Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנכ"ל "אור ירוק" , אבי נאור , הולך לפוליטיקה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122089,00.html

ואני אומר , מאיפה החוצפה ? מה האיש מבין ? מי שמו למומחה תחבורה גדול (כבר שמענו את דיעותיו)?

עם כל הצער על האובדן האישי שלו - לא בגלל זה הוא ראוי לנהל את ענייני התחבורה בארץ , ואולי דווקא בגלל האובדן הזה -הוא היה צריך להבין שיש לתת פעם אחת למקצוענים לנהל את העסק.

מעל 500 עדים בכל שנה יעידו על כך.

בושה וחרפה .

שר התחבו-רע מאיר שטרית. תתפטר !

:evil:

פורסם

מנכ"ל "אור ירוק" , אבי נאור , הולך לפוליטיקה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122089,00.html

ואני אומר , מאיפה החוצפה ? מה האיש מבין ? מי שמו למומחה תחבורה גדול (כבר שמענו את דיעותיו)?

עם כל הצער על האובדן האישי שלו - לא בגלל זה הוא ראוי לנהל את ענייני התחבורה בארץ , ואולי דווקא בגלל האובדן הזה -הוא היה צריך להבין שיש לתת פעם אחת למקצוענים לנהל את העסק.

מעל 500 עדים בכל שנה יעידו על כך.

בושה וחרפה .

שר התחבו-רע מאיר שטרית. תתפטר !

:evil:1. "עוד מכשיר ליצירת ג'ובות" (אינני מדבר על האדם הספציפי הנ"ל אלא על כל ההשפעות שמסביב לכל נושא הבטיחות בדרכים שבטוח יעסקו בכספים רבים).

2. "מעל 500 עדים בכל שנה יעידו על כך"...נראה אותך מביא אותם להעיד בביהמ"ש :?...

3. בוודאי שכל עניין הבטיחות בדרכים קשור לפוליטיקה (חקיקה, תיקצוב, מדיניות וכו') ולכן אין להתפלא על כך.

4. אינני מכיר את האדם הנ"ל באופן שבו אוכל לומר אם הוא מתאים לתפקיד אך אין ספק שרצוי שבתפקידים מסויימים ימנו אנשי מקצוע/מומחים שיכולים להביא לידי שינוי ושיפור מעשי יותא מאשר אדם שנושא ביתר כובד שיקולים פוליטיים (שוב, אני מדבר באופן כללי ולא על האדם הנ"ל ספציפית).

פורסם

מצד שני יש תקווה קטנה (למרות שבלי הרבה נחמה), שהקימו את אור ירוק בשביל מקפצה פוליטית בשבילו.

אולי עכשיו יסגרו את מפעל החרטבונה הזה סופסוף, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

1. הוא לא צריך - הוא כבר מסודר כלכלית.

.

.

4. לאור הפעילות של "אור ירוק" - האיש מאמין באכיפה,אכיפה , ועוד קצת. יתקבל בחום בקרב המימסד המאובן...:?

פורסם

כשהוא יראה איך מתנהלים העניינם בגוף ציבורי כמו הרשות לבטיחות בדרכים הוא יבין מה עושים בכסף שלו. (ושלנו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

גם כן "אור ירוק", חבורה של אנשי עסקים בצרוף של אנשים ש"מבינים" בבטיחות ומוטוריקה כמו שאני מבין בחלליות.

כדי לעשות שינוי מהותי צריך להפסיק להעריך גופה בכסף (כמו שעושים היום).

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...