Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש מומחי מחשבים בקהל? windows 11 לא עולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG_20231030_125617.thumb.jpg.fd00f17934b65a9c88578d47f524e61b.jpgבתזמון מושלם הווינדוס לא עולה. זו הפעם השלישית שקוראת התקלה כאשר מבוצע עדכון מערכת אך הפעם הפתרונות שעבדו קודם לכן לא עוזרים.

שחזור מערכת - לא עובד.

איפוס המחשב - לא עובד ("הייתה בעיה ברענון המחשב")

תהיתי אם מישהו כאן יוכל להכווין אותי לאבחון הבעיה, אולי בתקווה גם לפתרון.

המחשב הוא .

Asus k3500p

IMG_20231029_173426.jpg

IMG_20231029_173839.jpg

Insane things comes from insanely people.

פורסם (נערך)

אסוס קנית - לא טעית!

היקום מנסה לרמוז לך משהו.

חצי מתעבורת שאלות-המחשוב באופטופיק קשורות לפח אשפה שמייצרת החברה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

בדר"כ במחשבים ניידים יש כלי דיאגנוסטיקה, אולי יש לך בעיית חומרה. 

בדוק את הדרך הזו

עריכה אחרונה על ידי shimta
פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

אסוס קנית - לא טעית!

אישית אני חושב שמדובר על בעיה תוכנתית של ווינודס או במילים פשוטות באגים של ווינדוס 11 אישית מה שהייתי עושה זה מבצע פירמוט ומתקין ווינדוס 10 שפשוט עובד מעולה ויציב לי ווינדוס 11 מרגיש כמו ביטא אחת גדולה 

פורסם
בתאריך 30.10.2023 בשעה 14:52, hans כתב:

אסוס קנית - לא טעית!

לפני 25 שנים בערך לפי המלצת חבר עובד בתחום קניתי לוח אם של אסוס. ומאז עד למחשב האחרון תמיד היו לי לוחות שלו. אף פעם לא הייתה בעיה. היו לי כרטיסי מסך של אסוס וגם שם בלי בעיות.

בתאריך 31.10.2023 בשעה 06:33, דניאל1983 כתב:

קיבלתי השבוע הצעה ממיקרוסופט לשדרוג חינם לוינודס 11. עכשיו מותקן 10.

עדיף לחכות או להתקין?

שדרגתי לפני מספר חודשים. בינתיים אין בעיות, ישנה הרגשה שהכל קצת יותר מהיר ולטעמי ממשק גרפי יותר מוצלח.  

פורסם
לפני 26 דקות, mikyl כתב:

לפני 25 שנים בערך לפי המלצת חבר עובד בתחום קניתי לוח אם של אסוס.

אין שום קשר בין לוח אם של נייח למכונה שנקראת "מחשב נייד". מחשבים ניידים אמינים זה משהו שהם לא יודעים לייצר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חייב להעיר שגם הרושם שלי מהניידים של אסוס דומה - קניתי מהם כמה מחשבים ניידים, כולל אחד לפני מספר חודשים ותמיד הצטערתי.

החומרה הנייחת שלהם סבבה.

פורסם

כדאי וחשוב לעשות הפרדה בין מחלקת המחשבים הניידים הפשוטים של אסוס שהיא פח אשפה

למחלקת הגיימינג (ROG ושות') שהיא אחת הטובות אם לא הטובה מכולם גם הסדרות העסקיות שלהם מאוד טובות אבל מדובר במחשבים מאוד יקרים

• תוכן חדש...