Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירידת ערך אני בטוח שאיריס תוביל, אמינות? צריך לראות מה יהיה בעוד כמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, Michazzz כתב:

יש לי חימום במושבים, זה כיף בחורף ואפילו אם קצת כואב/תפוס הגב. אבל בחייאת - MG? ועוד בנסיעה שלך? אנחנו שכנים, בוא לסיבוב על הרכב שלי ותראה שביום פקוק זה לא משנה. ויש לי 250+ סוסים.

**** קראתי את הכתבה הזו מבחן דרכים וחוות דעת: MG3 היברידית - וואלה רכב

אולי בכל זאת זה יתאים לך, אם אתה נוסע בעיקר בעיר ובפקקים. בעליה לירושלים תקרא את הכתבה, זה לא חוויה מרנינה במיוחד. אם היא נכנסת לך בתקציב ותמכור אותה לפני שהמחיר יצנח, זה נראה מעניין.

אז הmg לא יעלה את ירושלים טוב כמו היאריס?

פורסם

זה יאריס קרוס, קטגוריה אחרת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תעשה נסיעת מבחן על שניהם, עם MG נותנים אחריות ארוכה, אין מה לחשוש. הייתי הולך על MG (פעם ראשונה שאני ממליץ על הצעד הזה, אבל היא ממש מכסה כל מה שאתה צריך).

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעתיים, gilad2211 כתב:

בואו רגע נתמקד במה שהכי חשוב, דלק מה יותר חסכוני מביניהם? ומבחינת ביצועים מה יותר טוב מבניהים?

תודה.

צריך מבחן השוואתי, לפי המבחנים ליחיד, שניהם מאוד חסכוניות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב אז ככה: ביצעתי נסיעת מבחן על הmg3, רכב מאוד מאוד מרווח נוח, יש לו מלא ג'דג'טים כולל אפליקציה להדלקת מזגן כמה דקות לפני נסיעה חימום מושבים וכ'ו, וגם התנופה שלו טיל.

בעוד 3 שבועות יש לי נסיעת מבחן על היאריס ההיברידי שהוא יותר יקר, אבל בהשוואה לספארק בגודל, הוא אותו גודל, הmg3 קצת יותר גדול ולא נכנס לכל חניה. נראה מה יהיה.

בנתיים הmg3 קנה אותי, הבעיה שאין לו הרבה שוק וכשארצה למכור/להחליף תהיה לי בעיה בניגוד ליאריס שלו יש כבר שנים של שוק.

עריכה אחרונה על ידי gilad2211
פורסם (נערך)

ייתכן ששינוי המס "הירוק" ב- 1/1/25 ייקר את הרכבים הללו (לא יודע אם הוא ישפיע על דגמים היברידיים, נראה שגם הם יושפעו) המע"מ בטוח יעלה.

אתה לא יכול לדעת מה יהיה השוק העתידי של ה- mg3 זה דגם חדש לגמרי.

מציע לך לבקש נסיעת מבחן מיידית, לבחור רכב לשלם עליו מיידית ולבקש עליה לכביש בשנת 2025.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...