Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 24.11.2023 בשעה 11:08, falou כתב:

חיפוש מהיר.

המחשב הזה עם מסך טוב מאוד (עדיין לא בשביל לעבוד בחוץ ביום שמש, אבל טוב מאוד) בגודל הנדרש. איכות הבנייה לא גבוהה, אבל איכות בנייה גבוהה תעלה עוד לא מעט.

המעבד/ראם יספיקו לעבודת פוטושופ בסיסית. יכול להיות שתידרש קצת סבלנות.

https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1192562

לצערי המחשב כבר נשלח מאמאזון- נראה מה תהיה הפרוצדורה להחזיר אותו,  אם אני אצליח ארכוש את זה.

פורסם (נערך)

למה אתה מתייעץ אם כבר הזמנת?

לא ראיתי שענו לך לגבי המטען - כל המטענים היום אוניברסליים, רק צריך להחליף את הקצה שמתחבר לתקע הישראלי, או לחבר מתאם פיזי.

בנוגע למחשב עצמו - בהצלחה עם אסוס... תזדקק לה.

אני מניח שאתה מקליד עיוור, כן? 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בגלל המבצעים של בלאק פריידי.

הזמנתי קודם כדי שהמבצע לא יעלם, היה רשום שהאספקה תהיה עוד חודש ואז יש מספיק זמן לבטל.

רוב ההקלדות הם עיוור, וגם מה שלא אפשר לסגור עם סט מדבקות בסיסי.

אם כי לאחר מעשה הבנתי שלחרוט כמו שצריך יעלה עוד 200 ש"ח ובזבוז זמן+ מחסור באחריות החיסכון כבר לא להיט.

נראה אם אמאזון יצליחו לעצור את השילוח או שאצטרך להתמודד עם החזר לאחר ששולמו מיסים וכו'.

בכל מקרה. יש לך המלצה לחברה/סדרה אחרת?

כמות הדגמים/תתי דגמים הזויה וכמעט אי אפשר למצוא ביקורות ברשת לדגמים סטנדרטיים כי לפי מה שאני מבין הכל זה הרכבה מבאזר חלקים עם עשרות קונפיגרציות שונות.

פורסם

קצת מאוחר אבל תעקוב אחרי יד2.

עיריית אשקלון חילקה מחשב לכל תלמיד (ו 2 מחשבים לבית עם 4 תלמידים ומעלה). מחשבי HP מסך 15.6מקלדת מלאה, 16GB ומעבד רייזן 5 משהו. בטוח הרבה מהם יגיעו ליד 2 כחדשים בקרטון.

• מעניין 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...