Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש המלצה על רכב משפחתי, מעדיף SUV.

בקשות:

1. רכב ל 3-5 שנים.

2. נסיעה של עד 10K בשנה מקסימום, 95% עירוני.

3. אחת הנוסעות תהיה אישה בת 62, ולכן מבחינתי מערכות בטיחות מתקדמות כמו בלימה אוטונומית ובקרת סטיה אקטיבית בגדר חובה.

4. חשוב שיהיה רכב אמין.

5. תקציב 75K, אוכל להוסיף 5K אם אהיה מוכרח.

6. צריכת דלק לא חושבה בתוואי שלי.

7. ברוב הזמן הרכב יסיע תינוקות וילדים במושב האחורי, אז פתחי מיזוג מאחורה גם חשוב.

רכב שעונה על הדרישות שלי הוא: ספורטאז' 2016 מנוע 2.0, אשמח לקבל חוות דעת על רכב זה וכמובן אלטרנטיבות טובות יותר.

תודה מראש

פורסם

כל הרשימה שציינת למעלה תתאים לך,

הזכרת שם גם גיפונים וגם משפחתיות רגילות.

ממליץ לך לגשת למגרש, לשחק אותה מתעניין ברכב ולהכנס לכל אחד מהרכבים האלו.

המושב האחורי במאזדה 3 קצת צפוף אבל זה סובייקטיבי, 3 כסאות תינוק לא יכנסו לשם, 2 כן יכנסו בקלות.

החלון גבוה, נותן תחושה קלסטרופובית, לפני כמה שנים שקלתי לרכוש כזו וכשהבן שלי הצישב מאחור אמר שהוא לא רואה החוצה מהחלון- פסלתי את האוטו.

לגבי הספורטאז- תיבת הילוכים רובוטית פחות מתאימה ל95% נסיעה עירונית, צריך להסתכל להתנהלות פקוקה/ עירונית עם תיבה כזו כדי לצמצם את השחיקה של הקלאצים, לא כולם מצליחים להסתגל לזה. החלפת קלאצים יקרה, עד כמה שידוע לי קלאצים ביונדאי נעים סביב 11000 שקל- לא נעים בכלל. בנסועה שלך הייתי מתמקד בתיבות הילוכים רציפות או פלנטריות ולא רובוטיות.

פורסם

תודה על המענה,
אז אני מבין שאתה גם לא ממליץ על האיוניק והנירו (שניהם עם תיבות רובוטיות) או שאני טועה.
אז אני נשאר עם CH-R 2017 כאופציה יחידה.

פורסם

רכבים היברידיים פחות חשופים לענייני שחיקת מצמדים בתוך העיר, בעיקר כיוון שבנסיעות עירוניות ההנעה נעשית בעיקר עם המנוע החשמלי, המכוניות האלו מסוגלות לנוע בכוח החשמל בלבד למרחק של כמה עשרות קילומטרים, וגם כאשר הבנזין נכנס לפעולה זה כאשר הרכב כבר בתנועה.

כל ששחיקה של חצי קלאץ בזחילת פקקים וזחילה עירונית פחות משפיעה עליהן.

ברשימה שלך היתה גם יונדאי אלנטרה 2019, פה מדובר בשילוב של מנוע 1600 אטמוספרי ותיק של יונדאי בשילוב תיבת הילוכים פלנטרית 6 הילוכים, גם היא ותיקה אצל היצרן הזה ומורכבת על גרסאות שונות כבר מ2013. מדובר על שילוב אמין ומוכח של מנוע סולידי וגיר שלא דורש תחזוקה מיוחדת.

מאחור יהיה מספיק מרווח לצרכים שלך, הבגאז יכיל גם עגלה ויש פתחי מיזוג מאחור.

למיטב זכרוני גרסת ה supreem (סופרים) כוללת גם מערכות בטיחות אקטיביות כמו בלימה אוטונומית, זיהוי הולכי רגל, מערכת מניעת סטיה מנתיב אקטיבית ובקרת שיוט אדפטיבית.

שווה לך לשקול אחת כזו או לכל הפחות ללכת לראות אם מתאימה לך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבנתי מ2 בעלים של ספורטאז' 2016 ו 2017 שזה רכב ששותה המון דלק, תואי הנסיעה שלי נכון לעכשיו עד 10K, אבל יכול להשתנות בקרוב, ולכן מעדיף ללכת על רכב היברידי.

היום נסעתי על CH-R 2017 של קרוב משפחה, עם אשתי והבן שלי (בן שנה וחצי), האוטו עונה על כל הבקשות שלי, אבל כמו במאזדה 3, החלון גבוה מדי וקטן מדי, קלאוסטרופובי מדי.

האיוניק גם יורדת מהפרק, בגלל הנראות, באלימינציה אני נשאר עם נירו 2017 בלבד, האם יש חלופות?

• תוכן חדש...