתם מיד לזרוק כסף על בדיקות והחלפת חלקים, בצע אתה את הבדיקה הראשונית הזאת ואז עדכן אותנו בתוצאותיה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אחד לשמונה ק"מ לליטר לניסן סאני אוטומטית הוא בהחלט סביר, אם מדובר בגיר רגיל יכול להיות שכיוון/ניקוי/שיפוץ קרברטור ישפר במשהו את צריכת הדלק אבל אל תצפה לנתון טוב יותר מליטר לעשרה ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...