Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי מחבר טוב קיא פורטה טורבו דיזל 2016.

ברכב יש מולטימדיה מקורית וגם קודן.

חשבתי לבטל קודן אבל מתקין אמר לי שזה כנראה עם כספת והתעסקות ואם זה עובד אז לא לגעת.

לגבי מולטימדיה, לא לחוץ להחליף, בכל מקרה היא לא שולטת על מערכות רכב אלא רק אודיו וכו'. לא מפריע לי כל כך, גם ככה אני רואה GPS מהנייד.

מה שהכי חשוב ודחוף זה מצלמות רכב.

התחלתי לבדוק וכמובן כמו שידעתי השוק מוצף בהמון מצלמות וכו'.

בדקתי עם שני מתקינים דרך אתר שנותן דירוגי אנשי מקצוע, אחד מהם הציע מצלמות של samsonix, בדיקה קצרה מגלה לי שזה מותג מדבקה ישראלי, לא בהכרח רע אבל זה לא חברה עולמית, לגיטימי אבל אני פחות בקטע.

אולי אני סתם סנוב?

דיברתי עם PROOF, ראיתי מה רשמו עליהם בפייסבוק, המחיר ותשובות שקיבלתי גם הורידו לי.

עוד נקודה שעלתה לי זה סנוור. מסיבה כלשהי בארץ שטופת השמש שלנו לא מדברים על זה, אבל כן, יש דבר כזה סנוור ויש יצרני מצלמות שמאפשרים להתקין פילטר אבל משווקי מצלמות בישראל כמו העיריות שלנו, חושבות על השמש באיחור רב (רק בשנים האחרונות שמים הצללה).

התקציב שלי בגדול הוא עד 1,500 שקל להכל.

מתלבט עם אני צריך מצב חנייה (רכב ישן ולא בטוח שמצבר יחזיק). לעשות סוללת ליתיום ייעודית ברכב קצת מלחיץ אלא אם כן זה יצרן מוכר.

ברכב יש מצלמה אחורית לחניה אם זה מעניין אבל היא מכוונת לקרקע.

האם בכלל צריך 4K למצלמות רכב?

אשמח לחוכמת הפורום.

פורסם

סמסוניקס חברה מעולה שקיימת המון שנים מייצרת בסין לפי המפרט שהיא מבקש בהתאם לאקלים הישראלי

פרוף זה מצלמה עם צפייה מרחוק ומעל התקציב שלך בהרבה

יש לסמוסניקס מצלמה Gnet שזו חברה קוראנית 

דגם gon2 איכותית מאוד

לגבי הקודן אפשר לבטל גם יש ככספת וממליץ מאוד לפני שתתקע ואז אתה תשלם יותר והרבה לחץ ועצבים.  אני מתמחה בשניהם

דוקטור קארלד - אור יהודה

• אהבתי 1

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

תודה על התגובות.

סוגיה שעכשיו נפל לי האסימון לגביה. השמשה האחורית ברכב הינה מושחרת. אני שוקל להתקין מצלמה אחורית מוגנת מים ואבק. יש חברות שמציעות פתרון לזה? בכמה זה מייקר את ההתקנה?

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 8 דקות, מישקפופר כתב:

השמשה האחורית ברכב הינה מושחרת. אני שוקל להתקין מצלמה אחורית מוגנת מים ואבק.

לא הבנתי את הקשר. 

מצלמת דרך אחורית? מותקנת בתוך הרכב. אין בעייה עם הראות, לפחות לא באלו שאני מכיר- כולל כמובן זו שלי. 

מצלמת רוורס? זו כבר חיה אחרת, וגם שם אני לא רואה בעיות מיוחדות. התקנתי בעבר משהו גנרי ברכב הקודם שלי, בלי התייחסות להגנות כאלו בכלל. עבדה גם ביום שהחלפתי את הרכב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש ברכב מצלמת רוורס.

בנוסף אליה אני רוצה להתקין מצלמת דרך קדמית ואחורית. בד"כ מצלמות דרך אחוריות מותקנות בתוך הרכב, מאחורי זכוכית של החלון האחורי. הוא מושחר ומכאן עולה השאלה מה עושים.

להבנתי הפתרון הוא להעביר מצלמת דרך אחורית החוצה אבל יש להקפיד שהיא תיהיה מוגנת מים ואבק.

פורסם

אתה יכול לראות דרך החלון? גם המצלמה. 

אולי בלילה זה יהיה קצת יותר משמעותי, בעיקר אם הפרטים המצולמים חשוכים גם ולא מוארים מתאורת הסביבה. 

אגב, אני מניח שלא מדובר בהשחרה מקורית, ומשום כך, לא חוקית בעקרון. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...