Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

יש שקיפות מלאה ברשות המחוקקת וכמעט מלאה במבצעת (מלבד דברים שמוגדרים כבטחון המדינה).

אתה יכול לקחת יומן של כל חבר כנסת\שר ולדעת בדיוק עם מי הוא נפגש, מתי היה בכנסת, איזה הצבעות היה או לא וכו' וכו' וכו'

ברשות השופטת פתאום הס מלהזכיר.

אתה יכול לעשות אותו הדבר למזכיר הצבאי, מנכל המשרד, ראש תחום או כל עובד אחר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעוונותי  למדתי באוניברסיטה אצל כמה שופטים ויש התמקצעות אצל השופטים זה  עוסק בנושאי  מיסים זה עוסק בנושאים פליליים.

וזה שלימד אותנו מיסים היה שופט במחוזי שהתמחה במיסים ונתן שני פסקי דין מהפכניים בתקופה קצרה כנגד מס הכנסה . . בשניהם ערערה המדינה וזכתה.

ואז שאלנו אותו לתחושותיו וזו הייתה תשובתו

לכל שופט יש  שלוש תקופות בקריירת השיפוט שלו

תקופה ראשונה חשוב לו מאוד האם העליון מאשר או הופך  את פסק הדין.

תקופה שניה לא חשוב אם העליון הופך את פסק דינו , הם לא מבינים כלום 

תקופה שלישית לא מעניין אותו כלל מה קורה עם פסק דינו.

ובמקרה יצא לי גם להידיין מול השופטת  מיכל אגמון. חריפה ובקיאה בתיק.  

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 28 דקות, Be roo כתב:

יש הבדל בין מי שהוא נבחר ציבור לבין איש מקצוע שבמקרה עובד רשות רשמית.

מי ששהחליט להיות נבחר ציבור, לא יכול להסתיר מהציבור את הפיעלות שנבחר לבצע.

אין סיבה שאיש מקצוע יהיה חשוף לביקורת הציבור רק כי הוא עובד עבור רשות כזו או אחרת. יש לו מעסיק ומנהלים, יש מנהלות ונהלים והוא צריך לעמוד בהם, לא בדרישות שלך.

זה שאנשים אוהבים להלך איימים על עובדי רשות ולציין כאילו הם "עובדים בשבילי", לא הופך את זה לנכון. 

עם הבדל קטנטן - הוא עובד באחת מרשויות הממשל. כשמישהו עובד בסופרמרקט אני יכול לקנות בסופר אחר.

כאן מדובר על זרוע ממשל שמשפיעה על חיי כולנו. אפשר אולי להתווכח כמה שקיפות צריך אבל ההתנערות האוטומטית מדרישת השקיפות מתאימה למשטרים אפלים.

פורסם (נערך)

עובד חייב דין וחשבון למעסיק שלו, לא למי שהוא נותן לו שירות.

כשהמעסיק הוא רשות ממשל, הוא זה שחייב בשקיפות כלפי הציבור, לא העובד.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

עם הבדל קטנטן - הוא עובד באחת מרשויות הממשל. כשמישהו עובד בסופרמרקט אני יכול לקנות בסופר אחר.

כאן מדובר על זרוע ממשל שמשפיעה על חיי כולנו. אפשר אולי להתווכח כמה שקיפות צריך אבל ההתנערות האוטומטית מדרישת השקיפות מתאימה למשטרים אפלים.

גם מנכל משרד הפנים עובד באחת מרשויות הממשל ולא חייב לנו שום דיווח. שלא לדבר על הכפופים לו.

פורסם

הי ממש לא היחידה שלא עומדת לבחירת הציבור. למעשה רק המחוקקת נבחרת.

פורסם

הם לא. 

הם נבחרו לכנסת וגם זה לא תמיד ומפה המינוי שלהם לא קשור לכלום חוץ משיקולי ג'וב תמורת אצבע.

פורסם
לפני 5 דקות, taranta כתב:

בפועל אנשי המבצעת גם עומדים לבחירת הציבור ב99% מהמקרים.

?????

הרשות המבצעת כוללת את *כל* משרדי הממשלה וזרועות הממשלה על כל העובדים. חלקם של הנבחרים, חברי הממשלה שגם הם לא בהכרח נבחרו, הוא מזערי.

בכלל הדרישה שלך לא מובנת. יש שקיפות מלאה ומאגרי פסקי הדין פתוחים לכל מי שמשלם סכום לא גבוה במיוחד. רק שצריך הבנה מסוימת איך מחפשים ואיך מנתחים פסקי דין.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, taranta כתב:

אחלה. אז שרשות בתי המשפט תפרסם את הנתונים האלו.

אתה לא מבין את הפואנטה, הרשות חייבת לך דין וחשבון, לא ברמת העובד הפרטני, אלא ברמת ביצועי הרשות.

לפני 34 דקות, TomerLL כתב:

נאשם מקבל עונש פעם ראשונה

אם חוזר על העבירה

השופט ששפט אותו צריך לקבל עונש

למה? כי היה צריך להוציא אותו להורג?

באיזו מציאות אתה חי בדיוק שאתה חושב שלדרישה כזה יש בסיס?

באיזה מקום שופט אחראי לעבירה חוזרת אחרי ביצוע עונש על עבירה קודמת? אולי הוא גם אחראי אם העבריין לא אמר שלום לאשתו בבוקר?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

אתה לא מבין את הפואנטה, הרשות חייבת לך דין וחשבון, לא ברמת העובד הפרטני, אלא ברמת ביצועי הרשות.

אני מבין מצויין את הפואנטה, פשוט לא זו שמנסים להאכיל אותי בכח. אני רוצה לראות בקרה על אלו שאמורים להיות כפופים לחוק ובמקום זה מחליטים שהם מעליו.

המצב כרגע הוא שיש רשות שלמה שבנויה בצורה שמאפשרת לאנשים שמתחשק להם לעשות מה שבא להם בראש בלי שמץ של אחריות או נשיאה בתוצאות.

פורסם

זה נחמד שאתה רוצה, אתה לא זכאי לזה ברמת העובד.

רשויות לא מאפשרות לעובדים שלהם לעשות כל מה שהם רוצים, כמו לכל מעסיק יש להם נהלים, חוקים ובקרות, אמצעי מעקב, תחקיר וענישה.

וכרשות הם מחוייבים להציג לך את התמונה הכללית של הפעילות שלהם, לא ברמה הפרטנית של עובד.

• תוכן חדש...