Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלה לבעלי פיג'ו:
על איזה מוסך מורשה של פיג'ו תמליצו בחיפה?
צמרת   או   י.ש. מוסכי הגליל?

עריכה אחרונה על ידי BlinG
פורסם

יש את גזית וצמרת, כאשר רכשתי את הקקטוס בעל הרכב הקודם טיפל שם. היה מרוצה.

יש גם מוסך בנהריה עם מחירים טובים, הייתי בודק גם איתו לגבי הצעות מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

יש את גזית וצמרת, כאשר רכשתי את הקקטוס בעל הרכב הקודם טיפל שם. היה מרוצה.

יש גם מוסך בנהריה עם מחירים טובים, הייתי בודק גם איתו לגבי הצעות מחיר.

לא, לא, לנהריה אני לא אסע.
על גזית בכלל שכחתי, אבל תודה, אבדוק מולם.
חשוב לי איכות השירות ושקיפות השירות.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 3 שעות, BlinG כתב:

שאלה לבעלי פיג'ו:
צמרת   או   י.ש. מוסכי הגליל?

הייתי הולך לי.ש. מוסכי גליל, ומוסר ד"ש לשי בעל המוסך מהלוחש למכוניות🙃.

מאד שירותי, חובה להזמין תור כי המקום עמוס לעייפה כל הזמן, ואולי תקבל איזה הנחה - רק צריך לדעת לבקש יפה...

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 8 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

הייתי הולך לי.ש. מוסכי גליל, ומוסר ד"ש לשי בעל המוסך מהלוחש למכוניות🙃.

מאד שירותי, חובה להזמין תור כי המקום עמוס לעייפה כל הזמן, ואולי תקבל איזה הנחה - רק צריך לדעת לבקש יפה...

בעל המוסך זה מצויין, אבל איך העוהדים ועבודה שלהם?

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, BlinG כתב:

בשביל הסקרנות, איזו פיג'ו?

לפני 17 שעות, BlinG כתב:

חשוב לי איכות השירות ושקיפות השירות.

את הטיפול האחרון לפיג'ו 108 שלי עשיתי בצמרת, מוסך מורשה יבואן של לובינסקי.

השירות היה מעולה, הנציג סניה היה שירותי מאוד ונעים הליכות, יעיל וברור, כולל חדר המתנה נעים ונוח והצעה מתחשבת לקרואסון וקפה.

התקבלתי יפה מאוד במוסך ובזמן שקבעתי איתם את הטיפול מראש.

השקיפות הייתה מעולה, התקשרו כדי לשאול על החלפת צלחות בלם האם לשים מקורי או תחליפי (במחירים שהציגו ביקשתי תחליפי איכותי, אבל לא סיני).

את זה שהשירות מעולה ונעים לא אקח מהם.

את השחיטה במחיר (מוסך יבואן מורשה כנראה שחייב להצדיק את עצמו) גם לא אשכח להם ולא אטפל אצלם עוד...

טיפול 15,000 ק"מ (שמן מנוע + פילטר שמן + פילטר אוויר שמחליפים פעם בשנתיים ולא בכל טיפול), יחד עם החלפת צלחות בלם קדמיות + ורפידות, החלפת רצועת אביזרים יבשה, והחלפת 3 מצתי אירידיום נראה לי (מנוע 3 צילינדרים) ועוד קצת של פה ושם... מודה שטיפול יחסית גדול ולא רגיל לגמרי (שכלל מעבר לרגיל והפשוט גם צלחות בלם, רפידות ופלאגים), אבל לא משהו אקוטי.

המחיר לדעתי היה גבוה בלפחות 25% ממה שאמור להיות, למרות שמודה אני לא מומחה במחירים... זה פשוט הרגיש לי מתומחר נורא יקר.

נכון שהשמן מנוע של הפיג'ו שלי יקר למדי ועולה סביבות ה- 200 ש"ח, אבל לדעתי טיפול של 2,500~ ש"ח בלחץ נניח עם תמחור שפוי עלה בסופו של יום 3,500~ ש"ח (השווי של הרכב 17,000 ש"ח).

אז כן, השירות מעולה, ההתייחסות לבעל הרכב ראויה, החלפים מקוריים (לי זה מאוד חשוב, לא שם חלפים סיניים בצרפתיה שלי עד כמה שניתן), אבל המחיר כאב מאוד בכיס.

גיליתי שעם כל הרצון שלי לטפל במוסך יבואן מורשה פיקס כמו שצריך (הבעלים הקודם טיפל אצלם ורציתי להמשיך ולטפל אצלם), הרגישות התימנית שלי למחיר הגבוה מדי תמנע ממני לעשות את זה שוב בעתיד ולא אחזור לטפל אצלם. 

מתכנן לעשות החלפת רצועת תזמון לרכב ולא אבצע את הטיפול אצלם, אסע עד לת"א כדי לקבל מחיר שפוי.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
פורסם

היה לי ניסיון בסדר גמור עם גזית בחיפה בפן של הטיפולים השוטפים, ריקול, תיקון מעבר לאחריות שגרמו ליבואן לשלם.

דווקא בפחחות התאכזבתי מהם מאוד, בפן הזה מדובר במוסך שעובד נטו בשביל להוציא בזול את חברת הביטוח ולא בשביל הלקוחות שלו (והייתי לקוח כמה שנים עוד לפני המקרה הביטוחי).

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 29.5.2025 בשעה 23:39, BlinG כתב:

בעל המוסך זה מצויין, אבל איך העוהדים ועבודה שלהם?

בסך הכל - ממש בסדר. מכל הלקוחות ששלחתי כבר לשם שמעתי בשורה התחתונה שהיו מרוצים מהשירות,

פה ושם קיבלתי עזרה ללקוח בפיתרון בעיה מעבר לתקופת האחריות, בגדול מאד שירותיים, אם כי תמיד מאד עמוסים.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...