Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כם פנגו ו-cello.

Cello מאפשרת גם טעינת כרטיס פיזי - אבל אם התקנת אותה היא עדיפה על הכרטיס כי היא מחשבת חופשי יומי. כמובן בתנאי שאתה מסתדר עם שיטות התשלום השונות באוטובוס, ברכבת ישראל ברק״ל, בכרמלית וברכבלית.

חור משמעותי באפליקציה היא חוסר האפשרות לשלם עבור מבוגר וילד. נדמה לי שמוביט פתרו את הבעיה, אבל האפליקציה הזו מעצבנת ברמות על, במיוחד בגלל הפרסומות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר רק שתי תחנות פעילות שנמצאות איפה שאני עובר. הן ייעודיות לרב-קו, עובדות ופתוחות בשעות נורמליות.

זה שמשרד התחבו-רע לא מתפקד והאתרים שלו שווים לת*ת לא חדש.

אולי תציע תכנית שדרוג לאתרים ב100 א₪, אני בטוח שהשרה תוציא פטור ממכרז ותתן את זה לאחיין שלה...

אני מטעין את הכרטיס האנונימי שלי פעם ב... דרך האפליקציה NFC ואשראי ישראלי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני מתקשה להבין איך הגענו מרמאות של 3 הכוסות לחופשי חודשי אבל נעזוב את זה...:lol:

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

first-time-meme-first-time.gif

זה המשחק שמחליפים את הכדור בכרטיס רב-קו

• מצחיק 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

אני מתקשה להבין איך הגענו מרמאות של 3 הכוסות לחופשי חודשי אבל נעזוב את זה...:lol:

עברנו בתחנה המרכזית

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, ברווז כתב:

רמאות זו רמאות. מה זה משנה מי דופק אותך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסיכוי לחטוף גם STD בדרך.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עברתי ליד התחנה הישנה לפני כמה שנים, אין לי מושג איך הגענו לשם, מישהו ניסה לעשות לי את ה3 כוסות.

אמרתי לו תקשיב- ברור לי שזאת רמאות, אין לי שקל, אבל אני אסתכל מהצד כי אתה מבדר.

אמר לי תבחר איפה הכדור, אם אתה מצליח קח כסף.

היה נראה שהוא מתחיל, ניסה איזה טריק קטן אבל הצלחתי לתפוס איפה הכדור.

נתן לי 100 שקל, באתי ללכת, תפס לי את היד, אמרתי לו מה אני נראה לך ילד, נתתי לו את ה100 בחזרה והלכתי, לא הרגשתי מאויים פשוט היה לי ברור מלכתחילה שלא יתן ללכת עם הכסף.

הקטע שהוא מחביא את הכדור גם אם תכלס בחרת את הכוס הנכונה זה החלק של הרמאות, ה"איפה הכדור" דווקא הבנתי כבר לפני הרבה זמן איך עושים את זה אז הזריזות ידיים לא עובדת עליי רוב הזמן.

בשונה ממה שהוא מתאר בסרטון לא ראיתי את כל האופרציה מסביב, זה היה הוא, חבר שלו ואני, לא היו מסביב אנשים, הוא פשוט הפך איזה שולחן והתחיל בדיוק כשעברנו.

מה שהוא כן תיאר יחסית טוב זה את העובדה שאין להם צורך באלימות או איומים, האווירה ברמאות הזאת היא מבדרת.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, sperial כתב:

כם פנגו ו-cello.

Cello מאפשרת גם טעינת כרטיס פיזי - אבל אם התקנת אותה היא עדיפה על הכרטיס כי היא מחשבת חופשי יומי. כמובן בתנאי שאתה מסתדר עם שיטות התשלום השונות באוטובוס, ברכבת ישראל ברק״ל, בכרמלית וברכבלית.

חור משמעותי באפליקציה היא חוסר האפשרות לשלם עבור מבוגר וילד. נדמה לי שמוביט פתרו את הבעיה, אבל האפליקציה הזו מעצבנת ברמות על, במיוחד בגלל הפרסומות.

במוביט אחרי שאתה משלם פעם אחת אז במשך 24 שעות אין לך פרסומות 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
פורסם

זה נשמע כמו סחיטה באיומים. 

או שאתה נוסע או שאנחנו מזיינים לך את השכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...