Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לאחר חיפושים רבים, מצאתי ZX וולקן מטרייד אין של אחד מיבואני הרכב.

מה הייתם עושים במקומי? האם הייתם מוותרים מראש? כמובן שאני הולך לבדוק אותו טוב טוב... (כולל מכון בדיקה).

יש לציין שהרכב עבר רק 100000 ק"מ - האם ק"מז' נמוך+טרייד אין היו מדליקים אצלכם נורה אדומה?

בברכה ויום טוב לכולם,

פורסם

טרייד אין של סיטרואן או טרייד אין של משהו אחר?

אם זה טרייד אין של סיטרואן אז אין לך ממה לחשוש,אם זה משהו אחר,חבל לך על הזמן כמו שאומרים,בטוח שינו את הק"מ ובטוח שלרכב הנ"ל יש הסטוריה ארוכה במיוחד וזה מה שאף אחד לא יאמר לך....תיזהר!!!

פורסם

טרייד אין של אחד מיבואני הרכב לא צריך להפחיד אותך מבחינת קילומטרז נמוך, הם לא יורידו את הקילומטרז כדי לא לסכן בגילויי והרס השם שלהם.

לפי דעתי שווה לך לקחת את הרכב לבדיקה, אם הוא יעבור אותה אז אין סיבה שלא תיקח אותו, זה רכב די נדיר ומהנה וזו תיהיה קנייה טובה, ואפילו אם שיחקו אם הקילומטרז כל עוד הרכב במצב טוב אז זה שווה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

אוקיי...

לאביעד: הרכב הוא 2.0 8v הילוכים. 95.

אז ראיתי את הרכב - נראה מבחוץ ומבפנים מצויין (כמו כל רכב מסוחר...). נוסע יפה.

דברים שהטרידו אותי:

1. מה שאביעד אמר - רכב כזה אמור להימכר בצ'יק.

2. ההתנעה לוקחת זמן רב. המוכר אמר שזה בגלל שהרכב לא היה מונע שבוע - מניסיון עם הרכב הקודם (קורולה) גם אחרי שבוע הרכב הניע מכה ראשונה.

3. אני מפחד לקנות מסוחר - אפילו אם זה טרייד אין.

כנראה שאני לא אלך על הרכב. יום טוב לכולם...

פורסם

סוחר זה סוחר, זה לא משנה אם הוא מסתתר מאחורי צמד המלים "טרייד אין" וגם לא משנה אם הוא מסתתר תחת יבואן רכב.

הסבירות שרכב מבוקש וספורטיבי כמו ZX VOLCANE יגיע לסוחר, ומצבו מצויין, ללא תאונות וק"מ נמוך, היא נמוכה ביותר.

אני חושב שברכישת רכב, אם יש ספק , אז אין ספק.... (שצריך להמשיך הלאה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מנסיוני גם חברות טרייד אין גדולות

מורידות ק"מ. וולקן - אצל סוחר? זה נשמע

כמו יוסי ביילין וכהנא- תתרחק!

• תוכן חדש...