Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב של ההורים שלי נכנס לטיפול, כבר תקופה שאבא שלי החורג שומע רגע מעט שונה מהמנוע אבל אין שום הבדל בסחיבה או משהו כזה, קיצר מפה לשם אמרו לו שצריך להחליף קאמשפטים וזה מגיע כיחידה אחת שעלות ההחלפה היא קרוב ל10 אלף ש״ח, לא יצא לי לשמוע על דבר כזה עוד במנוע הזה וכמובן שלא על מחיר כזה.

הרכב שנת 2018 עם 80 אלף ק״מ.

ידוע לכם על הבעיה הזו? האם אין אופציה להחליף רק את החלק התקול ולא את כל היחידה?פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

הרכב טופל כל 10 אלף ק״מ.

דיברתי עם רונן ממוסך גבע והוא אמר לי שהוא שמע על דבר כזה אבל אף פעם לא יצא לו לתקן דבר כזה מה שמוזר לי מאוד.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב 1.5 דיזל היו/יש בעיות עם מערכת התזמון.

עשה חיפוש קצר ותמצא.

או, ראה כאן את תגובתו של @איציק נ.

היכן הרכב טופל (מוסך מורשה יבואן או מוסך רגיל)?

פורסם

כמובן שמדובר ב 1.5HDI - כי ב 1.6HDI במודל הזה אין 2 קמשאפטים, רק אחד.
מדובר בעניין מוכר. קיימת תביעה ייצוגית בנושא.

יש TSB של היצרן בנוגע להחלפת הקמשאפטים כולל שרשרת, בתי קמשאפטים ועוד...

למיטב ספרות היצרן, הכשל הנ"ל (התרחבות והישברות שרשרת בין קמשאפט יניקה לפליטה) קיים בין סדרות יצור מהיום הראשון (דגמי 2018 שעלו לכביש באיזור אוקטובר נובמבר) עד לסדרת ייצור מנועים\רכבים שמסתיימת ב 31/12/2019 (קרי: רכבים שעלו לכביש בישראל עד חודש פברואר-מרץ 2020 *לערך*).

לציין שבאוקטובר-נובמבר יש רכבים שהם גם 1.6HDI וגם 1.5HDI (למשל: האוטו שלי קיבלת רישום בסוף אוקטובר 2018 אבל נמסר ללקוח מעט אחרי, בנובמבר - והוא 1.6HDI), כאשר בצמוד אליו ב 11/2018 כבר מסרו באופן סדיר 1.5HDI.

כמה עיצות:

1. לא לנסוע באוטו ולא לקחת אותו ממרכז השירות\מוסך. כל מטר נסיעה (מהרגע שיש כבר רעש) יכול להוביל אותך למנוע שבור, טוטאל לוס.
2. לפנות למנהל שירות איזורי ולהסביר לו שאתם מודעים ל TSB של היצרן, מודעים לכך שיש תביעה ייצוגית אבל מעוניינים לפתור את העניין בדרכי שלום - קרי: תיקון 100% על חשבון היצרן או היבואן. לא מדובר בבלאי ולא מדובר בטיפול לוקה בחסר.

3. גם אם כשל ניסיון ה"ללכת בטוב", לא לקחת את האוטו בנסיעה. הייתי מפעיל עורך דין תותח לפני שאני מביא גרר ולוקח את האוטו משם (לא משנה לאן).

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צור איתי קשר בציון מספר רכב.

אצייד אותך במידע

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה