Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה נזללת באייפון 15 פרו מקס - יש תקלה ידועה בנושא?

iEminem

פוסטים מומלצים

היי,

לי יש 13 פרו מקס כבר מעל שנתיים והסוללה מהרגע הראשון הייתה מעולה (מחזיקה מעל יומיים בכיף). 

לכן אחרי שנתיים עם המכשיר המלצתי לחבר לקנות את ה 15 פרו מקס כשיצא בספטמבר. 

אכן קנה אבל אומר שמהרגע הראשון הסוללה גרועה. 

כמה גרועה? צריך להטעין לפחות כל יום (לפעמים גם פעמיים ביום), בקטגוריה של שימוש בסוללה רואים שאין שימוש אמיתי באפליקציות (נניח שעה באינטרנט וזהו). 

בריאות סוללה תקינה (97% אם אני זוכר נכון) המכשיר באחריות אבל אין לו סבלנות לשלוח לתיקון שישבית אותו שבועיים בלי טלפון ואז יגידו לו ״הכל תקין״.

נכון לכרגע הוא עם גרסה 18.3.2 (גם אני על הגרסה הזו) וכל פעם שיצאה גרסה חדשה הוא עדכן אליה כדי לקוות שזה מה שיפתור את בעיית הסוללה. 

מישהו שמע על התקלה הזו? יש לזה אולי ריקול? המכשיר עלה המון בזמנו, ובתור הממליץ על המכשיר אני רוצה שיקבל מכשיר תקין. 

אשמח לטיפים ומידע שיש לכם בנושא. 

תודה!

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע לא תקין.

בSettings -> Battery - אם הוא גולל למטה הוא יכול לראות גם איזה אפליקציות אוכלות לו סוללה.

יכול להיות שמשהו טוחן לו את הסוללה ברקע ולאו דווקא שימוש פעיל (לא אמור לקראת - אבל אני לא יודע מה מוגד לו)

הייתי מתחיל משם קודם לפני ששולחים את המכשיר לתיקון (אם המכשיר מדווח על סוללה בריאה - 97 אחרי שנה זה בריא)

גם בשימוש מאוד כבד - פרו מקס אמור להחזיק בקלות יום +

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@Liviur

זה אחד הדברים שבדקתי (אחרי שביטלתי לו את ה always on display שחשדתי בו) אבל יש שם רק את האפליקציות הרגילות ועם שימוש רגיל לגמרי - כרום חצי שעה, וואטסאפ שעה, אבקש ממנו שישלח לי צילום מסך של יום רגיל ואעלה פה. 

היום לדוגמה ישבנו ושיחקתי בהגדרות לראות מה זולל סוללה, ואני רואה את האחוזים פשוט יורדים כשאני סה״כ אך ורק בהגדרות. 

הוא טוען שזה ככה מההתחלה בלי שהתקין יותר מדי אפליקציות ושבהתחלה הוא גם היה מתחמם הרבה - אבל זה נפתר באחד מעדכוני הגרסה. 

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, iEminem כתב:

בריאות סוללה תקינה (97% אם אני זוכר נכון) המכשיר באחריות אבל אין לו סבלנות לשלוח לתיקון שישבית אותו שבועיים בלי טלפון ואז יגידו לו ״הכל תקין״.

הדיווח המתקבל מ׳בריאות הסוללה׳ באייפון, מאבד מדיוקו ככל שהסוללה בשימוש בתקופה ארוכה יותר.

במכשיר הקודם דווחו 88% בעוד בבדיקה המורחבת (*) התקבל ערך 76%.

(*) ראה כאן ע״י איפשור אנליטיקס וניתוח לאחר יממה https://blog.routinehub.co/how-to-check-iphone-battery-health/

(אגב, אין חובה להשתמש בשורטקאט, ניתן למצא את המידע הנדרש ע״י חיפוש בגוף הקובץ - טקסט ASCII)

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן , נשמע לא תקין.

אין סיבה לכבות always on display בכנות.

הייתי יותר בודק על running in background  בתור אולי הבעיה.

אתם אם ככה - נשמע ששווה לשלוח להם אותו. בהחלט לא תקין בכלל.

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

תקלה שהייתה למכר, לא באייפון אבל הרעיון זהה- 

הוא שם כרטיס מגנטי בקייס של הטלפון, והnfc לא הפסיק להשתגע.

כיבה את הnfc והפלא ופלא זה הסתדר.

סתם מעלה רעיון...

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי כרטיסים מגנטים בקייס כנגד האייפון כבר כמה שנים -> זה כל הרעיון של MagSafe wallet. קשה לי מ א ו ד להאמין שזו הבעיה…

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, iEminem כתב:

שישבית אותו שבועיים

זה לא יכול להיות כי 1 זה מנוגד לחוק הגנת הצרכן 2 לא סביר שאפל תאשר למעבדה מורשית שירות כ"כ גרוע.

אם הוא מתלבט בין תקלת חומרה לתוכנה, יש לאפל תמיכה טלפונית מעולה (עם אפשרות להשתלטות מרחוק) וכנראה שגם צאט

https://www.idigital.co.il/iexpert/guides/iphone/contact-apple

עריכה אחרונה על ידי shake
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 דקות, shake כתב:

זה לא יכול להיות כי 1 זה מנוגד לחוק הגנת הצרכן 2 לא סביר שאפל תאשר למעבדה מורשית שירות כ"כ גרוע.

אם הוא מתלבט בין תקלת חומרה לתוכנה, יש לאפל תמיכה טלפונית מעולה (עם אפשרות להשתלטות מרחוק) וכנראה שגם צאט

https://www.idigital.co.il/iexpert/guides/iphone/contact-apple

מעניין, לא הכרתי את הקישור הזה, אשלח לו, תודה!

לפני 13 שעות, Liviur כתב:

כן , נשמע לא תקין.

אין סיבה לכבות always on display בכנות.

הייתי יותר בודק על running in background  בתור אולי הבעיה.

אתם אם ככה - נשמע ששווה לשלוח להם אותו. בהחלט לא תקין בכלל.

שירות התיקונים בארץ הוא של DCS, למיטב הבנתי הוא מורשה אפל, ויש אפילו סניף ליד הבית שלו אמליץ לו שיקפוץ לברר.

אבדוק לגבי ה running in background ואעדכן.

לפני 9 שעות, flytomars כתב:

תקלה שהייתה למכר, לא באייפון אבל הרעיון זהה- 

הוא שם כרטיס מגנטי בקייס של הטלפון, והnfc לא הפסיק להשתגע.

כיבה את הnfc והפלא ופלא זה הסתדר.

סתם מעלה רעיון...

אצלי באייפון אין הגדרה בשם NFC, היה לי כזה באנדרואיד, אתה יודע אולי מה השם של זה בIOS? אולי Airdrop? במכשיר שלי הוא תמיד כבוי אלא אם כן מישהו רוצה להעביר לי מדיה ואז זה פתוח לעשר דקות.

תודה לכם על העזרה :) 

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, iEminem כתב:

אצלי באייפון אין הגדרה בשם NFC, היה לי כזה באנדרואיד, אתה יודע אולי מה השם של זה בIOS? אולי Airdrop? במכשיר שלי הוא תמיד כבוי אלא אם כן מישהו רוצה להעביר לי מדיה ואז זה פתוח לעשר דקות

אין קשר בין nfc למה שכתבת.

ואין פיצר פנימי שיגרום לטחינת סוללה כזו. טין לל מה לחפש לכבות דברים.

זה או בעיה פיזית רו תןכנה צד שלישי

• אהבתי 2

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...