Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה איכפת לך

מועד הדיון לא זז וזה מה שחשוב ויהיה לך /  לנו 😄 מספיק זמן לפני הדיון כדי להתעמק בכתב ההגנה .

אני את ההימור שלי לא משנה 

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא אומר שהמקרה שלי מייצג, אבל בדומה להמלצות שניתנו פה כך גם אני נהגתי.

נשבר לי ג'אנט והלך צמיג מפגם הרבה יותר ברור בכביש 22, הנזק היה באיזור ה 3000שח.

מלאתי את הפרטים באתר העירייה, תשובת דחייה שגרתית.

הגשתי תביעה מכוונת בתביעות קטנות.

תהליך של קרוב לשנה.

לקראת תאריך הדיון התקשרו מהמחלקה המשפטית של הערייה וביקשו להגיע לפשרה ולשלם לנו 75% מערך הנזק.

קיבלתי החלטה לקבל את ההצעה והכסף באמת הועבר לחשבון הבנק.

בהצלחה בכל מקרה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי כולם, מעדכן בהתפתחויות. עיריית חולון הגישה כתב הגנה והם לא בחלו בשום אמצעי:

הם טוענים שהסרטון "ערוך" ושאין בכלל ליקוי במדרכה, אלא רק "אבנים בודדות קטנטנות".

לטענתם הנהג היה צריך להבחין בליקוי ולנהוג בזהירות יתרה.

הם טוענים שהצמיגים היו יבשים ובלויים עוד לפני המקרה.

הם עלו על טעות טכנית בחשבונית מאייס. הקופאי הקיד צמיג רנדומלי במידה שלא מתאימה לרכב (215/45/18 במקום 195/55/16), והם משתמשים בזה כדי לטעון לחוסר תום לב וסתירה מהותית.

אני הולך עכשיו לאייס לנסות לתקן את החשבונית כדי להוכיח שהותקן הדגם הנכון (DUNLOP 195/55/16)

image.thumb.png.de4718114de503584971f3547d6d3e76.png

Screenshot 2026-05-12 121255.png

Screenshot 2026-05-12 121303.png

Screenshot 2026-05-12 121345.png

Screenshot 2026-05-12 123650.png

Screenshot 2026-05-12 123656.png

Screenshot 2026-05-12 123701.png

Screenshot 2026-05-12 123705.png

Screenshot 2026-05-12 123710.png

Screenshot 2026-05-12 123715.png

פורסם (נערך)

שיטת מצליח. הם כנראה מתבססים על כך שיש לך סרטון אחד של מצלמת הרכב, ואחד מהסלולרי שמתעד בהמשך את הנזק.
לדעתי האישית שופט צריך להבין שלא יתכן לתעד את הנזק מחוץ לרכב בעזרת מצלמת הרכב. ולדחות את טענת הסרטון הערוך. אפשר לחשוב שמישהו יחשוב על קומבינה לעקוץ ככה את עיריות שונות.

את טענת הצמיגים הבלויים אפשר לסתור בכך שאין להם סמכות ויכולת לקבוע מצב צמיגים מתמונות ושהרכב עבר טסט ונמצא תקין, כולל צמיגיו. הטיעון של שריטות ב״טסות״ (שלא קיימות בכלל) הוא מגוכך, אתה לא תובע על שריטות בטסות, שהן בלאי סביר.

לגבי החשבונית, נסה לסדר את זה. כשאתה הולך לאייס, תפעיל הקלטת וידאו, למקרה שינפנפו אותך בטענה שזה לא משנה וש״ככה הם תמיד עושים״״, לפחות יהיה לך תיעוד שזה ״נוהל״ קבוע שבו הם מחרטטים מוצרים לא מדוייקים בחשבוניות. בטח אין להם כח להכניס למחשב את כל הצמיגים ומידותיהם, ובוחרים מוצר כללי עם מחיר מתאים.

את הליקוי במדרכה רואים בבירור. את איטיות המהירות שלך מוכיח הסרטון. 
מה גם שהם סותרים את עצמם, אם אין ליקוי כזה שיכול לגרום לנזק, במה היית אמור להבחין? 

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 5
פורסם

לא עקבתי אחרי השרשור, במקרה נתקלתי בו כעת,

מצטער אם זה יישמע מעט בוטה,

הדבר ראשון שעלה לי לראש בסרטון, זה "למה הוא נצמד ככה למדרכה?!?"

רוצה לחנות צמוד? אחלה! כשתגיע לחניה - תיצמד, לא 15 מטר לפני,

המצב של הג'אנטים מלמד שזאת לא הפעם הראשונה שהוא נצמד למדרכות,

אני האחרון שיעמוד לצד עירייה כלשהי, אבל אם זה היה קורה לי, הייתי מאשים את עצמי ולא את העירייה

כבר חתמתי...

פורסם

אין שום הגבלה על כמה קרוב למדרכה מותר לחנות, רק על כמה רחוק ממנה. חניה קרובה מצמצמת את ההפרעה לתנועה.

פגיעה במדרכה במהירות איטית כמו זו שנראית בסרטון, לא אמורה לגרום לנזק משמעותי עם היא תקינה, שפשופים אינם נזק בעל חשיבות מעבר לאסתטיקה ולא על זה הוא תובע.

פורסם

לפות"ש - תודה על העדכון. תמיד מעניין לשמוע פסיקות בערכאות שונות. 

שאלתי קודם ולא ענית - איך לשיטתך נגרם לך הפנצר בדופן הצמיג? חוץ מזה שנצמדת למדרכה? אתה כמובן לא אמור להתחכך עם הצמיגים במדרכות ואבני שפה. לחנות קרוב משמעו אינו לגרד את אבני שפה עם הגאנט. אגב, האם בכלל מותר לעצור שם? רואים סימון אדום לבן לפני פתח ניקוז. השאלה מה קורה אחרי הפתח?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, yairw כתב:

לא עקבתי אחרי השרשור, במקרה נתקלתי בו כעת,

מצטער אם זה יישמע מעט בוטה,

הדבר ראשון שעלה לי לראש בסרטון, זה "למה הוא נצמד ככה למדרכה?!?"

רוצה לחנות צמוד? אחלה! כשתגיע לחניה - תיצמד, לא 15 מטר לפני,

המצב של הג'אנטים מלמד שזאת לא הפעם הראשונה שהוא נצמד למדרכות,

אני האחרון שיעמוד לצד עירייה כלשהי, אבל אם זה היה קורה לי, הייתי מאשים את עצמי ולא את העירייה

לפני 14 שעות, fatboy1340 כתב:

לפות"ש - תודה על העדכון. תמיד מעניין לשמוע פסיקות בערכאות שונות. 

שאלתי קודם ולא ענית - איך לשיטתך נגרם לך הפנצר בדופן הצמיג? חוץ מזה שנצמדת למדרכה? אתה כמובן לא אמור להתחכך עם הצמיגים במדרכות ואבני שפה. לחנות קרוב משמעו אינו לגרד את אבני שפה עם הגאנט. אגב, האם בכלל מותר לעצור שם? רואים סימון אדום לבן לפני פתח ניקוז. השאלה מה קורה אחרי הפתח?

מי שמכיר את הרחוב הספציפי הזה יודע שהוא צר בטירוף. כל פעם שאני עובר שם אני רואה לפחות שני רכבים עם מראות תלויות. היצמדות למדרכה היא הכרח.

שים לב לתמונה המצורפת עם הסימון האדום. הנזק לא נגרם מ"חיכוך עם אבן שפה", אלא מבליטה מתכתית חדה של תעלת הניקוז שבולטת כמה ס"מ החוצה לעומת שאר השפה. מדרכה תקינה לא אמורה לכלול "סכינים" שיוצאים ממנה.

ברכב נוהג אחי הקטן נהג חדש, שנסע במהירות אפסית כדי לחנות.

הרכב בן 12, הג'אנטים נראים בדיוק כמו שג'אנטים בגיל הזה נראים. אם הייתי יודע הייתי מנקה אותם קודם.

בסופו של דבר, עירייה לא אמורה להחזיק תשתיות עם בליטות מתכת שקורעות צמיגים, גם אם הנהג בוחר לחנות קרוב לשפה.

אייס לא זמינים כבר יומיים.

image.png.2ffd581cf1c57f05ea27461e850b9792.png

עריכה אחרונה על ידי the Batman
פורסם
לפני 41 דקות, the Batman כתב:

מי שמכיר את הרחוב הספציפי הזה יודע שהוא צר בטירוף. כל פעם שאני עובר שם אני רואה לפחות שני רכבים עם מראות תלויות. היצמדות למדרכה היא הכרח.

צלם את זה, זה טיעון חשוב. נסה לצלם רכבים שונים שעוברים ברחוב וכמה מרווח נשאר להם. אם תתקל במראה תלויה, מה טוב.

פורסם

להתקרב למדרכה משמעו לא לגרד את אבני שפה עם הגאנט. 

האם אבני שפה אחרי פתח ניקוז הם אדום לבן ?

פורסם
לפני 9 שעות, fatboy1340 כתב:

להתקרב למדרכה משמעו לא לגרד את אבני שפה עם הגאנט. 

האם אבני שפה אחרי פתח ניקוז הם אדום לבן ?

לא היה חיכוך זה נגרם כתוצאה מהבליטה. אני מאמין שאם תצפה בסרטון ובתמונות המצורפות תקבל תשובות לרוב השאלות שלך. 

פורסם (נערך)

אתה אמיתי? אם לא היה חיכוך של צמיג באבן שפה/פתח ניקוז, איך נגרם הפנצר ? ללא מגע? 

עד כמה הפתח בולט? 1 ס"מ? 5 ס"מ? 10 ס"מ? מהתמונות והסרטון, פתח הניקוז המתכתי די מפולס עם המדרכה שלפניו ועם זאת שאחריו. האם יש תקן לפתח כזה? אם כן, תבדוק אם הפתח עומד בתקן?

בקיצור תעשה שעורי בית, כי עו"ד של העיריה עשה.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340
  • לא הבנתי... 1

פורסם
לפני 12 שעות, fatboy1340 כתב:

אתה אמיתי? אם לא היה חיכוך של צמיג באבן שפה/פתח ניקוז, איך נגרם הפנצר ? ללא מגע? 

עד כמה הפתח בולט? 1 ס"מ? 5 ס"מ? 10 ס"מ? מהתמונות והסרטון, פתח הניקוז המתכתי די מפולס עם המדרכה שלפניו ועם זאת שאחריו. האם יש תקן לפתח כזה? אם כן, תבדוק אם הפתח עומד בתקן?

בקיצור תעשה שעורי בית, כי עו"ד של העיריה עשה.

יש הבדל בין 'חיכוך' לבין 'מגע/פגיעה נקודתית' במכשול בולט וחד.

התקן הרלוונטי הוא ת"י 489, והנחיות משרד התחבורה קובעות שפתחי ניקוז חייבים להיות מפולסים לחלוטין עם קו אבני השפה והכביש.

בתמונות רואים בבירור שהאבנים זזו ונוצרה בליטה מתכתית חדה, ורואים גם את ניסיון התיקון החובבני של העירייה שפשוט שפכה שם בטון במקום לסדר את המפגע.
זוהי רשלנות מפגע ברור שקורע צמיגים במהירות אפס.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 13.5.2026 בשעה 13:09, the Batman כתב:

אייס לא זמינים כבר יומיים.

תלך פיזית לסניף של אייס כי הם עונים לטלפון ואו לחילופין מצאתי את דלת המסתורין של המטה בראשון ב-UMI

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...