Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדילק SRX 2016 

א.המזגן עושה קונצים מקרר נורמלי פתאום מוציא אוויר פושר או לפעמים לא יורד לטמפרטורה הכי קרה. הייתי אצל איש מזגנים היה חסר גז מילא ועכשיו יש מלא וזה נמשך.

ב.באותו עניין - מחפש מישהו מזגניסט באיזור השפלה שמבין בקדילק (רובם מבינים רק בבסיס). שיתן לי כיוון

זה חשמלי? זה מכני? מה הסיפור

פורסם
לפני שעתיים, koderius כתב:

קדילק SRX 2016 

א.המזגן עושה קונצים מקרר נורמלי פתאום מוציא אוויר פושר או לפעמים לא יורד לטמפרטורה הכי קרה. הייתי אצל איש מזגנים היה חסר גז מילא ועכשיו יש מלא וזה נמשך.

ב.באותו עניין - מחפש מישהו מזגניסט באיזור השפלה שמבין בקדילק (רובם מבינים רק בבסיס). שיתן לי כיוון

זה חשמלי? זה מכני? מה הסיפור

תופעה שקשורה בדרך כלל למאיד (מאדה) שהמים על פניו נהפכים לקרח ולכן אין מעבר אוויר עד אשר הקרח נמס. 

אתה צריך לגשת למוסך שיש לו סורק תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה אשר עשוי להצביע על החלק התקול.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 15 שעות, מרק10 כתב:

תופעה שקשורה בדרך כלל למאיד (מאדה) שהמים על פניו נהפכים לקרח ולכן אין מעבר אוויר עד אשר הקרח נמס. 

אתה צריך לגשת למוסך שיש לו סורק תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה אשר עשוי להצביע על החלק התקול.

חברנו סורק ואין קוד תקלה

פורסם (נערך)

תתחבר עם סורק ברמה מקבילה לזה של ייצרן הרכב.

אם נוצר קרח על פני המאדה בדרך כלל הבעיה בטרמיסטור (חיישן טמפ') אשר מנטר את הטמפ' של המאדה.

צריך לבדוק את הקריאה של החיישן בזמן אמת כאשר המזגן עובד או לחלופין לפרק את הקונקטור של החיישן ולבדוק את ההתנגדות שלו

בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס.

קיימת אפשרות שנבנה לחץ גבוה במערכת לכן המדחס מקבל פיקוד לצאת להפסקה. את כול המידע הזה ניתן לחלץ בעזרת סורק

תקלות מקורי או לחילופין לנטר את הלחץ הגבוה והנמוך במערכת בעזרת שעונים.

לבדוק את תקינות שסתום ההתפשטות.

* חפש מוסך מומחה לרכבך או כנס למוסך הייבואן לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 14 שעות, מרק10 כתב:

תתחבר עם סורק ברמה מקבילה לזה של ייצרן הרכב.

אם נוצר קרח על פני המאדה בדרך כלל הבעיה בטרמיסטור (חיישן טמפ') אשר מנטר את הטמפ' של המאדה.

צריך לבדוק את הקריאה של החיישן בזמן אמת כאשר המזגן עובד או לחלופין לפרק את הקונקטור של החיישן ולבדוק את ההתנגדות שלו

בטמפ' של 25 מעלות צלזיוס.

קיימת אפשרות שנבנה לחץ גבוה במערכת לכן המדחס מקבל פיקוד לצאת להפסקה. את כול המידע הזה ניתן לחלץ בעזרת סורק

תקלות מקורי או לחילופין לנטר את הלחץ הגבוה והנמוך במערכת בעזרת שעונים.

לבדוק את תקינות שסתום ההתפשטות.

* חפש מוסך מומחה לרכבך או כנס למוסך הייבואן לבדיקה.

תודה על התשובה המפורטת

אתה מכיר מוסך כזה באיזור המרכז שהוא לא UMI?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...