Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הזרוע שמתחברת לציר של המשקפי שמש התנתקו.

האם דבק 3 שניות יחזיקו את הזרוע או שישנן שיטות טובות יותר?

לתשובתכם אודה

אבנר

17535566775619080473523985363284.thumb.jpg.d68481bf55d271ceac3c1953b37d77ca.jpg

17535567430751228218065927095078.jpg

עריכה אחרונה על ידי avnerak
סידור ההודעה
פורסם

לא ממליץ להתקרב עם דבק 3 שניות למשקפיים. 

מעבר לזה שהוא לא יחזיק, כל נזילה (ובואו, כנראה תהיה לפחות בריחה אחת של החומר למקומות חדשים ומעניינים, תשאלו אותי איך אני יודע) עלולה לגרום לנזק למשקף עצמו. 

אפשרות DIY היא לדעתי אפוקסי, אבל אני לא מצפה שזה יחזיק יותר משבועיים בכנות, גם בתנאים אידאלים (כולל שפשוף של החלקים כדי שיהיה לדבק משהו "לתפוס"). 

מעט מדי שטח מגע.

או שיתקנו בחנות אופטיקה בתשלום או בהלחמת כסף כמו שאמרו או להחליף את המסגרת.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לך לחנות משקפים של פעם ויאו לך ידיות תואמות.

תמיד אפשר לחזור למקורות וללפף פלסטר.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דבקים (3 שניות על גוונים ואפוקסי) לא ייתנו מענה כאן מכיוון ששטח הפנים של התיקון קטן והעומס על התיקון גדול יחסית, לכן התיקון לא יחזיק לאורך זמן.

אפשר לנסות לחפש חלקי חילוף למשקפיים לפי הדגם. נראה שאלו משקפיים של מעצב. אולי Michael Kors? הדגם לרוב מוטבע על המוטות. חיפוש באינטרנט (מומלץ לנסות את פונקציית ה-AGENT של CHAT GPT אם יש לך מנוי בתשלום) יכול להוביל למציאת חלקי חילןף. אם הדגם מקורי, הסיכוי די גבוה למציאת חלקי חילוף, אם זה דגם "בהשראת המעצב", יהיה יותר קשה.

• אהבתי 1
פורסם

עדכון:

המשקפיים נלקחו לחנות משקפיים בגבעתיים.

התיקון עלה 70 ש"ח עם אחריות ל-3 חודשים.

בתאריך 28.7.2025 בשעה 13:38, ALX כתב:

דבקים (3 שניות על גוונים ואפוקסי) לא ייתנו מענה כאן מכיוון ששטח הפנים של התיקון קטן והעומס על התיקון גדול יחסית, לכן התיקון לא יחזיק לאורך זמן.

אפשר לנסות לחפש חלקי חילוף למשקפיים לפי הדגם. נראה שאלו משקפיים של מעצב. אולי Michael Kors? הדגם לרוב מוטבע על המוטות. חיפוש באינטרנט (מומלץ לנסות את פונקציית ה-AGENT של CHAT GPT אם יש לך מנוי בתשלום) יכול להוביל למציאת חלקי חילןף. אם הדגם מקורי, הסיכוי די גבוה למציאת חלקי חילוף, אם זה דגם "בהשראת המעצב", יהיה יותר קשה.

אכן המשקפיים הם משקפיים מקוריים של Michael Kors (לפי בדיקה של בעל החנות).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...