Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכור mg חשמלית 2023?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי mg חשמלית 2023 שהמחירון שלה רק יורד לפני 9 חודשים עלתה 155,000 ועכשיו המחירון 134,000 מתלבטת אם למכור כי שמעתי שmg יורדת ממש.. מה אומרים?

פורסם

מחירו של כל רכב חדש יורד די בחדות בהתחלה. אם את רוצה למקסם את ההפסד תמכרי עכשיו.

וברצינות: תהני מהרכב ואל תבדקי את המחירון כל יומיים בעצם גם לא כל חודשיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מי שחרד לעתיד " השקעתו " בתחום הרכב הפרטי, טוב יעשה אם יחפש השקעה בתחומים אחרים וייסע במוניות/אופניים/תחבורה ציבורית, משהו מאלה. גם שם זה עולה כסף, אבל הרבה, הרבה, הרבה פחות.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אפשר להגיד רכב זה השקעה גרועה (אלא אם אתה קונה משהו אקזוטי), מניח שהמחירון ימשיך לרדת בחדות בזמן הקרוב,
ככה זה ברכב חדש...

פורסם

אחרי תקופה ארוכה של מחסור ומחירים גבוהים ויציבים בשוק המשומשות, יש ירידות מחירים וירידה של 20% בתקופה קצרה בהחלט מדאיגה
MG אף פעם לא "החזיקו מחיר", תוסיף לזה את החשש ממיסוי נסועה חשמלית ויש מקו לדאגה.
נגיד ותמכור עכשיו, מה תקנה? ומה שתקנה לא יפסיד? 
זה המצב ואין מה לעשות, להבא אם אתה מחפש השקעה, לך על ראב 4 של טויוטה למשל, אלו יורדים הכי פחות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הוא התכוון לראב 4

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המחירון של MG ירד כי הייבואן הוריד מחירים בתחילת השנה ולוי יצחק בכללי די כיסח את המשומשות במחירון האחרון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק קנית. למה לבדוק עכשיו את המחירון? תבדקי אחר 3-5 שנים.

המחירון גם לא אומר הרבה, השאלה מה המחיר בשוק.

פורסם

אם אני אגיד לך שרכב חדש מהחברה את יכולה לקנות ב155 אבל אני אמכור לך אחד שאני רכשתי ב150.

תרכשי ממני או תוסיפי 5 ותקני חדש מהחברה ? ואם אני אוריד 10 ? 15 ? 

בסכומים כאלו, גם 15 אלף שקל זה "רק" 10% תוספת ורוב האנשים בסכומים האלו יעדיפו לקנות חדש מהחברה ולא יד 2.

ולכן רוב הירידה בשווי הרכב הייתה יום אחרי שרכשת אותו. מפה זה רק יילך ויתייצב.

עדיין יירד - אבל פחות ירידה כל חודש.

תזכרי שרכב זה הוצאה לאורך זמן - לא השקעה.

ככל שתמכרי יותר מוקדם יהיה פחות הוצאה. ככה זה עובד.

השאלה האמיתית, היא מה את עושה ביום אחרי שמכרת.

אם את רוכשת רכב בסכום דומה - אין טעם.

אם את רוכשת רכב בסכום נמוך משמעותית או לא רוכשת בכלל, זה כבר יותר הגיוני.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...