Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

אודה ואשמח לדעת, האם למי מחברי/ות הפורום, יש ניסיון כלשהו (טוב או פחות טוב) בזמן האחרןן, עם חברה שמשכירה מחסנים ?

הכוונה לאחסן זמני של ציוד בין מעבר דירות (לא פריטים גדולים במיוחד וגם לא ציוד חשמלי).

לא דרוש מרחב אכסון גדול במיוחד.

באיזור המרכז.

עם גישה נוחה לרכב.

באופן גמיש (צפי למספר חודשי אכסון ועד כחצי שנה).

צפיתי ברשת באתרים כאלו ואחרים אבל מעוניין בנסיונכם באם יש.

תודה.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אין  לי המלצה מניסיון, אבל אם הפריטים לא יקרים במיוחד, תשקול לשכור מחסן של מישהו שלא משתמש בו. תבדוק ביד2.

כשבדקתי לפני כמה חודשים, ראיתי שזה יוצא יותר זול. לצורך העניין מחסנים של כ-6 מ"ר ביבנה מושכרים ב500 שקל לחודש. לחלקם יש גישה נוחה מחניון תת-קרקעי.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

לא ממליץ להשכיר מחסן לתקופה קצרה ממישהו פרטי - לרוב בנאדם פרטי ירצה חוזה לשנה (בדיוק כמו דירה), אין ביטוח וגם חברות ביטוח לא ממש יתלהבו מהרעיון לבטח מחסן פרטי מושכר.

אני כרגע מאחסן תכולת דירה באביה אחסנה (Avia).

קיבלתי עליהם המלצות כשחיפשתי מחסן וגם המחיר שלהם היה בדיוק באותו סדר גודל של מחסנים אחרים בסביבה שלי כולל ביטוח תכולה. יש להם מחסנים במגוון רחב של גדלים בהתאם לצרכים, השירות טרם קבלת המחסן וגם לאחריו מצויין עם מענה זמין בטלפון ובמייל, המתחם (בסניף חיפה - מילואות) מסודר מאוד ונקי ויש גישה חופשית 24/7 למקום עם צי'פ וקוד אישי שמקבלים. סה"כ בינתים הרושם מעולה, ביקרתי במחסן לפני כמה ימים והכל שלם בלי זכר לעכברים או נזקים כאלו ואחרים.

היתרון אצלהם זה שאין התחייבות ואפשר לפנות את המחסן ולהפסיק לשלם בהתראה של כמה ימים מראש וזהו, במקרה שלי זה יתרון משמעותי כי אני לא יודע מתי בדיוק אצטרך את התכולה (איחור בקבלת מפתח לדירה חדשה, עם מועד מסירה לא ברור לאור המצב).

לא בקיא במחירים באזור המרכז, לפחות במקרה שלי פה בצפון המחיר יצא מאוד דומה להשכרה של מחסן פרטי דומה או חברות אחסנה קטנות אחרות. ממליץ לבדוק.

• רעיון טוב! 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הכול טוב ויפה אבל כמה עלה לך?!?

עוד לא נתקלתי בשירות כלשהו בארץ שמציג טבלת עלויות מסודרת שמאפשרת השוואה כמו בנאדם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני גם הזמנתי שרות ב-Avia. 

עבור מחסן של כ-25 קוב, אני משלם 880 ש"ח לחודש כולל ביטוח. הזמתי דרכם גם הובלה. 

• מעניין 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני שעה, dalet11 כתב:

אני כרגע מאחסן תכולת דירה באביה אחסנה (Avia).

אז זה כביכול המקביל הישראלי ל"מקור" בחו"ל,כמו בארה"ב,ל Storage units ?

אם כן,מגניב,תמיד חשבתי שאין את זה הרבה בארץ,רק בכל מיני חורים

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

הכול טוב ויפה אבל כמה עלה לך?!?

עוד לא נתקלתי בשירות כלשהו בארץ שמציג טבלת עלויות מסודרת שמאפשרת השוואה כמו בנאדם.

יש להם מחשבון באתר שמאפשר להזין את הפריטים שאתה רוצה לאחסן, הוא יציע לך נפח מחסן מוערך שנדרש והמחיר שלו. אפשר גם בטלפון קצר לקבל הצעת מחיר שתיהיה יותר מדוייקת / הנחות כאלו ואחרות שיציעו לך.

אני משלם על 10 קוב כ390 ל4 חודשים ראשונים, לאחר מכן 450.

הייתי סקפטי שכל התכולה שלי תיכנס במחסן הזה ושריינתי מראש יחידה קטנה נוספת צמודה של 5 קו"ב למקרה שיהיה חסר מקום. המוביל שלי סידר את הציוד בצורה מושלמת עם ניצול מקסימאלי של השטח, את הדברים שאני צריך שיהיו נגישים הכניס ממש בסוף כדי שיהיה אפשר לגשת אליהם וכך יצא שהסתדרנו עם יחידה אחת בלבד וכמובן שלא שילמנו שום דבר על היחידה הנוספת למרות ששוריינה לנו כמה שבועות. וגם על זה יאמר שאפו לשירות שלהם, מבחינתי לא מובן מאיליו לשריין יחידה לתקופה כזו בלי תשלום אפילו סמלי על כך.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מצטער, ניסיתי את המחשבון והוא הוביל אותי לשום כלום... אבל הקישור ששלחת אחר כך מכיל הערכות מחיר. כנראה צריך יותר ריכוז ופחות פלאפון 

תודה 😃

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, ezuf כתב:

אז זה כביכול המקביל הישראלי ל"מקור" בחו"ל,כמו בארה"ב,ל Storage units ?

אם כן,מגניב,תמיד חשבתי שאין את זה הרבה בארץ,רק בכל מיני חורים

בתור משתמש תדיר של כאלה בחו"ל, לפני כמה שנים חיפשתי שירות דומה גם בארץ ואף התייעצתי לגבי זה בפורום (לא מוצא כרגע את השרשור). המסקנה דאז הייתה שכל נסיון לפתוח עסק של אחסון עצמי בישראל נגמר בהשתלטות של ארגון פשע כלשהו (בדומה לעסקים בתחום המחזור) ולכן הרעיון מעולם לא מיצה את הפוטנציאל שלו. רוב המחסנים הזמינים לפרק זמן קצר אכן היו בכל מיני חורים, ובעלי הנכסים יכלו לרשום פחות או יותר מה שבא להם בחוזה או לבקש פקדונות גבוהים.

לא התנסיתי עם אביה (לדעתי הם עוד לא היו בתמונה כשזה היה רלוונטי), אבל לפי מה שאני רואה באתר זה עובד בדיוק כמו כל self storage אחר שהשתמשתי בו, עם פריסה יפה של סניפים ומחירים הגיוניים למדי ביחס למה שאני מכיר מחו"ל. האתר אפילו עובד על אותו מנגנון חישוב שממיר חפצים למ"ק, כך שבסה"כ נשמע מבטיח וטוב לראות שאומת הסטארט-אפ סוף סוף גילתה את הקונספט החדשני הזה. 🙂

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אני השתמשתי לפני 8 שנים ב"אחסון בטוח" בראשל"צ.

חברה מסודרת, לא קשורה לשום משפחת פשע 😳

לא זוכר את המחירים, אבל שווה לדעתי לבדוק. 

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...