Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פיקנטו, ספארק, i10 לצורך העיניין, תקציב סביב 45K.

עד כמה הייתם שמים דגש על היסטוריית טיפולים מתועדת של הרכב לצורך התקדמות בקנייה? הייתם פוסלים רכבים בלי תיעוד כזה או שוקלים להתקדם לפחות לבדיקת מוסך?

במידה ומדובר יד2/3, להתעקש שיהיה תיעוד של הידיים הקודמות?

*הפיקנטו יד1 חגגה בליסינג, כנראה שלזה לא יהיה תיעוד. להבליג על תיעוד כזה של ליסינג יד1 ולבקש רק את התיעודים של הידיים שאחרי?

בכללי, אני מחפש עד מקסימום יד2, מותח עד יד3 אם יש נתונים טובים. 

שאלה נוספת ממש כללית, במידה ורכב מטופל טוב, מאיזה קילומטרז הוא כבר מתחיל לקרטע בצורה טבעית ועולה בלאי ותיקונים כבדים יותר?

עריכה אחרונה על ידי malcolmx9
פורסם

אם אין בכלל תיעוד הייתי מוותר. לפחות שיהיה תיעוד מהשנים האחרונות.

קשה לומר מתי הרכב יתחיל להיות לא מאין, אבל אם הק״מ ממוצע או מעט גבוה יותר לא אמורות להיות בעיות, אם אתה קונה פיקנטו עם 250 אלף וצפונה יכול להיות בלאי מוגבר, אבל זה בכללי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חד משמעית, אם אין היסטוריית טיפולים מלאה - לא מתקרב. בנוסף לעניין בעלות ליסינג בעבר, הייתי משתדל להתמקד ברכבים בבעלות פרטית כי חברות הליסינג מטפלות ברכבים בתחזוקת שבר שמתגלה במיוחד כשהרכב מתבגר. בהצלחה

פורסם

קודם כל בתקציב של 45 אש"ח, אני הייתי מעדיף מאזדה 2 על פני המיני הקוריאניות גם במחיר של ירידה בשנתון.

אני הייתי מקפיד לקבל היסטורית טיפולים לפחות מהבעלים הנוכחי כדי לראות שהוא טיפל ברכב בצורה מיטבית ושאין בלאי לא סביר.

בכל מקרה אל תשכח שמדובר ברכבים נפוצים מאוד, אין סיבה להתפשר על רכב מוזנח או ללא תיעוד מתאים.

ציטוט

שאלה נוספת ממש כללית, במידה ורכב מטופל טוב, מאיזה קילומטרז הוא כבר מתחיל לקרטע בצורה טבעית ועולה בלאי ותיקונים כבדים יותר?

לי היה קיה ריו שהתחילה להתפרק בסביבות 150,000 ק"מ אבל זה לא כלל אצבע בשום צורה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם (נערך)

אני שואל בטלפון האם יש תיעוד . אין כלום , לא מתקדם.

עכשו אני מחפש ספארק לבת שלי ואתמול ראיתי רכב כזה שנראה שמור ונחמד.

תוך כדי הסיבוב עם המוכרת היא סיפרה שרק פעם אחת בחיים רימו אותה .

אמרתי לה בחולון ? אמרה לי נכון , איך ידעת ?

עריכה אחרונה על ידי zvigolden

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...