Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

ברשותי פיג'ו 208 ידנית 2014 יד 2 פרטית 112000 ק"מ שעברה ממש עכשיו טיפול, ברקסים, שיפוץ ממיר וטסט.

מחירון 11500 

יש קילופי צבע

יש צריכת שמן של 500-700 מל ל- 1000 קמ

מזגן עובד חום וקור. תיעוד טיפולים מהיום הראשון על הכביש.

הילוכים עוברים חלק

כמה לדעתכם מחיר הוגן למכירת רכב כזה? 8 אלף?

קניתי כבר רכב אחר וכרגע הרכב עומד אבל יש לו כאמור טסט לכמעט שנה שלמה

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

בלי צריכת השמן היית יכול לבקש מחירון ללא בעיה, כי נתוני הרכב טוביםוהוא מטופל.

הייתי מבקש איזה 9 (במחיר הזה כבר אין הרבה לאן לרדת..)

ומתפלל למצוא את הקונה המתאים..

פורסם

אין מחיר הוגן, יש רק מחיר שתתחיל לקבל טלפונים. 

בהנחה ואתה מתכוון להיות הגון ולספר על צריכת השמן זה מאוד תלוי מה יהיה עם הקונה שיהיה מולך.  אם זה ידליק לו נורה אדומה, והוא ישאל מוסכניק,חבר שמבין, או AI - אתה לא תמכור את הרכב גם לא ב-2000. 

אבל אם הוא יהיה תמים - אז יקנה ממך במחיר שתמצאו לנכון בהתאם לשוק. 

פורסם

מאז שקניתי אותה הייתי ממלא שמן בין הטיפולים אבל מ 80000 ק"מ צריכת השמן עלתה. 

זה לא שיש איבודי כוח או שהאוטו מעשן, אבל כן צריך לשים לב ולמלא שמן.

אני מאמין שעם טיפול נכון אפשר לסחוב איתו איזה שנתיים שלוש. 

הוא עולה יפה עליות גם של ירושלים בלי החלקות קלאץ' או גמגומים ונוסע ממש יפה.

אני מוכר כי כבר קניתי רכב אחר ובינתיים השקעתי עליו המון (טסט, ברקסים, טיפול, ממיר). ככה שמי שיקנה אותו לא יצטרך להשקיע עליו כרגע. 

פורסם

אני באותו מצב שלך עם קקטוס, צורך שמן +- באותה מידה ועברתי איתו טסט בלי קומבינות אבל זה עניין של זמן עד שהמנוע יילך.

כמו שכתב DAVE כשתספר על צריכת השמן ומישהו יבדוק ויבין את המשמעות 99% שהוא יגיד יפה שלום וייעלם.

בקיצור עניין של מזל.

פורסם (נערך)

איזה מנוע יש אצלך בקקטוס? טורבו או אטמוספרי? וכמה צריכת השמן אצלך? יש איבודי כוח? 

אצלי מדובר במנוע האטמוספרי

פורסם (נערך)
לפני שעה, itamarg כתב:

איזה מנוע יש אצלך בקקטוס? טורבו או אטמוספרי? וכמה צריכת השמן אצלך? יש איבודי כוח? 

אצלי מדובר במנוע האטמוספרי

שלי הטורבו, אין איבודי כח והרכב עבר  טסט בספטמבר.

הצריכה דומה מאוד לשלך בסביבות 700 מ"ל ל 1000 ק"מ.

בנוסף רוב הנסיעות של הרכב הן עירוניות קצרות מה שרק מגביר כנראה את הצריכה של השמן.

מה שכן הרכב לא נוסע הרבה באופן כללי, סביבות 5-7 K ק"מ בשנה

עריכה אחרונה על ידי TvrSpee12
פורסם

אני חושב שאתה יכול לפרסם ב14 משם תראה לאן זה הולך.

אני ממש בשבועיים האחרונים עזרתי בקניית רכב בתקציב נמוך (10-15 אלף שקל). 

רוב הרכבים שאנשים מפרסמים באזור ה15 אלף הם נבלות גמורות, אני בעצמי ראיתי ניסאן ג'וק עם שמן שנראה כמו פיח במנוע ועל המדיד. (תיעוד אחרון להחלפת שמן לפני 60 אלף ק"מ) או רכבים עם נזילות מים שניסו לחלטר עם סיליקון או רכבים של "יש רק בעיה קטנה שצריך למלא מים לפני כל נסיעה" או "רק צריך למלא גז במזגן"

ואני כבר לא מדבר על מושבים קרועים, היסטוריית תאונות, אכילת שמן, צבע מתקלף, ומה לא... אחד מ1 רכבים אפשר להגדיר "מצב סביר" ואלו רכבים שאנשים קונים כי הם נעלמים מהלוחות תוך שבוע-שבועיים.

אנשים בפורום חיים במציאות שונה ושוכחים קצת מה המצב בשוק, רכב יכול לנסוע עם צריכת שמן עוד שנים רבות. ואם אין לו תקלות מהותיות עבור הקונה הנכון הוא יכול להיות מציאה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

3 אלף מעל מחירון? הלוואי אבל זה פיגו ידנית עם בעיה של צריכת שמן, ומצב חיצוני לא מזהיר לפי מה שאני מבין.

אז על מה 3 מעל?

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, TvrSpee12 כתב:

בלי צריכת השמן היית יכול לבקש מחירון ללא בעיה, כי נתוני הרכב טוביםוהוא מטופל.

לא בטוח שהיה יכול לבקש מחירון

כי זה הדגם עם הרצועה הטבולה, ויש לו גם מחלה של סדקים בממיר הקטליטי אם אני מבין נכון

אי אפשר לקבל על זה מחירון בכל מקרה לצערי

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

@מלטבשי יעבוד פה איזה ניקוי לרינגים או שזה מקרה אבוד ?

הבנאדם החליט למכור (אגב, התמונות מהמודעת מכירה הקודמת. כדאי לצלם גם עדכני שישקף את מצב הרכב)

מחיר שיפוץ המנוע גבוה ממחיר המחירון של הרכב.

לדעתי, כתרומה למדע שווה לרכוש במחיר סימלי את הרכב. המחיר שדורש כרגע לא ריאלי למכירה. 

אם אני צריך להציע ואם הייתי מחפש רכב, הייתי מציע 3,000 שקל

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
  • רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

אני חושב שאתה יכול לפרסם ב14 משם תראה לאן זה הולך.

אני ממש בשבועיים האחרונים עזרתי בקניית רכב בתקציב נמוך (10-15 אלף שקל). 

רוב הרכבים שאנשים מפרסמים באזור ה15 אלף הם נבלות גמורות, אני בעצמי ראיתי ניסאן ג'וק עם שמן שנראה כמו פיח במנוע ועל המדיד. (תיעוד אחרון להחלפת שמן לפני 60 אלף ק"מ) או רכבים עם נזילות מים שניסו לחלטר עם סיליקון או רכבים של "יש רק בעיה קטנה שצריך למלא מים לפני כל נסיעה" או "רק צריך למלא גז במזגן"

ואני כבר לא מדבר על מושבים קרועים, היסטוריית תאונות, אכילת שמן, צבע מתקלף, ומה לא... אחד מ1 רכבים אפשר להגדיר "מצב סביר" ואלו רכבים שאנשים קונים כי הם נעלמים מהלוחות תוך שבוע-שבועיים.

אנשים בפורום חיים במציאות שונה ושוכחים קצת מה המצב בשוק, רכב יכול לנסוע עם צריכת שמן עוד שנים רבות. ואם אין לו תקלות מהותיות עבור הקונה הנכון הוא יכול להיות מציאה.

אנשים באמת חיים בסרט וחושבים שב 5 אלף יקבלו רכב חדש.

קיבלתי הצעה ב 5 אלף אבל הבנאדם לא ריאלי, הוא חושב שבתקציבים הללו הוא ימצא רכב חדש בלי שריטות. 

אכן, האוטו לא מעשן עכשיו ואני לא ממלא מיכל שלם ל 1000 ק"מ, יותר בכיוון של חצי ליטר ל 1000 ק"מ.

מבחינת נסיעה הוא נוסע חלק ההילוכים עוברים יפה. שמתי עליו עכשיו המון כסף כי תכננתי להישאר איתו עוד איזה שנתיים (בנוסף לזה שלפני כשנה שמתי רביעיית הנקוק ולא איזה זבל סיני וגם עכשיו בברקסים השקעתי במשהו טוב בצלחות והרפידות ועצם זה שיש לרכב תיעוד טיפולים מהיום הראשון זה כבר מראה שהוא מטופל וגם עוזר להרגיע שאף אחד לא שיחק עם הק"מ).

ליסינג תפעולי היום עולה 2000 שקל לחודש לפחות, ז"א שמי שיקנה מספיק שיהנה ממנו שנה אחת והוא מכסה את ההשקעה ואני מאמין שהוא יכול להחזיק בכייף שנתיים שלוש. 

אם יתנו לי 6500-7500 מבחינתי אני משחרר, כרגע האוטו עומד.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...