Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש במשטרת ישראל: בובות בתוך ניידות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שהוזכר פה, למשטרה יש כסף לניידות, ואין כח אדם.

כתבו על זה בידיעות לפני כמה חודשים.

ובאמת חבל על הכסף שמשקיעים בניידות , 190K לניידת מוכנה לקרב, והם לא מקבלים הנחות במיסוי!!! ..

שילכו לתקן את התשתית קודם.

סוף שבוע נעים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו בובה מיתנפחת? אם כן, מעניין מאיפה, או מי חשב על זה...

:shock:

מישהו צריך לתת הרבה הסברים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

עכשיו שהמשטרה קיבלה ניידות חדשות, אבל לא קיבלה שוטרים חדשים, מצאו במשטרת ישראל שיטה חדשה לחיסכון בעלויות - שוטר מתנפח.

החיסכון כפול - השוטר המתנפח מוכן לעבוד גם בתנאים סוציאליים גרועים (וללא פנסיה!) ובנוסף ישנו החיסכון של הדלק, מכיוון שהשוטר המתנפח מוכן לשבת שעות ברכב ללא מיזוג אוויר.

כל הכבוד למשטרת ישראל על היוזמה :neutral:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני כמעט בטוח שרק בארץ השטויות האלה....בכול זאת בובה או לא בובה אנשים יעשו עברות תנועה....למרות שהשוטרים ירגילו נהגים לבובות ואז יהיה יותר באלגן בכבישים!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם
ישנו החיסכון של הדלק, מכיוון שהשוטר המתנפח מוכן לשבת שעות ברכב ללא מיזוג אוויר.

אחרי שעה בשמש הקופחת, ברכב ללא מיזוג אויר השוטר המתנפח יתפוצץ...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצעד הבא יהיה מילוי בלון בצורת מסוק משטרתי בהליום... :-D

יש 2 אפשרויות: הראשונה - או שהשוטרים יושבים באיזה פינה שלא רואים אותם ושותים קפה, או שהאפשרות השניה היא שאולי השוטרים יושבים במארב מאחורי איזה עץ/שיח עם אקדח לייזר...
אתה טועה, יש 2 אפשרויות: הראשונה - או שהשוטרים יושבים באיזה פינה שלא רואים אותם ושותים קפה, או שהאפשרות השניה היא שאולי השוטרים יושבים במארב מאחורי איזה עץ/שיח ושותים קפה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אחרי שעה בשמש הקופחת, ברכב ללא מיזוג אויר השוטר המתנפח יתפוצץ...

ממלאים 2-3 PSI פחות מהמלצת היצרן.

:smile:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני כמעט בטוח שרק בארץ השטויות האלה....בכול זאת בובה או לא בובה אנשים יעשו עברות תנועה....למרות שהשוטרים ירגילו נהגים לבובות ואז יהיה יותר באלגן בכבישים!!
אחרי שעה בשמש הקופחת, ברכב ללא מיזוג אויר...
:roll:

והזוכה בתחרות התגובה ההזויה להיום הוא..................

פורסם

קחו סיפור,

לפני 4-5 שנים, מישהו שאני מכיר ראה שיש מצלמת מהירות מוסתרת בתוך מחסום ניו-ג'רסי (האדומים-לבנים שבונים מין חוה קטנה), בכביש בבית-דגן - צריפין. מתוך זה שהמצלמה, על כל הציוד שהיה שם, לא היו מסומנים בשום אופן, לא ע"י סימון משטרתי ולא כלום. הוא עצר בצד, פירק את המצלמה על מכלוליה והתחיל להעמיס את הכל לאוטו. לחוסר מזלו, עברה מהעבר השני של הכביש ניידת תנועה שנתנה גז ועשתה פרסה לכיוונו, השוטר עצר אותו והוא ישב במעצר 30 שעות על עבירה של "גניבת רכוש משטרתי", "הפרעה לשוטר במילוי תפקידו", "חנייה בשוליים שלא לצורך" ועוד איזה 3-4 סעיפים. השוטרים פשוט התחרפנו כשראו אותו עושה את זה...

לפני כשנה היה המשפט, בו השופטת זיכתה אותו מכל אשמה, נזפה במשטרה על המעצר ועל האופן בו הם הסתירו את המצלמה בתוך הניו-ג'רזי, ללא כל סימון או שמירה. היא אמרה לשוטרים בסוף המשפט שהם צריכים להודות לה על-כך שהיא לא הורתה להם לתת לו את כל הציוד שהוא "גנב", שכן מבחינתה, העבירה היחידה שהוא ביצע הייתה עמידה על שולי הכביש שלא לצורך והציוד שהוא "העמיס" על האוטו, היה בחזקת "המוצא לוקח"...

לצערי, עם ניידת ש"זרוקה" על השוליים, זה לא יעבוד... :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

גדול, לא ידעתי כי לרמה כזאת הגיעו גם השופטים!

קחו סיפור,

לפני 4-5 שנים, מישהו שאני מכיר ראה שיש מצלמת מהירות מוסתרת בתוך מחסום ניו-ג'רסי (האדומים-לבנים שבונים מין חוה קטנה), בכביש בבית-דגן - צריפין. מתוך זה שהמצלמה, על כל הציוד שהיה שם, לא היו מסומנים בשום אופן, לא ע"י סימון משטרתי ולא כלום. הוא עצר בצד, פירק את המצלמה על מכלוליה והתחיל להעמיס את הכל לאוטו. לחוסר מזלו, עברה מהעבר השני של הכביש ניידת תנועה שנתנה גז ועשתה פרסה לכיוונו, השוטר עצר אותו והוא ישב במעצר 30 שעות על עבירה של "גניבת רכוש משטרתי", "הפרעה לשוטר במילוי תפקידו", "חנייה בשוליים שלא לצורך" ועוד איזה 3-4 סעיפים. השוטרים פשוט התחרפנו כשראו אותו עושה את זה...

לפני כשנה היה המשפט, בו השופטת זיכתה אותו מכל אשמה, נזפה במשטרה על המעצר ועל האופן בו הם הסתירו את המצלמה בתוך הניו-ג'רזי, ללא כל סימון או שמירה. היא אמרה לשוטרים בסוף המשפט שהם צריכים להודות לה על-כך שהיא לא הורתה להם לתת לו את כל הציוד שהוא "גנב", שכן מבחינתה, העבירה היחידה שהוא ביצע הייתה עמידה על שולי הכביש שלא לצורך והציוד שהוא "העמיס" על האוטו, היה בחזקת "המוצא לוקח"...

לצערי, עם ניידת ש"זרוקה" על השוליים, זה לא יעבוד... :)

ליאור.

פורסם

נראה לכם שיש מצב שהם ימכרו לאזרחים פרטיים בובות של שוטרות מתנפחות?

סתם, שאלה בשביל ידע כללי...

לא שיש לי רעיונות מה לעשות עם כזאת בובה.

באמת סתם שאלה.

תשכחו מזה.

מנהלים - למחוק בבקשה. :oops:

פורסם

עזוב אותך בובות מתנפחות אני מכיר מועדון בתל-אביב שם יש גברים מנופחים בתלבושות של שוטרים כבאים, אפילו רופאים. אולי הם יוכלו לעזור לך.

פורסם

אמממ.....שמע שלם לי אני יקנה לך בובה מתנפחת וישים עליה מדים כחולים!

בבובה שלי יהייו דברים שלבובת משטרה אין!!!:wink:

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

כל העניין הוא שגם ככה הסיכוי לצאת מדו"ח אחרי ששוטר עצר אותך, הוא קלוש, הם בדרך כלל לא מקשיבים ורושמים. עכשיו, לך תשכנע בובה שתוותר לך על הדו"ח, נראה לי שאין עם מי לדבר פשוט... :wink:

• תוכן חדש...