Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי צורך ברכב 7 מקומות, עבור 2 ילדים קטנים + תינוק. התכנון לרכוש בעוד כחודשיים שלוש. 

כרגע עם ראב4 2024 ומאוד מאוד מרוצה. 

נוסע כ10-15 אלף בשנה. 

איזה רכב מומלץ? (יד שניה 2024 ומעלה בא בחשבון גם). חשבתי על טויוטה סיאנה או קיה קרניבל. 

תודה רבה

פורסם

יש לך את האחות הגדולה, טויטה היילנדר היברידית, יש גם למאזדה CX90 היברידית.

לדעתי הסיאנה והקרניבל גדולות מידי, תעשה נסיעת מבחן לבדוק שהגודל זה לא דיל ברייקר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני שעתיים, Mazda3_3 כתב:

שלום,

יש לי צורך ברכב 7 מקומות, עבור 2 ילדים קטנים + תינוק. התכנון לרכוש בעוד כחודשיים שלוש. 

כרגע עם ראב4 2024 ומאוד מאוד מרוצה. 

נוסע כ10-15 אלף בשנה. 

איזה רכב מומלץ? (יד שניה 2024 ומעלה בא בחשבון גם). חשבתי על טויוטה סיאנה או קיה קרניבל. 

תודה רבה

לא הבנתי למה אתה מחליף? אתה צריך רכב ל5 וזה מה שיש לך.
הסיינה והקריבל ענקיות (5.20) קשות לחניה ולתמרון ושותות דלק.
ברכבי ה7 מקומות הרגילים, אאוטלנדר כברירת המחדל, המקומות מאחורה באים על חשבון תא המטען, ככה שאין רווח גדול אם אתה לא מסיע 6 נוסעים, ולהכניס ילדים למושב האחורי ולקשור אותם זה סיוט רציני.

פורסם
לפני 8 שעות, D1winner כתב:

יש לך את האחות הגדולה, טויטה היילנדר היברידית, יש גם למאזדה CX90 היברידית.

לדעתי הסיאנה והקרניבל גדולות מידי, תעשה נסיעת מבחן לבדוק שהגודל זה לא דיל ברייקר.

CX90 היא לא היברידית . היא מטחנת דלק עם 6 צילינדרים באורך של 5.10 מטר.  במקרה הטוב תצרוך דלק  1 ליטר  ל6 קמ  בממוצע

פורסם

אני גם עם צרכים דומים והחלטתי לרדת מה7 מקומות (אלא אם כן אמצא פיגו 5008 1.6 יד2 מתאימה) כי זה נותן רק עוד 100 ליטר בתא מטען, ומחפש 5 מקומות עם ספסל אחורי רחב (עבור 3 כסאות בטיחות) ותא מטען גדול.
למה אתה מחפש 7 מקומות?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...