Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה והמלצות בבחירת רכב שמתאים לצרכים הבאים:

1. רוב הנסיעות שלי הן עירוניות (בעיקר בגוש דן) – בערך 80% מהזמן. השאר זה נסיעות מחוץ לעיר.

2. אני נוטה להעדיף רכב קצר יחסית (נסיעה עירונית), אבל...

3. אני גבוה (1.90), ולכן חשוב לי מאוד שהכיסא יהיה ארוך ונוח (וגם לא צר מדי) – שהברכיים לא "ירחפו" באוויר. (הנקודה הזו חשובה לי הרבה יותר מאשר אורך הרכב)

4. לרוב נוסעים ברכב שלושה אנשים.

5. לא נוסעים הרבה – בערך 13,000 ק"מ בשנה, אז צריכת הדלק פחות קריטית.

6. לעומת זאת, בטיחות ואמינות חשובים לי מאוד. (ספציפית, חובה שתהיה התראה על שטח מת)

אם יש לכם המלצות מניסיון אישי או תובנות שיכולות לעזור – אשמח מאוד לשמוע!

תקציב: עד 90000 ש"ח

פורסם (נערך)

הדרישה שלך לכסא היא לא סטנדרטית והתחושה היא דיי אינדיבידואלית אז צריך להתחיל מרכבי המיני כגון טויוטה אייגו X, סוזוקי איגניס וכו'. לאחר מכן לעלות לסופרמיני כמו סוזוקי סוויפט, הונדה גאז, טויוטה יאריס, רנו קליאו וכו'.

פשוט לשבת בכל רכב עד שתמצא את מה שהכי נח לך בו.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אופציה נוספת וכמובן לא זולה היא להחליף את הכסא בכסא מתאים. יש חברות יעודיות העוסקות בכך ויוכלו לתת לך ייעוץ ופתרונות.

• מעניין 1
פורסם
לפני 22 שעות, redroze כתב:

הדרישה שלך לכסא היא לא סטנדרטית והתחושה היא דיי אינדיבידואלית אז צריך להתחיל מרכבי המיני כגון טויוטה אייגו X, סוזוקי איגניס וכו'. לאחר מכן לעלות לסופרמיני כמו סוזוקי סוויפט, הונדה גאז, טויוטה יאריס, רנו קליאו וכו'.

פשוט לשבת בכל רכב עד שתמצא את מה שהכי נח לך בו.

לא יודע מה כן (אני יותר גבוה מהבחור) אבל
הסוויפט לא, ג'אז גם לא, יאריס לא וגם הקליאו לא תתאים,

סתם בשביל לחסוך לו זמן כל הדוגמאות ששלחת המושב ממש לא ארוך.

פורסם

ראשית, תודה לכולם.

בואו נניח שאני עולה "דרגה" למשפחתית סטנדרטית או לג'יפון קטן (או בינוני?) מתוך נקודת הנחה שהקטנטנות והקטנות כנראה לא יתאימו לי. 

מהניסיון שלכם - אילו מכוניות כדאי לבדוק בהן הכיסא ארוך (יחסית) ורחב (יחסית) ? שוב, עד תקציב 90000 נניח.

פורסם

אני בגובה שלך.

אין לי בעיה בכלל במושב בסוזוקי איגניס.

רכב עירוני קצר ומצויין.

המושבים (גם מאחור) מפתיעים מאוד במרחב שמספקים.

אמין מאוד.

לדעתי לא עומד בדרישת הבטיחות שלך. שלנו 2019 ואין התראה כזו. אולי בשנתונים מתקדמים יותר יש (אני בספק)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מנצל את ההזדמנות שהעליתי נושא חדש בשביל להקפיץ גם את זה.

נראה לי שלא ציינתי שהרכב יהיה הרכב המרכזי שלנו (כולל נסיעות של 3 אנשים מחוץ לעיר) אז אני חושב שהקטנות (למשל הוצעה לי איגניס פה) לא יתאימו.

אם אני עולה "גודל" מהקטנות לבינוניות, מה יכול להתאים?

שוב תודה,

פורסם (נערך)
בתאריך 13.7.2025 בשעה 11:21, why_not כתב:

אז אני חושב שהקטנות (למשל הוצעה לי איגניס פה) לא יתאימו.

אתה צריך לבדוק בשביל להחליט בעצמך. רק אציין שהאיגניס מרווחת הרבה יותר ממה שנראה ומרווחת מהקטנות האחרות שעלו כאן

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...