Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה ביקור באילת ראיתי את אותו המשחק עם כדור פינג פונג. ככל הנראה אותו הרעיון.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ובלי קשר, ליבגני (הבחור מהסרטון) יש סיפור חיים מטורף ומעורר השראה, ממליץ לראות את הסרטונים שהוא מספר על הדרך שהוא עשה מהתחתית עד להיום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אחרי שבגיל 12 הפסדתי את כל הכסף שאני ואחי קיבלנו בערב יום העצמאות לבילויים ב 7 פי 3 (מישהו מכיר/זוכר את זה?), בן דוד אמר לי "הבית תמיד זוכה". אימצתי את המימרה כמוטו ומאז לא הימרתי על דבר, לא טוטו, לוטו, חיש גד וכו'.

כשלמדתי הסתברות הבנתי למה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ואז חברה הביאה 70 אלף יורו ברולטה בקפריסין רגע לפני שחתכו הבייתה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 14 שעות, Haim_gds כתב:

"הבית תמיד זוכה".

לא תמיד, אבל צריך לעבוד די קשה כדי להוציא ממנו משהו. 

ואם תוציא יותר מדי, יקחו ממך משהו חזרה. לאו דווקא אותו המשהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

ואז חברה הביאה 70 אלף יורו ברולטה בקפריסין רגע לפני שחתכו הבייתה...

זה לא משנה את האמירה שהבית תמיד זוכה. אם היית בודק את המאזן של הקזינו לאותו ערב, היית עד לכך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שיש מישהו שלא מכיר את השיטה של כמה "שחקנים" שתולים ואחד שעומד ומזהיר כשבאה משטרה (זה לא היה בכמה סרטי בורקס אייקונים? או שאני מתבלבל) אבל עדיין הסרטון מרתק.

פורסם

נראה לי שלא צפיתם בסרטון מספיק בעיון.

אלו לא משחקי מזל, שם "הבית תמיד זוכה" או שאר קלישאות, אבל יש תמיד מישהו בקצה שמהמר ויוצא עם קופה יפה.

מדובר פה בתרמית. זו זריזות ידיים שבה תמיד הכדור יהיה בכוס שאין עליה כסף.

אלו ש"זוכים" הם שחקנים מטעם המפעיל. הקהל התמים רק מפסיד.

בשנים שהבחור בסרטון מדבר עליהן, היינו חיילים. החברים שלי שירתו כולם בתפקידים מיוחדים בסמ"ג יפו, ובימ"ס, וערב אחד הלכנו כולנו לשבת ביוטבתה בעיר בטיילת (מי שבגילי מכיר).

המקום היה עמוס בטירוף, ונרשמנו לקבלת שולחן, כשהיינו צריכים להמתין כחצי שעה (מה שאגב, אז, בשנות ה-90, היה נחשב לשערוריה ולדבר לא ממש מקובל).

הלכנו בינתיים להסתובב בטיילת, כשלכולם (חוץ ממני, הג'ובניק) יש יריחו ואזיקים בחגורה מאחור. ובכל זאת - התצפיתן שהבחור מדבר עליו בסרטון כנראה פספס אותנו.

בקיצור - המורעלים שלמדו בטירונות מג"ב ש"שוטר הוא שוטר 24 שעות" התחילו בלאגן ענקי, ובמקום סלט טונה מפנק, אכלתי באותו ערב "כלכלה" במרחב ירקון.

• מצחיק 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממה שזכור לי מיטבתה בעיר של נתניה, לא הפסדת הרבה. 😉

ערוץ מעניין, אבל הבחור מצטרף למגפת ה'סטוריטלינג' ומרבה במילים היכן שאפשר היה להעביר את אותו מסר תוך 5-10 דקות. הייתי שמח לראות סדרה שלמה של סרטונים כאלה על התרמיות שהלכו בתחנה המרכזית החדשה בת"א בתקופת השירות שלי (2004-2007). 

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

זה לא משנה את האמירה שהבית תמיד זוכה. אם היית בודק את המאזן של הקזינו לאותו ערב, היית עד לכך.

הוא לא תמיד זוכה, הוא זוכה במצטבר כל השחקנים.

אני לא חושב שיש בזה ספק.

כל המשחק בקזינו מבוסס על זה שאתה משחק נגד הסיכויים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Derish כתב:

ממה שזכור לי מיטבתה בעיר של נתניה, לא הפסדת הרבה. 😉

ערוץ מעניין, אבל הבחור מצטרף למגפת ה'סטוריטלינג' ומרבה במילים היכן שאפשר היה להעביר את אותו מסר תוך 5-10 דקות. הייתי שמח לראות סדרה שלמה של סרטונים כאלה על התרמיות שהלכו בתחנה המרכזית החדשה בת"א בתקופת השירות שלי (2004-2007). 

בול.

פתחתי. ראיתי 31 דקות. סגרתי מיד. 

אולי הפסדתי, אולי לא, אבל ג'יזס זה המון זמן להסביר משהו בסיסי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

הייתי שמח לראות סדרה שלמה של סרטונים כאלה על התרמיות שהלכו בתחנה המרכזית החדשה בת"א בתקופת השירות שלי

מה למשל?

עברתי שם הרבה ב 95-00 ולא זכור משהו כזה.

לפני 3 שעות, ברווז כתב:

"הבית תמיד זוכה".

במאקרו. מהיכן אתה חושב כי מפעל הפיס מממן את כל אולמות הספורט? (ושדרה ניהולית שמנה ומנופחת...)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

אני לא חושב שיש מישהו שלא מכיר את השיטה של כמה "שחקנים" שתולים ואחד שעומד ומזהיר כשבאה משטרה (זה לא היה בכמה סרטי בורקס אייקונים? או שאני מתבלבל) אבל עדיין הסרטון מרתק.

צ׳רלי וחצי

פורסם
בתאריך 21.2.2026 בשעה 00:53, Michazzz כתב:

אם הייתי רוצה שיסבירו לי בחצי שעה מה שמסבירים בשתי דקות הייתי שואל את אשתי.

• מצחיק 9

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...