Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותנו היום גרנדיס 7 מקומות שאני מאוד אוהב, וחוץ מצריכת הדלק זה רכב ממש מתאים לנו.

הוא קצת הזדקן, ומתחיל עם בעיות, אבל זה נראה שלעבור למשהו טוב יותר במודל גבוה זאת הוצאה (קיה קרניבל למשל).

גם ככה רוב הנסיעות שלנו הם בעיר, אז אני שוקל להשאיר את הגרנדיס לנסיעות עם הרבה ציוד, ולרכוש רכב משפחתי 7 מקומות בדגש על חסכוני ליום יום.

ראיתי את הטויוטה פריוס והיא נראית רכב נחמד.

היא מספיק מרווחת לילדים בגילאי 8 -15 +- ?

האם זה רכב חסכוני ואמין ?

מאיזה מודל כדאי לרכוש?

עדיין לא סגור על תקציב אבל אולי בין 50 ל70 +-

תודה!

פורסם

טויוטה פריוס פלוס בגדול רכב אמין וחסכוני בעיר.

אבל הוא לא דומה במרחב הפנים לגרנדיס, במיוחד בשורה השלישית.

כנראה כן מתאים לגיל 8. לגבי גיל 15 - יש כבר בגובה 1.80, שזה צפוף אבל אפשרי. 

בעיה נוספת - פריוס פלוס נסחרת הרבה מעל המחירון,  התקציב שרשמת כנראה יספיק לרכב על נתונים לא מזהירים (גם שנתון וגם קילומטראז' בשמיים).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חסכוני בתקציב התון - לא ממש.

האופציה הסבירה בתקציב היא המיצובישי אאוטלנדר היא תהיה כנראה חסכונית יותר מהגרנדיס, אבל לא חסכונית כמו שהיית רוצה.

זה מה יש בגבולות התקציב.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, vladclar כתב:

טויוטה פריוס פלוס בגדול רכב אמין וחסכוני בעיר.

אבל הוא לא דומה במרחב הפנים לגרנדיס, במיוחד בשורה השלישית.

כנראה כן מתאים לגיל 8. לגבי גיל 15 - יש כבר בגובה 1.80, שזה צפוף אבל אפשרי. 

בעיה נוספת - פריוס פלוס נסחרת הרבה מעל המחירון,  התקציב שרשמת כנראה יספיק לרכב על נתונים לא מזהירים (גם שנתון וגם קילומטראז' בשמיים).

אין אצלנו 1.8 גובה :-) וגם לא בכיוון, אז לנסיעות קצרות לרוב כנראה שזה יהיה בסדר.
אם אני מגדיל תקציב לאיזור ה120 אז אני כבר מתקרב לקיה קרניבל 2020 עם 180,000 ק"מ.
לא חסכוני אבל מרווח ואמין...

לפני 14 שעות, zvit כתב:

חסכוני בתקציב התון - לא ממש.

האופציה הסבירה בתקציב היא המיצובישי אאוטלנדר היא תהיה כנראה חסכונית יותר מהגרנדיס, אבל לא חסכונית כמו שהיית רוצה.

זה מה יש בגבולות התקציב.

אני נוסע הרבה על הרכב הזה (2016) והוא אחלה, אשקול לרכוש אותו.

הסתכלתי על טויוטה פריוס ועל אאוטלנדר, ו99% מהם זה מסוכניות. 
מה הסיבה?
אני מעדיף לא לרכוש מסוחרים/סוכניות אחרי שהיתה לי חוויה לא נעימה עם סוחר רכב מהשרון לפני הרבה זמן (לא קניתי בסוף)..
אחריות ל3-6 חודשים ממש לא קונה אותי - הרכב הקודם של היה 5008 שסוחר (מוצהר) מכר לי במחיר גבוה יחסית, שילמתי כ20K על תיקונים בשנתיים, ואח"כ אותו סוחר היחידי שהסכים לרכוש אותו ממני בחזרה במחיר ממש נמוך (וישר מכר, בטוח שלא בהפסד..).

עריכה אחרונה על ידי ygili
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...